Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Paulinessa
Paulinessa
  30 března 2013
Szkoła Uwodzenia 2 - po raz enty, uwielbiam ten film.
10/10
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 března 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoła Uwodzenia 2 - po raz enty, uwielbiam ten film

Jedynka była fajna, ale o dwójce nie słyszałam pochlebnym opinii :D.
Nie wiem czy masz gust podobny do mojego, ale skoro dajesz maks punktów, to może się skuszę.

Chociaż kurdę nie wiem czy nie widziałam :woot:.
:ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  30 března 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Jedynka była fajna, ale o dwójce nie słyszałam pochlebnym opinii :D.

Ja chyba wolę jednak dwójkę. Historia dzieję się przed wydarzeniami przedstawionymi w pierwszej części. Dla mnie jest lepsza intryga :D jedynka jest trochę zbyt ckliwa.

Natomiast trzecia część jest już trochę gorsza, inni aktorzy nawet. Oglądałaś? Ale tak czy inaczej - polecam :)

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie wiem czy masz gust podobny do mojego, ale skoro dajesz maks punktów, to może się skuszę.

Lubię np. filmy Christophera Nolana - Incepcja, Prestiż, Memento.
A jednym z moich ulubionych filmów jest Wyspa Tajemnic :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 března 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja chyba wolę jednak dwójkę. Historia dzieję się przed wydarzeniami przedstawionymi w pierwszej części. Dla mnie jest lepsza intryga :D jedynka jest trochę zbyt ckliwa. Natomiast trzecia część jest już trochę gorsza, inni aktorzy nawet. Oglądałaś? Ale tak czy inaczej - polecam :

Ło kurdę, to nawet trójka jest ;D. Na pewno trójki nie widziałam, więc sobie w jakąś noc strzelę mały maraton ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię np. filmy Christophera Nolana - Incepcja, Prestiż, Memento. A jednym z moich ulubionych filmów jest Wyspa Tajemnic :

Incepcja okej, ale tylko okej.
Prestiż, Memento świetne.
Wyspa Tajemnic cóż, ujdzie ;D.

Zaczęłam w nocy oglądać Looper Pętla Czasu - zasnęłam w połowie, ale póki co bardzo fajny.
Paulinessa
Paulinessa
  30 března 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Prestiż

A widziałaś Iluzjonistę? Podobne klimaty :)

MaqdaIena
MaqdaIena: Ło kurdę, to nawet trójka jest ;D. Na pewno trójki nie widziałam, więc sobie w jakąś noc strzelę mały maraton ;D.

Skoro jedynka Ci podpasowała to koniecznie musisz obejrzeć dalsze części :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 března 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A widziałaś Iluzjonistę? Podobne klimaty

Niet, ale już zaznaczyłam, że muszę obejrzeć ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro jedynka Ci podpasowała to koniecznie musisz obejrzeć dalsze części

Również zaznaczone ;D.

A wczoraj po raz milionowy obejrzałam Świętych z Bostonu :zakochany:, niestety nie od początku.
Paulinessa
Paulinessa
  30 března 2013

Ja to ostatnio mało filmów oglądam, za to bardzo dużo czytam :)

MaqdaIena
MaqdaIena
  30 března 2013

Również kiedyś dużo czytałam, potrafiłam pochłonąć w tygodniu po 10 książek, jednak kilka lat temu dostałam totalnej awersji do czytania, na rzecz filmów i seriali chyba.
Więc, w zeszłym roku pewnie nawet tych 10 nie przeczytałam, z 4 może. Ale to nic, wierzę, że kiedyś zacznę czytać tak intensywnie jak kiedyś.

Jednak to nie wątek do tego typu rozkmin :mrgreen:.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 března 2013

2 cześć Szkoły Uwodzenia jest równie dobra jak 2 cześć Świętych z Bostonu :P

...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 března 2013
RexMundi
RexMundi: 2 cześć Szkoły Uwodzenia jest równie dobra jak 2 cześć Świętych z Bostonu

Cholera :ninja:.
Paulinessa
Paulinessa
  30 března 2013

ej no :ninja: nie to że wiem coś o w/w filmie, ale naprawdę Szkoła Uwodzenia 2 jest dobra :ninja:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 března 2013
Rec co to było w ogóle? Dla mnie szajs , a od tego darcia mordy bolały mnie uszy :ninja: 4/10
Czekając na sobotępolski dokumencik o realiach życia na wsi , głównie o młodzieży którzy odliczają dni do tej soboty aby iśc bawić się na dyskotekę, sporo golizny także jak ktoś chce popatrzeć na wyginające nagie panny to polecam :ziober2:
RexMundi
RexMundi
  30 března 2013
Psyche30
Psyche30: Czekając na sobotępolski dokumencik o realiach życia na wsi , głównie o młodzieży którzy odliczają dni do tej soboty aby iśc bawić się na dyskotekę, sporo golizny także jak ktoś chce popatrzeć na wyginające nagie panny to polecam

mimo wszystko smutne

zwłaszcza jak ten młody opowiada że cieszy sie jak rodzina się zbiera po świniobiciu :P
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoła Uwodzenia 2 jest dobra
jest , jest :ninja:
...Ignorance is bliss...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 března 2013
RexMundi
RexMundi: mimo wszystko smutne zwłaszcza jak ten młody opowiada że cieszy sie jak rodzina się zbiera po świniobiciu :P

Oczywiście że smutne, tak jak 'Chłopaki do wzięcia'.
A ta dziewczyna z dzieckiem co nago tańczyła i jeszcze jej matka jaka z tego zadowolona, bosz... ona fajna dziewucha i wcale nie głupia, ale jakieś przewartościowanie by się jej przydało, żal patrzeć było i słuchać.
RexMundi
RexMundi
  30 března 2013
Psyche30
Psyche30: A ta dziewczyna z dzieckiem co nago tańczyła i jeszcze jej matka jaka z tego zadowolona, bosz... ona fajna dziewucha i wcale nie głupia, ale jakieś przewartościowanie by się jej przydało, żal patrzeć było i słuchać.

a no całkiem niezła :tak:
też mi jej żal

ja musze skołować gdzies dokument http://www.filmweb.pl/film/Darling+I+Lowe+Ju-2010-614512
pewnie na yt sie znajdzie
...Ignorance is bliss...