Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  9 září 2012

To dawaj :D

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  9 září 2012
Siedem Dusz - Trochę mdły, później się trochę rozkręca. Przewidywalny i to strasznie, aczkolwiek jest w nim przedstawiona ciekawa historia i (spoiler) ciekawe scena odebrania sobie życia głównego bohatera, aczkolwiek czy wpuszczenie meduzy do wanny gdzie temperatury wody była bliska zeru stopni celciusza nie zabije jej na dzień dobry?
Trochę się zawiodłem, bo niemal każdy ma o tym filmie dobre zdanie, ja mam pewien niedosyt, ale zobaczyć warto obejrzeć, bo skłania do refleksji.
JFC
JFC
  9 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wpuszczenie meduzy do wanny gdzie temperatury wody była bliska zeru stopni celciusza nie zabije jej na dzień dobry?

Przecież meduzy nie żyją tylko w ciepłych wodach. :ninja:

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: To dawaj :D

http://www.filmweb.pl/film/Hell-2011-571310

masz to na początek. :D
kuba92762
kuba92762
  9 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Siedem Dusz - Trochę mdły, później się trochę rozkręca. Przewidywalny i to strasznie, aczkolwiek jest w nim przedstawiona ciekawa historia i (spoiler) ciekawe scena odebrania sobie życia głównego bohatera, aczkolwiek czy wpuszczenie meduzy do wanny gdzie temperatury wody była bliska zeru stopni celciusza nie zabije jej na dzień dobry? Trochę się zawiodłem, bo niemal każdy ma o tym filmie dobre zdanie, ja mam pewien niedosyt, ale zobaczyć warto obejrzeć, bo skłania do refleksji.

No z Willem z tego klimatu to w Pogoni za szczęsciem 100 razy lepsze:tak:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  9 září 2012
JFC
JFC: Przecież meduzy nie żyją tylko w ciepłych wodach.

Może. To najmniejszy detal, którego się czepiałem.
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  9 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przewidywalny
No to jak tak mówisz, to dla mnie gówno. Lubię oglądać większość filmów, które polecasz.
LuznyGosc
LuznyGosc
  10 září 2012

Autopsja - Kolejny horror o wciagnieciu grupki osob w pulapke. Szalony doktorek eksperymentuje sobie na swoich zdobyczach w dosc chory sposob. Film poryty, ale niepowalajacy.

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  10 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: No to jak tak mówisz, to dla mnie gówno. Lubię oglądać większość filmów, które polecasz.

Ale warto obejrzeć z dziewczyną np.
Poprzytula się do Ciebie po filmie :)
Nie mówię, że film był kompletnym dnem, ale do arcydzieła mu daleko.
Pomysł na film świetny, ale ja bym trochę pozmieniał scenariusz.
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  10 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale warto obejrzeć z dziewczyną np. Poprzytula się do Ciebie po filmie :)

Np z Alicją. Ale Alicja ma gacha i ten, no... :D
Hoshiko
Hoshiko
  10 září 2012

Ted'a d83ddc3b

JFC
JFC
  10 září 2012
Secrets of Body Language (2008) - taki sobie dokument o mowie ciała.

Hallam Foe (2007) - Taki psychologiczny melodramat o posranym chłopaku, który SPOJLER SPOJLER [color=white]puka laskę bo wygląda jak jego zmarła matka. xD

Trouble Every Day (2001) - Horror z tego żaden, bardziej dramat psychologiczny. Dobry klimat + Gallo i dwie fajne dupeczki. :pavarotti:
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  10 září 2012
JFC
JFC: dwie fajne dupeczki

Przekonałeś mnie
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  11 září 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Np z Alicją. Ale Alicja ma gacha i ten, no... :D

Którą Alicją i jakiego gacha?
Strobista
Strobista
  11 září 2012

Dziedzictwo - jesli chcecie na serio obejrzec dobry film a przy okazji straszny horror - to za ten badziew sie nie bierzcie. 30 minut ogladania i zaczelem sie zastanawiac czy to nie jakis serial czy telenowela.
gowno do szescianu 0/10

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  11 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ?

Dobra, nieważne ;) :P