Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 270 z 377
Świeci z Bostonu- 8/10 i to głównie dla Dafoe który jest mistrzem w tym filmie.
Martyrs. Skazani na strach- 6,5 /10 ...druga połowa filmu go uratowała, no i zakończenie które daje pewną dowolnośc interpretacji, ogólnie podobał mi się.
Martyrs. Skazani na strach- 6,5 /10 ...druga połowa filmu go uratowała, no i zakończenie które daje pewną dowolnośc interpretacji, ogólnie podobał mi się.
Niet. Może jak się skończą sezony tych seriali, które obecnie oglądam, mooooże.
Pf, 10/10 !!!!!!

Wiecznie Żywy - całe szczęście, że do kina się na to nie wybrałam, Taki Zmierzch dla nastolatków z tym, że z zombiakami. Nawet bohaterka główna jest podobna do tej zmierzchowej, ale jest blondyną, pół filmu się zastanawiałam czy to nie ona, ale nie. Film słaby jak dla mnie, zdecydowanie wolę Zombie w The Walking Dead. Nudny, przewidywalny, ale miliony nastolatek będą sikać i się podniecać.

AO Ostatni Neandertalczyk - Francuski film o "jaskiniowcach" taka poważniejsza wersja RRRrrrrrr , gdyby nie narrator w filmie nie padło by żadne słowo -- zrozumiałe :D - w sumie dla wytrwałych

Artur i Minimki
Artur i zemsta Maltazara

Stand Up Guys - niby komedia kryminalna - ale komedia to jest to raczej na siłę a film zrobiony bardziej by sobie dorobili - > Al Pacino i Christopher Walken - Al wychodzi z więzienia po 28 latach - Walken to jego ziomek od czasów dinozaurów - obaj sa podstarzałymi emerytami - Al chce się bawić i używać życia - wolności a Walken nie wie jak mu powiedzieć że do rana musi go zabić na zlecenia innego podstarzałego mafioso - takie se o przyjaźni

Artur i Minimki
- chyba wiadomo co to , animacja plus prawdziwi aktorzy ,
mały gówniarz zamienia się w "elfa" i ma najróżniejsze przygody
- na niedzielne poranki z dzieckiem
mały gówniarz zamienia się w "elfa" i ma najróżniejsze przygody
- na niedzielne poranki z dzieckiem

Artur i zemsta Maltazara

Stand Up Guys - niby komedia kryminalna - ale komedia to jest to raczej na siłę a film zrobiony bardziej by sobie dorobili - > Al Pacino i Christopher Walken - Al wychodzi z więzienia po 28 latach - Walken to jego ziomek od czasów dinozaurów - obaj sa podstarzałymi emerytami - Al chce się bawić i używać życia - wolności a Walken nie wie jak mu powiedzieć że do rana musi go zabić na zlecenia innego podstarzałego mafioso - takie se o przyjaźni
...Ignorance is bliss...
Stay Alive - miało być trochę strasznie chociaż, ale nie było. Bardzo przeciętny film, ale to bardzo.

Antychryst Larsa von Triera, już kiedyś oglądałam, 7/10
3 odcinki Nikity tej z 2010 r, po pierwszym odcinku pomyślałam WTF? Zero klimatu, atmosfery tej starej Nikity , no ale da się oglądać.
3 odcinki Nikity tej z 2010 r, po pierwszym odcinku pomyślałam WTF? Zero klimatu, atmosfery tej starej Nikity , no ale da się oglądać.
Red Riding Hood. Całkiem spoko, sympatycznie się oglądało. Rozbrajają mnie natomiast komentarze na filmwebie "beznadzieja, brak realizmu", no shit, w filmie z wilkołakiem brak realizmu, nie może być!
Co mnie najbardziej rozwala na filmwebie to to kiedy ktoś daje ocenę nie oglądajac filmu

W przypadku Srpskiego filmu poleciało chyba mnóstwo jedynek, także bez oglądania, po co Ci ludzie mają tam konta to nie wiem, albo dawanie wysokich zanim jeszcze film wejdzie .
Psyche30: Co mnie najbardziej rozwala na filmwebie to to kiedy ktoś daje ocenę nie oglądajac filmu
W przypadku Srpskiego filmu poleciało chyba mnóstwo jedynek, także bez oglądania, po co Ci ludzie mają tam konta to nie wiem, albo dawanie wysokich zanim jeszcze film wejdzie .
No te oceny też, to prawda, dlatego jak wybieram film to się nimi za bardzo nie sugeruję, tylko fabułą. :D
Obejrzałam
Nekojiru-so / Kocia Zupa. Chyba nie mam dziś humoru na taką abstrakcję. :/