Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 272 z 377
Poczułam się taka niewinna i dziewicza, albo to forum jest jakieś zboczone, bo ten serial zrobili trochę jak film erotyczny o dość skomplikowanej fabule ale ok.
Zaraz ja się poczuje dziwnie, bo dla mnie wcale nie ma tam przesytu erotyki , a myślałam ze będzie właśnie, w Spartakusie owszem, ale nie w grze

MAGDA.... wątek Innych pewnie się rozwinie dopiero w 3 sezonie, bo a 2 też mało o tym było.
A ja dalej oglądam Nikite, bo nie wiem za jaki by serial się wziąć .
Nie uważam się za zboczoną, absolutnie. I na pewno bym nie nazwała tego serialu erotyczym, bo koło takiego nawet nie leżał ;).
Eh szkoda, ale spoko zostało mi jeszcze trochę odcinków, może znajdę coś dla siebie ciekawego, poza Barbarzyńcem ;D.
Bym Ci coś poleciła, ale nie wiem czego szukasz w serialach ;D.
O z podobnych do Nikity to Alias, oglądałaś ? Uwielbiałam go, i ma dużo serii ;D.

kilka dobrych scen wybuchów i strzelanek ale jako całość oryginał lepszy
pomijając fakt że USA dało się zaatakować i nikt nie raczy się bronić ( biorąc pod uwagę ze pewnie w każdym domu jest broń )
takich Czerwonych Świtów w polskim kinie pewnie lekko z dziesięć można by wymienić i będa bardziej wiarygodne
więc film tylko dla zabicia czasu
Sezon 4 Spakobierców
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
ostatnią część sagi zmierzch, wrażenia ? eeh... najgorsze z wszystkich czesci, ael da się obejrzeć :)
Nekromantik - obejrzalem przewijając, widze ze to kolejne chore gowno, na ktore nie chce marnowac psychiki po produkcjach L.Valentine i główną role w tym filmie pelni nekrofilia...
Nekromantik 2 - j.w.
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
trafiony piorunem - przyznam, ze dziwne zakonczenie... czegos mi w nim brakowalo...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Sezon 2 Spadkobierców
Red dawn (2012). Raczej nie przepadam za tego typu filmami, ale oglądali chłopcy to obejrzałam z nimi. Na plus Chris Hemsworth i w sumie całkiem ciekawa fabuła, ale też raczej na zabicie czasu. :D