Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  24 září 2012

Uspokój się Rudziaczku.

JFC
JFC
  24 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Nawet jeśli recenzujesz pozytywnie, przeginki scenariuszy i ich przewidywalność sprawiają, że się nudzę i nie oglądam dalej.

Mi to w żaden sposób nie przeszkadzało. Cieszyłem się, że nadążam. :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 září 2012

Dark Shadows - mi sie tam podobal :)
i serie Missing

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  24 září 2012

Lecę z maratonem Władcy Pierścieni. Nuda, słabe efekty specjalne i trochę z książki zerżnięte.

JFC
JFC
  24 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Nuda, słabe efekty specjalne i trochę z książki zerżnięte.

H3h3 dobre.
JuIia
JuIia
  24 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Uspokój się Rudziaczku.

Nope i nie 'mów' tak do mnie.
Dye
Dye
  25 září 2012
Matka Teresa od kotów, jak na polskie kino to ok, światowe nie za bardzo.
SladKrwi
SladKrwi
  25 září 2012

Ekipa Ameryka policjanci z jajami - mieszane odczucia, w peirwszej chwili chcialam wylaczyc bo jakies kukielki sobie graja w tym filmie, ale powiem, ze graja lepiej niz wiekszosc polskich "gwiazdóf" :zonk: . Najlepsza scena z "panterami" :D

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  25 září 2012

Zniknięcie na 7. ulicy - dziwny horror :D

JFC
JFC
  25 září 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Zniknięcie na 7. ulicy - dziwny horror :D

Najdziwniejsze, że przeżył SPOJLER [color=white]czarnuch /SPOJLER xD
JuIia
JuIia
  25 září 2012
Dye
Dye: Matka Teresa od kotów

Boże chcę to obejrzeć strasznie, nie mów że nuda ; (

Zet i dwa zera (1985) Zed & Two Noughts, A - Lekarz Oliver Deuce jest zdruzgotany, gdy jego żona ginie w wypadku samochodowym, w którym uczestniczy Alba Bewick i bardzo duży rzadki ptak Jego brat bliźniak Oswald robi badania nad rozkładem padliny w miejscowym zoo. Alba uchodzi z wypadku z życiem, ale traci jedną nogę.

Opis z filmweb ma się NIJAK do tego o czym był ten film, bo fakt był rozkład były łabędzie i babka z jedną nogą ale to co tam się działo a .. działo się (:wtf:) po prostu trzeba obejrzeć ten film. Jeżeli ktoś interesuje się hm.. medycyną albo po prostu jest chory na umyśle :ziober2: to polecam bo bardzo 'fajnie' ukazane jest studium rozkładu ciał. Ponadto dużo nawiązań kulturowych, także do sztuki. Mi się podobał bo lubię takie ryjące banie filmy - 8/10
Dye
Dye
  25 září 2012
JuIia
JuIia: Boże chcę to obejrzeć strasznie, nie mów że nuda ; (

http://www.youtube.com/watch?v=L2aRx-N5pjo włala.
jak dla mnie dupy nie urywa.
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  25 září 2012
Histeria - Romantyczna historia wibratora (2011) Oparta na faktach niesamowita historia powstania wibratora. Uśmiałem się po pachy. Genialna produkcja.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  25 září 2012
JuIia
JuIia: Nope i nie 'mów' tak do mnie.

Zabroń mi :mrgreen:
Earth
Earth
  25 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Histeria - Romantyczna historia wibratora (2011) Oparta na faktach niesamowita historia powstania wibratora. Uśmiałem się po pachy. Genialna produkcja.

Ha! Podbijam, podbijam :D