Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 207 z 377
Dwa melodramaty, "3 metry nad ziemią" i druga jego część "Tylko Ciebie chcę" - najwyraźniej mam teraz nastrój na ckliwe, słodkie i mega romantyczne melodramaty :D nie jest to mega ambitny film do głębokich przemyśleń tylko nieszczęśliwa historia miłosna więc jeśli oglądacie tylko poważne dzieła to zdecydowanie nie dla Was ;) mnie się strasznie strasznie podobało (duża zasługa tego, że to film hiszpański, przy wersji amerykańskiej chybabym się porzygała) i bardzo żałuję, że nigdy nie poznam takiego faceta jakim był główny bohater, ach ach
Konto usunięte: 6. Pamiętaj, że jest to forum o tematyce filmowej dla osób powyżej 15 roku życia, oglądających, lubiących różnego rodzaju gatunki filmowe. Jeżeli nie podoba Ci się gatunek, film, aktor itd. przedstawiony w danym temacie lub się zwyczajnie nie interesujesz tym i potrafisz tylko krytykować, obrażać i nabijać - to lepiej nic nie pisz, albo w kulturalny sposób wyraź swoja opinię, bo osoby piszące "nie oglądałem", "nie znam", "to film dla debili" - zostaną nagrodzone w postaci bana.
cicho sza
...Ignorance is bliss...
Też Cię nim nie nazwałem:)
Domyślam się. Po prostu zdanie z punktu widzenia fizyki raczej nie jest w 100% poprawne.
Jak już się tak czepiasz to ...
Konto usunięte: Proponuję zamiast mówić,że jest się za mądrym, zająć się właśnie oglądaniem filmów niż pojęciami z pokroju matematyki/fizyki.
..w tym zdaniu są 3 błędy. :D
O-bi, o-ba: Koniec cywilizacji (1984) - Naprawdę dobre, psychologiczne SF rodem z Polski. Nie podobała mi się tylko jedna scena i momentami montaż, ale jako całość zajebista rzecz.
Hell (2011). Dojczlandzki film post-apo, bardzo mi się podobał, lubię takie klimaty.
Chi's sweet home. W dwa dni wchłonęłam wszystkie 104 odcinki. Nawet były łzy.
Powoli przymierzam się do kolejnych 104 odcinków drugiej serii 
Chi's sweet home. W dwa dni wchłonęłam wszystkie 104 odcinki. Nawet były łzy.

Paul - dwóch Anglików fanów komiksów itd spotykają kosmitę który prosi ich o pomoc
odwlekałem długe obejrzenie tego filmu ale w końcu sie udało i przyznam że dobrze się oglądało - chociaż Paul mógłby być bardziej jeszcze dla dorosłych - pewnie było by zabawniej :)
odwlekałem długe obejrzenie tego filmu ale w końcu sie udało i przyznam że dobrze się oglądało - chociaż Paul mógłby być bardziej jeszcze dla dorosłych - pewnie było by zabawniej :)
...Ignorance is bliss...
Samotny mężczyzna, bardzo polecam. Na ogół nie lubię filmów tego typu, ale ten jest na prawdę spoko.