Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 března 2013
Nocny pociąg z mięsem - zmuszono mnie do obejrzenia i w sumie nie dziwie się ze nie oglądałem wczesniej, nie lubie takich filmów i w sumie ten też dupy ne urywał , jeszcze to zakończenie :nie:

Zakochana Złośnica - odświezyłem sobie bo w sumie lubie ten film , ma fajny klimat i aktorów

Neuk-dae-so-nyeon (A.Werewolf.Boy) - Koreańska produkcja , niby fantasy ale kategoria na wyrost jak dla mnie , - rodzinka ( matka i dwójka dzieci) sprowadza się do domu gdzieś na zadupiach by na świezym powietrzu pomóc najstarszej córce w leczeniu chorych płuc - okazują się że farmę tą zamieszkuję nastolatek ( taki Mowgli z Księgi Dzungli ) - rodzinka go przygarnia i okazuję się że chłopak jest wilkołakiem ( taka azjatycka wersja Let me in ) - ogólnie film dość romantyczny - ale podobał mi się
...Ignorance is bliss...
LadyDomi
LadyDomi
  11 března 2013

No to z ostatnio obejrzanych: Wyznanie gejszy, Morderstwo to nic trudnego, Zabić Bono (historia bandu, który powstawał w tym samym czasie co U2 - to tak w skrócie), Ziemia niczyja (dwóch wrogich żołnierzy musi współpracować, bo trzeci leży na minie, która wybuchnie jeśli się ruszy), Bóg zemsty (długo szukałam tego filmu, ale myślałam, że będzie coś lepszego), Once (zajebisty soundtrack), Bestie z południowych krain, Terminal, Autostopem przez galaktykę, Desperado i Annie Hall. Lepsze lub gorsze, ale wszystkie warte uwagi :)

FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  12 března 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Once (zajebisty soundtrack)

z Pearl Jam?

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

RexMundi
RexMundi
  12 března 2013

buuuu temat wraca

...Ignorance is bliss...
JuIia
JuIia
  13 března 2013

Do cholery zdecydujcie się gdzie człowiek ma pisać 2755

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  13 března 2013

Zdychającam, więc trochu dzisiaj obejrzałam.

Dziewczyna w czerwonej pelerynie - uwielbiam filmowe baśnie, więc mi się podobał nawet. Główna aktorka ma bardzo ładną buźkę ;D.

Pozwól mi wejść - wampiry uwielbiam, więc film na plus, mimo iż jest dość ponury, no ale rozumiem, że nie każdy wampir musi być tak uroczy jak Dejmon :rotfl:.

Bez twarzy - jakiś czas temu postanowiłam obejrzeć wszystkie filmy z Cagem, kolejny do kolekcji, aczkolwiek na pewno nie jest jednym z najlepszych z tym aktorem. Ale podobał mi sie, chociaż gdzieś w połowie przysnęłam na 15 minut, a nie chciało mi się wracać :ninja:.

Podróż na Tajemniczą Wyspę - familijny :mrgreen:, lekki, przyjemny, z wkurzającym dubbingiem, którego nienawidzę.

:ziober2:
JuIia
JuIia
  13 března 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Dziewczyna w czerwonej pelerynie - uwielbiam filmowe baśnie, więc mi się podobał nawet. Główna aktorka ma bardzo ładną buźkę ;D.

No :D
RexMundi
RexMundi
  14 března 2013
Złodzieje - koreańska wersja Ocean's Eleven ( tak ogólnikowo ) chociaż końcówka bardziej bogatsza w akcje - da się obejrzeć choć może troche przy długi
...Ignorance is bliss...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 března 2013
Nieulotne-bardzo kiepski film, może trochę lepszy od momentu gdy poinformowali widzów, że główna bohaterka jest w ciąży 3/10
Eksperyment-ulubiona tematyka dlatego bardzo się podobał. Trochę chore zakończenie, manipulacja ludźmi 8/10
Świadek koronny-opowiadanie o polskiej mafii, jak na polski może być 6,5/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
praksyda
praksyda
  17 března 2013

"Mama" dobry nowy film..jak ktoś lubi horrory ;) 7/10
2 dziewczynki (1 rok -4 latka) po 5 latach od zaginięcia zostają odnalezione w lesie...jak sie okazało ktoś im tam pomagał przetrwać ......no i starczy,trzeba obejrzeć;p

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 března 2013
praksyda
praksyda: "Mama" dobry nowy film..jak ktoś lubi horrory ;) 7/10 2 dziewczynki (1 rok -4 latka) po 5 latach od zaginięcia zostają odnalezione w lesie...jak sie okazało ktoś im tam pomagał przetrwać ......no i starczy,trzeba obejrzeć;p

jak dla mnie słabiutki film,a koncowka to dopiero parodia i smiech na sali
JuIia
JuIia
  17 března 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie słabiutki film,a koncowka to dopiero parodia i smiech na sali

Zgadzam się.. chociaż może z raz bym się 'wzdrygnęła' gdybym oglądała to na dużym monitorze zamiast na 10' :ziober2:
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 března 2013
JuIia
JuIia: Zgadzam się.. chociaż może z raz bym się 'wzdrygnęła' gdybym oglądała to na dużym monitorze zamiast na 10'

początek nawet był straszny,ale po ukazaniu się tej cały mamy czar prysł:(
JuIia
JuIia
  17 března 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: początek nawet był straszny,ale po ukazaniu się tej cały mamy czar prysł:(

Dokładnie, mogli jej nie pokazywać d83ddc4d
praksyda
praksyda
  17 března 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a koncowka to dopiero parodia i smiech na sali

no na końcu przesadzili z tą zjawą,to już "Kobieta w czerni" miała lepsze zakończenie, nawet te filmy były trochę podobne do siebie ,ale film ogólnie nie oglądało sie źle,jak na horrory jakie teraz robią to nie było tragedii.