Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 197 z 377
Piekny umysl - podobalo mi sie, niezly dramat, chociaz przy koncu przynudzal
Porabani - dawno sie tak nie usmialam :) dobra komedia
Chernobyl diares - nudaaa, chociaz przy ogladaniu bylam po %% wiec moglam miec zaburzona ocene
Masz na imie Justine- kiepscizna, poczatek niezly, myslalam ze sie rozwinie ale coz.. Jeszcze ta brzydula jako glowna bohaterka ;/
Pan popper i jego pingwiny - familijny, na nudne popoludnie w sam raz. Obejrzalam to w sumie ze wzgledu na Jima ale chyba jego poczucie humoru gasnie :(
Idol z piekla rodem - niezla komedia chociaz spodziewalam sie wiecej
Hate story - jedno wielkie mniam. Polecam. Trzyma ja genitala. O dziewczynie ktora zrobi wszystko zeby sie zemscic.
pierdy, aluzje seksualne itd. -
Baby są jakieś inne - nie podobał mi się , nie wiem, jak słysze dialogi Więckiewicza to widzę Kondrada i se myślę - gdzie do ludu chłopie - chyba to mnie najbardziej irytowało
Więcej nie umiem powiedzieć bo byłby 'spojler spojler' aczkolwiek podobał mi się. Praktycznie cała fabuła kręci się wokół seksu ale - 'główni bohaterzy stanowią centrum filmowej opowieści o życiu i ludziach, którzy nie boją się marzyć, bo wiedzą, że do każdego celu można dojść na różne sposoby. Co będzie dla nich ważniejsze – mądrość czy seks?'
Zabójczy wirus (2009) - dramat i (niby) horror o ludziach którzy próbują uchronić się od zarażenia zabójczym wirusem, taki sobie - dałam 5/10..
Vidocq (2001) - Paryż, rok 1830. Vidocq - słynny detektyw, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych prowadzi śledztwo w sprawie groźnego mordercy o pseudonimie "Alchemik". Niestety, tym razem przeciwnik okazuje się zbyt wytrawnym graczem nawet dla takiego profesjonalisty, jak Vidocq. Detektyw nagle znika, ale jego młody biograf Etienne Boisset postanawia podjąć prywatne śledztwo i wyjaśnić okoliczności całej rozgrywki. (filmweb)
Więcej nie trzeba, dałam 7/10 bo był naprawdę dobry.
To właśnie Anglia (2006) This Is England - film o chłopaczku próbującym wyrwać się ze świata w którym go szykanują i poniewierają. "W drodze ze szkoły trafia na grupę skinheadów, którzy okazują się być przyjaźnie nastawieni i biorą go pod swoje skrzydła." i wtedy zaczyna się jego przygoda że tak nazwę .. z życiem

Bardzo fajny film, 8/10 i obejrzałabym jeszcze raz.
Sejm hir.
Wszystko za życie - film o chłopaku, który podejmuje się samotnej wędrówki, która jak się okazuje trwa już dwa lata. W tym czasie poznał ciekawych ludzi i odwiedził parę ciekawych miejsc. Szkoda, że w pewnym momencie podjął głupią decyzję i film skończył się tak jak się skończył... Fajny film oparty na faktach jak się później okazało.
Zjadacz grzechów - rzecz się dzieje w Rzymie, gdzie przebywa tytułowy zjadacz grzechów i jak nie trudno się domyślić zajmuje się zjadaniem grzechów osób, które nie mogą liczyć na zbawienie. 5/10
Pamiętnik - mnie tam wzruszył, w końcu melodramat, naciągana końcówka, ale i tak... nic tylko zaprosić laskę na wieczór filmowy, oglądnąć to z nią i podryw in plus
Zajebista scena w barze.

8/108/10
Crimes of the Future - Nudne strasznie, a mimo to na swój sposób ciekawe.. dziwny film, ciężko m go ocenić.