Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

dont0say0anything
dont0say0anything
  30 září 2012

Dwa melodramaty, "3 metry nad ziemią" i druga jego część "Tylko Ciebie chcę" - najwyraźniej mam teraz nastrój na ckliwe, słodkie i mega romantyczne melodramaty :D nie jest to mega ambitny film do głębokich przemyśleń tylko nieszczęśliwa historia miłosna więc jeśli oglądacie tylko poważne dzieła to zdecydowanie nie dla Was ;) mnie się strasznie strasznie podobało (duża zasługa tego, że to film hiszpański, przy wersji amerykańskiej chybabym się porzygała) i bardzo żałuję, że nigdy nie poznam takiego faceta jakim był główny bohater, ach ach :zakochany:

Hoshiko
Hoshiko
  30 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze go nie obejrzałem:] ciagle zasypiam

skąd ja to znam :lol:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 razy podchodzilem do tego filmu i jeszcze go nie obejrzałem:] ciagle zasypiam

no ja w dwóch podejściach :D
no ale oglądam póxna nocą + nieunikniona starość sprawia że juz przysypiam na filmch :D

Resident.Evil.Retrybucja - fajna... była część pierwsza - dalej to już dla fanów
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  30 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: trzeba zsumować wypadkowy wektor z wszystkich kwestii,

Ta część zdania jest idiotyczna. Po co używać zdań, których do końca się nie rozumie?
Proponuję zamiast mówić,że jest się za mądrym, zająć się właśnie oglądaniem filmów niż pojęciami z pokroju matematyki/fizyki.
Strobista
Strobista
  30 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: skąd ja to znam

:]

RexMundi
RexMundi: no ja w dwóch podejściach :D no ale oglądam póxna nocą

ja tez zawsze pozno jak juz nie mam co na necie robić:D to godzina 2:00 odpalam film, ogladam kilkanascie minut i zgon :D
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  30 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta część zdania jest idiotyczna.

Wypraszam sobie. Nie nazywam nikogo idiotą, więc sam proszę o odrobinę szacunku.
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co używać zdań, których do końca się nie rozumie?
Nie znasz mnie, więc jeśli nie wiesz co mam na myśli to najpierw zapytaj.
RexMundi
RexMundi
  30 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 6. Pamiętaj, że jest to forum o tematyce filmowej dla osób powyżej 15 roku życia, oglądających, lubiących różnego rodzaju gatunki filmowe. Jeżeli nie podoba Ci się gatunek, film, aktor itd. przedstawiony w danym temacie lub się zwyczajnie nie interesujesz tym i potrafisz tylko krytykować, obrażać i nabijać - to lepiej nic nie pisz, albo w kulturalny sposób wyraź swoja opinię, bo osoby piszące "nie oglądałem", "nie znam", "to film dla debili" - zostaną nagrodzone w postaci bana.

cicho sza
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  30 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Wypraszam sobie. Nie nazywam nikogo idiotą, więc sam proszę o odrobinę szacunku.

Też Cię nim nie nazwałem:)
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Nie znasz mnie, więc jeśli nie wiesz co mam na myśli to najpierw zapytaj.

Domyślam się. Po prostu zdanie z punktu widzenia fizyki raczej nie jest w 100% poprawne.
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  30 září 2012
RexMundi
RexMundi: cicho sza

Ekhm! Proponowałbym się zastosować.
JFC
JFC
  30 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu zdanie z punktu widzenia fizyki raczej nie jest w 100% poprawne.

Jak już się tak czepiasz to ...
Konto usunięte
Konto usunięte: Proponuję zamiast mówić,że jest się za mądrym, zająć się właśnie oglądaniem filmów niż pojęciami z pokroju matematyki/fizyki.

..w tym zdaniu są 3 błędy. :D

O-bi, o-ba: Koniec cywilizacji (1984) - Naprawdę dobre, psychologiczne SF rodem z Polski. Nie podobała mi się tylko jedna scena i momentami montaż, ale jako całość zajebista rzecz.
Earth
Earth
  30 září 2012
Hell (2011). Dojczlandzki film post-apo, bardzo mi się podobał, lubię takie klimaty.

Chi's sweet home. W dwa dni wchłonęłam wszystkie 104 odcinki. Nawet były łzy. :rotfl: Powoli przymierzam się do kolejnych 104 odcinków drugiej serii :ninja:
RexMundi
RexMundi
  30 září 2012
Paul - dwóch Anglików fanów komiksów itd spotykają kosmitę który prosi ich o pomoc

odwlekałem długe obejrzenie tego filmu ale w końcu sie udało i przyznam że dobrze się oglądało - chociaż Paul mógłby być bardziej jeszcze dla dorosłych - pewnie było by zabawniej :)
...Ignorance is bliss...
JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  1 října 2012

Samotny mężczyzna, bardzo polecam. Na ogół nie lubię filmów tego typu, ale ten jest na prawdę spoko.

ichabod
ichabod
  2 října 2012
Stolen - kolejny film z Cagem i jego szerokim wachlarzem min; jednak dało się obejrzeć.
Eastern Promises - bardzo fajny thriller z Aragornem.
Hodejegerne - po raz drugi, jeden z lepszych filmów jakie widziałem w tym roku.
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  2 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z Aragornem

Tez ostatnio obejrzalem jakas trylogie z nim, ale nie pamietam tytulu :x
A ten ostatni co podales to sciagne sobie. Jak jest film rokowy to :rock: musi byc ;)