Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 273 z 377

Zakochana Złośnica - odświezyłem sobie bo w sumie lubie ten film , ma fajny klimat i aktorów
Neuk-dae-so-nyeon (A.Werewolf.Boy) - Koreańska produkcja , niby fantasy ale kategoria na wyrost jak dla mnie , - rodzinka ( matka i dwójka dzieci) sprowadza się do domu gdzieś na zadupiach by na świezym powietrzu pomóc najstarszej córce w leczeniu chorych płuc - okazują się że farmę tą zamieszkuję nastolatek ( taki Mowgli z Księgi Dzungli ) - rodzinka go przygarnia i okazuję się że chłopak jest wilkołakiem ( taka azjatycka wersja Let me in ) - ogólnie film dość romantyczny - ale podobał mi się
No to z ostatnio obejrzanych: Wyznanie gejszy, Morderstwo to nic trudnego, Zabić Bono (historia bandu, który powstawał w tym samym czasie co U2 - to tak w skrócie), Ziemia niczyja (dwóch wrogich żołnierzy musi współpracować, bo trzeci leży na minie, która wybuchnie jeśli się ruszy), Bóg zemsty (długo szukałam tego filmu, ale myślałam, że będzie coś lepszego), Once (zajebisty soundtrack), Bestie z południowych krain, Terminal, Autostopem przez galaktykę, Desperado i Annie Hall. Lepsze lub gorsze, ale wszystkie warte uwagi :)
Zdychającam, więc trochu dzisiaj obejrzałam.
Dziewczyna w czerwonej pelerynie - uwielbiam filmowe baśnie, więc mi się podobał nawet. Główna aktorka ma bardzo ładną buźkę ;D.
Pozwól mi wejść - wampiry uwielbiam, więc film na plus, mimo iż jest dość ponury, no ale rozumiem, że nie każdy wampir musi być tak uroczy jak Dejmon .
Bez twarzy - jakiś czas temu postanowiłam obejrzeć wszystkie filmy z Cagem, kolejny do kolekcji, aczkolwiek na pewno nie jest jednym z najlepszych z tym aktorem. Ale podobał mi sie, chociaż gdzieś w połowie przysnęłam na 15 minut, a nie chciało mi się wracać .
Podróż na Tajemniczą Wyspę - familijny , lekki, przyjemny, z wkurzającym dubbingiem, którego nienawidzę.

Eksperyment-ulubiona tematyka dlatego bardzo się podobał. Trochę chore zakończenie, manipulacja ludźmi 8/10
Świadek koronny-opowiadanie o polskiej mafii, jak na polski może być 6,5/10
"Mama" dobry nowy film..jak ktoś lubi horrory ;) 7/10
2 dziewczynki (1 rok -4 latka) po 5 latach od zaginięcia zostają odnalezione w lesie...jak sie okazało ktoś im tam pomagał przetrwać ......no i starczy,trzeba obejrzeć;p
jak dla mnie słabiutki film,a koncowka to dopiero parodia i smiech na sali