Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  9 srpna 2012

skad wiesz - przewidywalny, i ogolnie nic odkrywczego, ale przyjemnie sie oglada...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Strobista
Strobista
  10 srpna 2012

kolekcja 'August Underground'
radze Wam tego nie oglądać.Powaznie! Nie obejrzalem nawet calego tylko urywki...
gdzies w necie czytalem ze to prawdziwy snuff...
nie wiem co o tym sadzic ale serio wyglada na prawdziwy, robiony amatorska kamerą.
Sceny sa popier*olone i to równo. Tak samo jak typ ktory to robi i ten ktory go kręci ta kamerą.Potem dołączają sie inni w kolejnych czesciach.
m.in. rozcinaja brzuch typiarze przywiazanej na krzesle a potem jakis wykolejeniec popapraniec wklada tam swoje prącie no i wiadomo co dalej:haft:
SERIO NIE SCIAGAJCIE TEGO SYFU !!!
Hostel i Grotesque to przy tym są bajkami animowanymi dla dzieci !!!

Zostawie to tez bez oceny.
Dziwie sie ze takie filmy legalnie krążą po necie...i tacy posrańcy po świecie:ninja:

Earth
Earth
  10 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kolekcja 'August Underground'

Wystarczy przeczytać opis na filmwebie by wiedzieć, żeby tego nie oglądać. :-D
"Film składa się z luźno połączonych scen, których bohaterami jest dwójka psychopatycznych typów. W piwnicy jednego z nich dziwni przyjaciele dokonują brutalnych tortur fizycznych i psychicznych na straszliwie przerażonej i okaleczonej dziewczynie. W międzyczasie ćwiartują zwłoki jej chłopaka. Ta aspołeczna dwójka dokonuje także morderstwa autostopowiczki. Mimo swoich zapędów psychopatycznych mordercy posiadają także normalne odruchy, na przykład odwiedzają muzeum.."
:wtf:
Strobista
Strobista
  10 srpna 2012
Earth
Earth: Wystarczy przeczytać opis na filmwebie by wiedzieć, żeby tego nie oglądać. :-D

kurde najlepsze jest to ze jak czytalem tam gdzies komentarze tych co obejrzeli ten syf to go chwalili o.O !!!
serio nie wiem co myslec o tej produkcji:P sprobuje obejrzeć ją kiedys do konca:ninja:
Earth
Earth
  10 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde najlepsze jest to ze jak czytalem tam gdzies komentarze tych co obejrzeli ten syf to go chwalili o.O !!! serio nie wiem co myslec o tej produkcji:P sprobuje obejrzeć ją kiedys do konca

Może to było jakieś forum dla psychopatów? :ninja:
Szkoda Twojego czasu chyba, lepiej go zmarnować jakoś przyjemniej :D
Strobista
Strobista
  10 srpna 2012
Earth
Earth: Może to było jakieś forum dla psychopatów?

to chyba byl filmweb:P

Earth
Earth: Szkoda Twojego czasu chyba, lepiej go zmarnować jakoś przyjemniej :D

czasu i psychiki:D
wiesz bo dotychczas szukalem najbardziej chorego filmu jaki nagrano...no i chyba go znalazlem. sciagam jeszcze jakies 2 i na tym koniec. trzeba sie zaopatrzec teraz w jakies pozytywne filmy, komedie itp bo 52 horrory na dysku w stosunku do 10 komedii to raczej zbyt duzo:ziober2: jeszcze kurde zostane jakims psychopatą czy cholera wie co jeszcze i zaczne nagrywac snuffa ze swoim samobojstwem:ninja: :P
Earth
Earth
  10 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o chyba byl filmweb:P

Czytając tam niektóre opinie, mam wrażenie, że to jedno i to samo :D

Konto usunięte
Konto usunięte: czasu i psychiki:D wiesz bo dotychczas szukalem najbardziej chorego filmu jaki nagrano...no i chyba go znalazlem. sciagam jeszcze jakies 2 i na tym koniec. trzeba sie zaopatrzec teraz w jakies pozytywne filmy, komedie itp bo 52 horrory na dysku w stosunku do 10 komedii to raczej zbyt duzo jeszcze kurde zostane jakims psychopatą czy cholera wie co jeszcze i zaczne nagrywac snuffa ze swoim samobojstwem :P

