Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JuIia
JuIia
  23 září 2012
JFC
JFC: Ja bym tego dobrym horrorem nie nazwał. :P

Nie lubię zgadzać się z dzieciakiem ale ma rację :ziober2:
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  23 září 2012

A ja lubię włazić w dupę FP i też się zgadzam.

JuIia
JuIia
  23 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: A ja lubię włazić w dupę FP i też się zgadzam.

:nielapie:
Earth
Earth
  23 září 2012
JuIia
JuIia: Przed chwiląCytuj fragment | Cytuj całośćJezdzeMalymFiatem:A ja lubię włazić w dupę FP i też się zgadzam.

Podbijam - :nielapie:.
Dye
Dye
  23 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Slumdog. Milioner z ulicy

Ooo. Dawno tego nie widziałam. W sumie książka lepsza, ale film też był dobry.
JuIia
JuIia
  24 září 2012
Earth
Earth: Podbijam - .

Chyba idzie hejt bo go ze znajomych wywaliłam. Nie wiem. :nielapie:

sorry za offtop.
JFC
JFC
  24 září 2012
JuIia
JuIia: Chyba idzie hejt bo go ze znajomych wywaliłam. Nie wiem.

Wszędzie widzisz hejt. :nie:
JuIia
JuIia: sorry za offtop.

Ban ban ban.

Dom w głębi lasu (2011) - Myślałem, że to będzie taki typowy slasher więc jestem miło zaskoczony, bo dostałem dobry pastisz, tylko nie tak nachalny i oczywisty jak wszystkie filmy typu straszny film. I sam pomysł w sobie mimo, że absurdalny to.. fajny. Bardzo fajna końcówka, ale nie będę spojlerował. :D

Metropia (2009) - Jak dla mnie zajebisty dramacik SF w klimatach postapo. Strasznie mi się podobałą ta animacja i głowny bohater, mimo że całość naciągana i przewidywalna.
Earth
Earth
  24 září 2012
JuIia
JuIia: Chyba idzie hejt bo go ze znajomych wywaliłam. Nie wiem.

Na starym koncie poszłam na cl za to, ale żeby nie było, obecnie no offence. :D

JFC
JFC: Dom w głębi lasu (2011) - Myślałem, że to będzie taki typowy slasher więc jestem miło zaskoczony, bo dostałem dobry pastisz, tylko nie tak nachalny i oczywisty jak wszystkie filmy typu straszny film. I sam pomysł w sobie mimo, że absurdalny to.. fajny. Bardzo fajna końcówka, ale nie będę spojlerował. :D

No właśnie bardzo subtelnie było to absurdalne, że podczas oglądania filmu sama nie wiedziałam czy to mi się wydaje czy to jest jakaś parodia, dopiero niektóre momenty.. :D Końcówka podbijam :D
JuIia
JuIia
  24 září 2012
JFC
JFC: Dom w głębi lasu (2011) - Myślałem, że to będzie taki typowy slasher więc jestem miło zaskoczony, bo dostałem dobry pastisz, tylko nie tak nachalny i oczywisty jak wszystkie filmy typu straszny film. I sam pomysł w sobie mimo, że absurdalny to.. fajny. Bardzo fajna końcówka, ale nie będę spojlerował. :D

Ożesz ani słowa o rudej ! Jestę dumien :rotfl:
JFC
JFC: Metropia (2009) - Jak dla mnie zajebisty dramacik SF w klimatach postapo. Strasznie mi się podobałą ta animacja i głowny bohater, mimo że całość naciągana i przewidywalna.

To samo.
Earth
Earth: No właśnie bardzo subtelnie było to absurdalne, że podczas oglądania filmu sama nie wiedziałam czy to mi się wydaje czy to jest jakaś parodia, dopiero niektóre momenty.. :D Końcówka podbijam :D

Haha ja czytałam opis filmu i słyszałam że to SUPER HORROR więc się nakręciłam że MOŻE JEDNAK się trochę przestraszę, tymczasem śmiałam się jak głupia :rotfl: I cały czas pytałam czy to aby na pewno ten film a nie jakaś parodia :rotfl:
Earth
Earth: Na starym koncie poszłam na cl za to, ale żeby nie było, obecnie no offence. :D

O kurczę, poważna sprawa :D
JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  24 září 2012

Amelia, polecam bardzo fajny film.

JFC
JFC
  24 září 2012
JuIia
JuIia: Ożesz ani słowa o rudej ! Jestę dumien

A, zapomniałem napisać, że fajna ruda "dziewica". :pavarotti:
Konto usunięte
Konto usunięte: Amelia

:zakochany:

Ma ktoś napisy do tego , najlepiej do wersji BR?
JuIia
JuIia
  24 září 2012
JFC
JFC: A, zapomniałem napisać, że fajna ruda "dziewica".

śmieciu.
Zulkaaaaa
Zulkaaaaa
  24 září 2012

"Jesteś bogiem"- poszłam na ten film, bo wychowałam się na ich kawałkach. Słuchałam Paktofoniki i słucham do tej pory.

Nastawiałam się na średni film, a w kinie byłam miło zaskoczona. Bardzo dobry film moim zdaniem. Scena na klatce gdzie Magik rapuje "+ i -" niezapomniana. Te kawałki Paktofoniki wplątane w w sceny filmu... Chłopaki fajnie zagrali Raha, Fokusa, Magika. Coś mi się wydaje, że posypią się dla nich kolejne role.
W filmie ukazano biedę tych chłopaków, którzy mieli swoje marzenia i ambicje. Szkoda że nie pokazali, jaki tak naprawdę był Magik. Można było to fajnie pokazać.
Pełna sala ludzi, żadnego wolnego miejsca. Humor obecny w filmie rozbawiał ludzi. Cała reszta trzymała w napięciu. Totalna miazga, bardzo klimatyczny film :]

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  24 září 2012
JFC
JFC: Wszędzie widzisz hejt.
No włacha!!! A mnie usunoł ze znajomych!
JFC
JFC: mimo że całość naciągana i przewidywalna.
Nawet jeśli recenzujesz pozytywnie, przeginki scenariuszy i ich przewidywalność sprawiają, że się nudzę i nie oglądam dalej.
Zulkaaaaa
Zulkaaaaa: :]

Slayer kurcze!
ichabod
ichabod
  24 září 2012
Four Lions - bardzo dobra brytyjska komedia o zamachowcach idiotach,
Resident Evil Damnation - kontynuacja animowanej wersji RE, która jest bardziej zgodna z oryginalnymi grami, miło się oglądało.