Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 269 z 377
Niemożliwe(2012) Impossible, The - Historia rodziny – Marii, Henry'ego i ich trzech synów – która przeżyła tsunami w Tajlandii w 2004 roku.
Trochę przekoloryzowany moim zdaniem, trochę przewidywalny ale na plus, 7/10.
Trochę przekoloryzowany moim zdaniem, trochę przewidywalny ale na plus, 7/10.
Adam's Apples (2005). Ech, muszę wrócić do skandynawskich filmów, one jako jedyne mnie nie nudzą i nie muszę "się przemęczać" do połowy, żeby nie zasnąć ; ) Bardzo fajny. Trochę absurdu,trochę dramatu.. sympatycznie. :)
Kon -Tiki - oparta na prawdziwych wydarzeniach historia norweskiego badacza który przedstawił światu teorie że Polinezję zaludnili mieszkańcy Ameryki Południowej a nie jak przyjęto Azji , wyśmiano go gdyż od Ameryki do Polinezji jest ok . 8 .000 km ( Ocean Spokojny) - by to dowieść postanawia przepłynąć Pacyfik na tratwie na których pływali 1,500 lat temu ( dodatkowo - koleś nie umie pływać ), w podróży towarzyszy mu 5 ochotników. ( z czego tylko jeden potrafił żeglować )
Film osobiście mi się bardzo podobał , trzymał mnie w napięciu plus piękne ujęcia - rekinów, wielorybów , sztormów itd.
non stop zastanawiałem się kto zginie i co jeszcze natrafią na swej drodze
można też obejrzeć nagrodzony Oscarem film dokumentalny z 1950 roku - który jest oryginalnym zapisem wyprawy
Anno Tobie polecam ten film z racji wielu wątków - utonięć , topienia się i historii o tym :D
Film osobiście mi się bardzo podobał , trzymał mnie w napięciu plus piękne ujęcia - rekinów, wielorybów , sztormów itd.
non stop zastanawiałem się kto zginie i co jeszcze natrafią na swej drodze
można też obejrzeć nagrodzony Oscarem film dokumentalny z 1950 roku - który jest oryginalnym zapisem wyprawy
Anno Tobie polecam ten film z racji wielu wątków - utonięć , topienia się i historii o tym :D
...Ignorance is bliss...
Nono, het Zigzag Kind- ladny film
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
http://www.youtube.com/watch?v=2HW9rtFYsEw&feature=share
Od Antszeja, zapowiada się całkiem ciekawie
.
Od Antszeja, zapowiada się całkiem ciekawie

Ostatni odcinek 2 sezonu Gry o Tron (serial zajebisty, lubię takie) i Wieczór Panienski.. słaby, podobała mi się jedynie ta czarna i jej perypetie.
Siedem Dusz - gniot 0/10
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"