Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 195 z 377
Siedem Dusz - Trochę mdły, później się trochę rozkręca. Przewidywalny i to strasznie, aczkolwiek jest w nim przedstawiona ciekawa historia i (spoiler) ciekawe scena odebrania sobie życia głównego bohatera, aczkolwiek czy wpuszczenie meduzy do wanny gdzie temperatury wody była bliska zeru stopni celciusza nie zabije jej na dzień dobry?
Trochę się zawiodłem, bo niemal każdy ma o tym filmie dobre zdanie, ja mam pewien niedosyt, ale zobaczyć warto obejrzeć, bo skłania do refleksji.
Trochę się zawiodłem, bo niemal każdy ma o tym filmie dobre zdanie, ja mam pewien niedosyt, ale zobaczyć warto obejrzeć, bo skłania do refleksji.
Konto usunięte: wpuszczenie meduzy do wanny gdzie temperatury wody była bliska zeru stopni celciusza nie zabije jej na dzień dobry?
Przecież meduzy nie żyją tylko w ciepłych wodach.

http://www.filmweb.pl/film/Hell-2011-571310
masz to na początek. :D
Konto usunięte: Siedem Dusz - Trochę mdły, później się trochę rozkręca. Przewidywalny i to strasznie, aczkolwiek jest w nim przedstawiona ciekawa historia i (spoiler) ciekawe scena odebrania sobie życia głównego bohatera, aczkolwiek czy wpuszczenie meduzy do wanny gdzie temperatury wody była bliska zeru stopni celciusza nie zabije jej na dzień dobry?
No z Willem z tego klimatu to w Pogoni za szczęsciem 100 razy lepsze

Autopsja - Kolejny horror o wciagnieciu grupki osob w pulapke. Szalony doktorek eksperymentuje sobie na swoich zdobyczach w dosc chory sposob. Film poryty, ale niepowalajacy.
JezdzeMalymFiatem: No to jak tak mówisz, to dla mnie gówno. Lubię oglądać większość filmów, które polecasz.
Ale warto obejrzeć z dziewczyną np.
Poprzytula się do Ciebie po filmie :)
Nie mówię, że film był kompletnym dnem, ale do arcydzieła mu daleko.
Pomysł na film świetny, ale ja bym trochę pozmieniał scenariusz.
Secrets of Body Language (2008) - taki sobie dokument o mowie ciała.
Hallam Foe (2007) - Taki psychologiczny melodramat o posranym chłopaku, który SPOJLER SPOJLER [color=white]puka laskę bo wygląda jak jego zmarła matka. xD
Trouble Every Day (2001) - Horror z tego żaden, bardziej dramat psychologiczny. Dobry klimat + Gallo i dwie fajne dupeczki.
Hallam Foe (2007) - Taki psychologiczny melodramat o posranym chłopaku, który SPOJLER SPOJLER [color=white]puka laskę bo wygląda jak jego zmarła matka. xD
Trouble Every Day (2001) - Horror z tego żaden, bardziej dramat psychologiczny. Dobry klimat + Gallo i dwie fajne dupeczki.