Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 277 z 377
Ja chyba wolę jednak dwójkę. Historia dzieję się przed wydarzeniami przedstawionymi w pierwszej części. Dla mnie jest lepsza intryga :D jedynka jest trochę zbyt ckliwa.
Natomiast trzecia część jest już trochę gorsza, inni aktorzy nawet. Oglądałaś? Ale tak czy inaczej - polecam :)
MaqdaIena: Nie wiem czy masz gust podobny do mojego, ale skoro dajesz maks punktów, to może się skuszę.
Lubię np. filmy Christophera Nolana - Incepcja, Prestiż, Memento.
A jednym z moich ulubionych filmów jest Wyspa Tajemnic :)
Konto usunięte: Ja chyba wolę jednak dwójkę. Historia dzieję się przed wydarzeniami przedstawionymi w pierwszej części. Dla mnie jest lepsza intryga :D jedynka jest trochę zbyt ckliwa.
Natomiast trzecia część jest już trochę gorsza, inni aktorzy nawet. Oglądałaś? Ale tak czy inaczej - polecam :
Ło kurdę, to nawet trójka jest ;D. Na pewno trójki nie widziałam, więc sobie w jakąś noc strzelę mały maraton ;D.
Konto usunięte: Lubię np. filmy Christophera Nolana - Incepcja, Prestiż, Memento.
A jednym z moich ulubionych filmów jest Wyspa Tajemnic :
Incepcja okej, ale tylko okej.
Prestiż, Memento świetne.
Wyspa Tajemnic cóż, ujdzie ;D.
Zaczęłam w nocy oglądać Looper Pętla Czasu - zasnęłam w połowie, ale póki co bardzo fajny.

Również kiedyś dużo czytałam, potrafiłam pochłonąć w tygodniu po 10 książek, jednak kilka lat temu dostałam totalnej awersji do czytania, na rzecz filmów i seriali chyba.
Więc, w zeszłym roku pewnie nawet tych 10 nie przeczytałam, z 4 może. Ale to nic, wierzę, że kiedyś zacznę czytać tak intensywnie jak kiedyś.
Jednak to nie wątek do tego typu rozkmin .

2 cześć Szkoły Uwodzenia jest równie dobra jak 2 cześć Świętych z Bostonu :P
...Ignorance is bliss...
Rec co to było w ogóle? Dla mnie szajs , a od tego darcia mordy bolały mnie uszy
4/10
Czekając na sobotępolski dokumencik o realiach życia na wsi , głównie o młodzieży którzy odliczają dni do tej soboty aby iśc bawić się na dyskotekę, sporo golizny także jak ktoś chce popatrzeć na wyginające nagie panny to polecam

Czekając na sobotępolski dokumencik o realiach życia na wsi , głównie o młodzieży którzy odliczają dni do tej soboty aby iśc bawić się na dyskotekę, sporo golizny także jak ktoś chce popatrzeć na wyginające nagie panny to polecam

Psyche30: Czekając na sobotępolski dokumencik o realiach życia na wsi , głównie o młodzieży którzy odliczają dni do tej soboty aby iśc bawić się na dyskotekę, sporo golizny także jak ktoś chce popatrzeć na wyginające nagie panny to polecam
mimo wszystko smutne
zwłaszcza jak ten młody opowiada że cieszy sie jak rodzina się zbiera po świniobiciu :P jest , jest

...Ignorance is bliss...
RexMundi: mimo wszystko smutne
zwłaszcza jak ten młody opowiada że cieszy sie jak rodzina się zbiera po świniobiciu :P
Oczywiście że smutne, tak jak 'Chłopaki do wzięcia'.
A ta dziewczyna z dzieckiem co nago tańczyła i jeszcze jej matka jaka z tego zadowolona, bosz... ona fajna dziewucha i wcale nie głupia, ale jakieś przewartościowanie by się jej przydało, żal patrzeć było i słuchać.
Psyche30: A ta dziewczyna z dzieckiem co nago tańczyła i jeszcze jej matka jaka z tego zadowolona, bosz... ona fajna dziewucha i wcale nie głupia, ale jakieś przewartościowanie by się jej przydało, żal patrzeć było i słuchać.
a no całkiem niezła

też mi jej żal
ja musze skołować gdzies dokument http://www.filmweb.pl/film/Darling+I+Lowe+Ju-2010-614512
pewnie na yt sie znajdzie
...Ignorance is bliss...