Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 184 z 377
skad wiesz - przewidywalny, i ogolnie nic odkrywczego, ale przyjemnie sie oglada...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
kolekcja 'August Underground'
radze Wam tego nie oglądać.Powaznie! Nie obejrzalem nawet calego tylko urywki...
gdzies w necie czytalem ze to prawdziwy snuff...
nie wiem co o tym sadzic ale serio wyglada na prawdziwy, robiony amatorska kamerą.
Sceny sa popier*olone i to równo. Tak samo jak typ ktory to robi i ten ktory go kręci ta kamerą.Potem dołączają sie inni w kolejnych czesciach.
m.in. rozcinaja brzuch typiarze przywiazanej na krzesle a potem jakis wykolejeniec popapraniec wklada tam swoje prącie no i wiadomo co dalej
SERIO NIE SCIAGAJCIE TEGO SYFU !!!
Hostel i Grotesque to przy tym są bajkami animowanymi dla dzieci !!!
Zostawie to tez bez oceny.
Dziwie sie ze takie filmy legalnie krążą po necie...i tacy posrańcy po świecie
Wystarczy przeczytać opis na filmwebie by wiedzieć, żeby tego nie oglądać. :-D
"Film składa się z luźno połączonych scen, których bohaterami jest dwójka psychopatycznych typów. W piwnicy jednego z nich dziwni przyjaciele dokonują brutalnych tortur fizycznych i psychicznych na straszliwie przerażonej i okaleczonej dziewczynie. W międzyczasie ćwiartują zwłoki jej chłopaka. Ta aspołeczna dwójka dokonuje także morderstwa autostopowiczki. Mimo swoich zapędów psychopatycznych mordercy posiadają także normalne odruchy, na przykład odwiedzają muzeum.."

Może to było jakieś forum dla psychopatów?

Szkoda Twojego czasu chyba, lepiej go zmarnować jakoś przyjemniej :D
to chyba byl filmweb:P
czasu i psychiki:D
wiesz bo dotychczas szukalem najbardziej chorego filmu jaki nagrano...no i chyba go znalazlem. sciagam jeszcze jakies 2 i na tym koniec. trzeba sie zaopatrzec teraz w jakies pozytywne filmy, komedie itp bo 52 horrory na dysku w stosunku do 10 komedii to raczej zbyt duzo

Czytając tam niektóre opinie, mam wrażenie, że to jedno i to samo :D
No widzisz. :D
Srpski film oglądał? Mi wystarczył opis, by wiedzieć, żeby tego nie oglądać. Napoleon Dynamite też normalny nie jest, ale ten zdołałam obejrzeć :D Jeszcze Ociosanek ryje w głowie. :D
Chyba zamiast pomagać Ci w normalizacji to Cię dobijam chorymi filmami

hahah:D
chyba tak:D jeszcze sie czuje zle bo przeziebilem sie, katar, leb zaczyna mnie bolec

srpski film wlasnie sciagam za 4h powinien byc-ale jego to dzis sobie daruje

snuff 102, faces of gore,seed jeszcze zasysam. i na tym poprzestane chyba ze srpski kompletnie rozwali mi psyche i wyladuje w psychiatryku to na nim poprzestane

bo jeszcze mam do obejrzenia 26 "zwyklych" horrorów:D
swoja droga posrany tez jest Mord w Kawalkach tez gore ale jeszcze nie obejrzalem do konca bo 2 razy zasypialem juz bo za pozno zaczelem ogladac:]
Osłabiony będziesz miał lepsze jazdy.

A, no to miłego oglądania, już mogę sobie wyobrazić co tam będzie ;D
Nie wiem, ja nie oglądam ogólnie chorych filmów, chyba, że Jacek poleci, a gore to już wcale nie oglądam, bo dla mnie to idiotyczne :D
Co do horrorów, to miałam kiedyś listę do obejrzenia, chyba z 2010 roku i jeszcze nie obejrzałam, także... :D
podziekuje za takie jazdy:D
wiesz najlepsze jest to ze jest to krecone amatorska kamerą co jeszcze bardziej jest chore. bo np z taką groteską to byl normalny montaz, oswietlenie i wiesz ze to fikcja, natomiast tutaj cholera wie...niby jest napisane ze rezyseria i scenariusz ktos napisal ale tez nigdy nic nie wiadomo:]
ja tez nie ogladalem dopoki nie zobaczylem Groteski. wczesniej tam widzialem Faces of Death ale tego nie licze. I mialem zamiar sprawdzic czy zdolal ktos nagrac cos bardziej posranego - i chyba im to wyszlo

powiedzialem sobie ze to sa ostatnie filmy typowo gore i koncze z tym. bo nie chce kompletnie zjarac sobie tym mózgu:]
Czemu?:D
Zdanie które cytujesz odnosiło się do srpskiego filmu, niemniej rozumiem, ale taki REC też jest kręcony amatorską kamerą, też masz wrażenie, że może być tru?
Bardzo roztropnie. :D
Tylko ciebie chce - o kolesiu, ktory nie moze zapomniec o swojej ex i poznaje nowa dziewcyzne... generalnie oklepana historia jakich wiele...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
za bardzo chore:D
a to mi chodzilo o August Underground:) Srpski ma u mnie 73,5% i nie chce dalej isc. Jak sie sciagnie to specjalnie zbiore sily na niego:D uprzednio nic nie jedząc

wlasnie tego tam jakos nie czulem:P tak samo np na Grave Encounters, pozatym obraz z kamery jest tam swiety i wszystko dobrze widac - tak jakby zalezalo im na dobrej jakosci filmu. a i w RECu to tym bardziej nie bylby tró bo z tego co pamietam to potem jeden z tych policjantów (w drugiej czesci) zamienil sie w jakies krwiozercze zombi -wiec to juz calkiem przekresla jego autentycznosc (jak dla mnie)
natomiast u tych popaprańcow jest kamera byle jaka zeby tylko to jakos uwiecznić. - ja tak mysle no i te sceny chore:P
Blair Witch Project byl jeszcze taka amatorską kamerą krecony. Nie pamietam za bardzo tego fillmu ale potem w necie pojawialy sie opinie o mozliwej autentycznosci tego materialu - jak jest na serio -nie mam pojecia:)
Ja bez snu oglądałam dwa filmy, Donnie Darko i Woman in Black, oba zrobiły na mnie spore wrażenie, ale myślę, że to ogólnie dobre filmy, jednak zmęczenie dało niesamowity efekt :)
Właśnie się domyśliłam :D Srpski to raczej sadystycznie chory jest, nie wiem czy obrzydliwy, obejrzysz -dasz znać. :)
Poza REC'iem nie widziałam nic z tych filmów o których piszesz, choć o Blair słyszałam :) Amatorską kamerą był też kręcony film Kronika, bardzo mi się podobał, już po zwiastunie wiedziałam, że będzie świetny, ale nie wiem czy gustujesz w takich. :)