No widzisz. :D
Srpski film oglądał? Mi wystarczył opis, by wiedzieć, żeby tego nie oglądać. Napoleon Dynamite też normalny nie jest, ale ten zdołałam obejrzeć :D Jeszcze Ociosanek ryje w głowie. :D

Chyba zamiast pomagać Ci w normalizacji to Cię dobijam chorymi filmami :ninja:
Strobista
Strobista
  10 srpna 2012
Earth
Earth: Czytając tam niektóre opinie, mam wrażenie, że to jedno i to samo :D

hahah:D

Earth
Earth: No widzisz. :D Srpski film oglądał? Mi wystarczył opis, by wiedzieć, żeby tego nie oglądać. Napoleon Dynamite też normalny nie jest, ale ten zdołałam obejrzeć :D Jeszcze Ociosanek ryje w głowie. :D Chyba zamiast pomagać Ci w normalizacji to Cię dobijam chorymi filmami

chyba tak:D jeszcze sie czuje zle bo przeziebilem sie, katar, leb zaczyna mnie bolec:ninja:
srpski film wlasnie sciagam za 4h powinien byc-ale jego to dzis sobie daruje:mrgreen:
snuff 102, faces of gore,seed jeszcze zasysam. i na tym poprzestane chyba ze srpski kompletnie rozwali mi psyche i wyladuje w psychiatryku to na nim poprzestane:lol2:
bo jeszcze mam do obejrzenia 26 "zwyklych" horrorów:D
swoja droga posrany tez jest Mord w Kawalkach tez gore ale jeszcze nie obejrzalem do konca bo 2 razy zasypialem juz bo za pozno zaczelem ogladac:]
Earth
Earth
  10 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba tak:D jeszcze sie czuje zle bo przeziebilem sie, katar, leb zaczyna mnie bolec srpski film wlasnie sciagam za 4h powinien byc-ale jego to dzis sobie daruje snuff 102, faces of gore,seed jeszcze zasysam. i na tym poprzestane chyba ze srpski kompletnie rozwali mi psyche i wyladuje w psychiatryku to na nim poprzestane bo jeszcze mam do obejrzenia 26 "zwyklych" horrorów:D swoja droga posrany tez jest Mord w Kawalkach tez gore ale jeszcze nie obejrzalem do konca bo 2 razy zasypialem juz bo za pozno zaczelem ogladac:]

Osłabiony będziesz miał lepsze jazdy. :ninja:
A, no to miłego oglądania, już mogę sobie wyobrazić co tam będzie ;D
Nie wiem, ja nie oglądam ogólnie chorych filmów, chyba, że Jacek poleci, a gore to już wcale nie oglądam, bo dla mnie to idiotyczne :D
Co do horrorów, to miałam kiedyś listę do obejrzenia, chyba z 2010 roku i jeszcze nie obejrzałam, także... :D
koralowaaaa
koralowaaaa
  10 srpna 2012

Obejrzałam ''Pamiętnik'' - polecam, naprawdę fajny, tylko jak dla mnie dziwne zakończenie :/

Strobista
Strobista
  10 srpna 2012
Earth
Earth: Osłabiony będziesz miał lepsze jazdy.

podziekuje za takie jazdy:D

Earth
Earth: A, no to miłego oglądania, już mogę sobie wyobrazić co tam będzie ;D

wiesz najlepsze jest to ze jest to krecone amatorska kamerą co jeszcze bardziej jest chore. bo np z taką groteską to byl normalny montaz, oswietlenie i wiesz ze to fikcja, natomiast tutaj cholera wie...niby jest napisane ze rezyseria i scenariusz ktos napisal ale tez nigdy nic nie wiadomo:]

Earth
Earth: Nie wiem, ja nie oglądam ogólnie chorych filmów, chyba, że Jacek poleci, a gore to już wcale nie oglądam, bo dla mnie to idiotyczne :D

ja tez nie ogladalem dopoki nie zobaczylem Groteski. wczesniej tam widzialem Faces of Death ale tego nie licze. I mialem zamiar sprawdzic czy zdolal ktos nagrac cos bardziej posranego - i chyba im to wyszlo:haft:
powiedzialem sobie ze to sa ostatnie filmy typowo gore i koncze z tym. bo nie chce kompletnie zjarac sobie tym mózgu:]
Earth
Earth
  10 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podziekuje za takie jazdy:D

Czemu?:D

Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz najlepsze jest to ze jest to krecone amatorska kamerą co jeszcze bardziej jest chore. bo np z taką groteską to byl normalny montaz, oswietlenie i wiesz ze to fikcja, natomiast tutaj cholera wie...niby jest napisane ze rezyseria i scenariusz ktos napisal ale tez nigdy nic nie wiadomo:]

Zdanie które cytujesz odnosiło się do srpskiego filmu, niemniej rozumiem, ale taki REC też jest kręcony amatorską kamerą, też masz wrażenie, że może być tru?

