Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 201 z 377
Wszędzie widzisz hejt.

Ban ban ban.
Dom w głębi lasu (2011) - Myślałem, że to będzie taki typowy slasher więc jestem miło zaskoczony, bo dostałem dobry pastisz, tylko nie tak nachalny i oczywisty jak wszystkie filmy typu straszny film. I sam pomysł w sobie mimo, że absurdalny to.. fajny. Bardzo fajna końcówka, ale nie będę spojlerował. :D
Metropia (2009) - Jak dla mnie zajebisty dramacik SF w klimatach postapo. Strasznie mi się podobałą ta animacja i głowny bohater, mimo że całość naciągana i przewidywalna.
Na starym koncie poszłam na cl za to, ale żeby nie było, obecnie no offence. :D
JFC: Dom w głębi lasu (2011) - Myślałem, że to będzie taki typowy slasher więc jestem miło zaskoczony, bo dostałem dobry pastisz, tylko nie tak nachalny i oczywisty jak wszystkie filmy typu straszny film. I sam pomysł w sobie mimo, że absurdalny to.. fajny. Bardzo fajna końcówka, ale nie będę spojlerował. :D
No właśnie bardzo subtelnie było to absurdalne, że podczas oglądania filmu sama nie wiedziałam czy to mi się wydaje czy to jest jakaś parodia, dopiero niektóre momenty.. :D Końcówka podbijam :D
JFC: Dom w głębi lasu (2011) - Myślałem, że to będzie taki typowy slasher więc jestem miło zaskoczony, bo dostałem dobry pastisz, tylko nie tak nachalny i oczywisty jak wszystkie filmy typu straszny film. I sam pomysł w sobie mimo, że absurdalny to.. fajny. Bardzo fajna końcówka, ale nie będę spojlerował. :D
Ożesz ani słowa o rudej ! Jestę dumien

JFC: Metropia (2009) - Jak dla mnie zajebisty dramacik SF w klimatach postapo. Strasznie mi się podobałą ta animacja i głowny bohater, mimo że całość naciągana i przewidywalna.
To samo.
Earth: No właśnie bardzo subtelnie było to absurdalne, że podczas oglądania filmu sama nie wiedziałam czy to mi się wydaje czy to jest jakaś parodia, dopiero niektóre momenty.. :D Końcówka podbijam :D
Haha ja czytałam opis filmu i słyszałam że to SUPER HORROR więc się nakręciłam że MOŻE JEDNAK się trochę przestraszę, tymczasem śmiałam się jak głupia

O kurczę, poważna sprawa :D
"Jesteś bogiem"- poszłam na ten film, bo wychowałam się na ich kawałkach. Słuchałam Paktofoniki i słucham do tej pory.
Nastawiałam się na średni film, a w kinie byłam miło zaskoczona. Bardzo dobry film moim zdaniem. Scena na klatce gdzie Magik rapuje "+ i -" niezapomniana. Te kawałki Paktofoniki wplątane w w sceny filmu... Chłopaki fajnie zagrali Raha, Fokusa, Magika. Coś mi się wydaje, że posypią się dla nich kolejne role.
W filmie ukazano biedę tych chłopaków, którzy mieli swoje marzenia i ambicje. Szkoda że nie pokazali, jaki tak naprawdę był Magik. Można było to fajnie pokazać.
Pełna sala ludzi, żadnego wolnego miejsca. Humor obecny w filmie rozbawiał ludzi. Cała reszta trzymała w napięciu. Totalna miazga, bardzo klimatyczny film :]