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez nie ogladalem dopoki nie zobaczylem Groteski. wczesniej tam widzialem Faces of Death ale tego nie licze. I mialem zamiar sprawdzic czy zdolal ktos nagrac cos bardziej posranego - i chyba im to wyszlo powiedzialem sobie ze to sa ostatnie filmy typowo gore i koncze z tym. bo nie chce kompletnie zjarac sobie tym mózgu:]

Bardzo roztropnie. :D
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  10 srpna 2012

Tylko ciebie chce - o kolesiu, ktory nie moze zapomniec o swojej ex i poznaje nowa dziewcyzne... generalnie oklepana historia jakich wiele...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Strobista
Strobista
  10 srpna 2012
Earth
Earth: Czemu?:D

za bardzo chore:D

Earth
Earth: Zdanie które cytujesz odnosiło się do srpskiego filmu, niemniej rozumiem

a to mi chodzilo o August Underground:) Srpski ma u mnie 73,5% i nie chce dalej isc. Jak sie sciagnie to specjalnie zbiore sily na niego:D uprzednio nic nie jedząc:ninja:

Earth
Earth: ale taki REC też jest kręcony amatorską kamerą, też masz wrażenie, że może być tru?

wlasnie tego tam jakos nie czulem:P tak samo np na Grave Encounters, pozatym obraz z kamery jest tam swiety i wszystko dobrze widac - tak jakby zalezalo im na dobrej jakosci filmu. a i w RECu to tym bardziej nie bylby tró bo z tego co pamietam to potem jeden z tych policjantów (w drugiej czesci) zamienil sie w jakies krwiozercze zombi -wiec to juz calkiem przekresla jego autentycznosc (jak dla mnie)
natomiast u tych popaprańcow jest kamera byle jaka zeby tylko to jakos uwiecznić. - ja tak mysle no i te sceny chore:P
Blair Witch Project byl jeszcze taka amatorską kamerą krecony. Nie pamietam za bardzo tego fillmu ale potem w necie pojawialy sie opinie o mozliwej autentycznosci tego materialu - jak jest na serio -nie mam pojecia:)
Earth
Earth
  10 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za bardzo chore:D

Ja bez snu oglądałam dwa filmy, Donnie Darko i Woman in Black, oba zrobiły na mnie spore wrażenie, ale myślę, że to ogólnie dobre filmy, jednak zmęczenie dało niesamowity efekt :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a to mi chodzilo o August Underground:) Srpski ma u mnie 73,5% i nie chce dalej isc. Jak sie sciagnie to specjalnie zbiore sily na niego:D uprzednio nic nie jedząc

Właśnie się domyśliłam :D Srpski to raczej sadystycznie chory jest, nie wiem czy obrzydliwy, obejrzysz -dasz znać. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie tego tam jakos nie czulem:P tak samo np na Grave Encounters, pozatym obraz z kamery jest tam swiety i wszystko dobrze widac - tak jakby zalezalo im na dobrej jakosci filmu. a i w RECu to tym bardziej nie bylby tró bo z tego co pamietam to potem jeden z tych policjantów (w drugiej czesci) zamienil sie w jakies krwiozercze zombi -wiec to juz calkiem przekresla jego autentycznosc (jak dla mnie) natomiast u tych popaprańcow jest kamera byle jaka zeby tylko to jakos uwiecznić. - ja tak mysle no i te sceny chore:P Blair Witch Project byl jeszcze taka amatorską kamerą krecony. Nie pamietam za bardzo tego fillmu ale potem w necie pojawialy sie opinie o mozliwej autentycznosci tego materialu - jak jest na serio -nie mam pojecia:)

Poza REC'iem nie widziałam nic z tych filmów o których piszesz, choć o Blair słyszałam :) Amatorską kamerą był też kręcony film Kronika, bardzo mi się podobał, już po zwiastunie wiedziałam, że będzie świetny, ale nie wiem czy gustujesz w takich. :)