Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 183 z 377
Pogrzebany - film toczy się w drewnianej trumnie, w której żywcem został pogrzebany kierowca ciężarówki, w Iraku. W trumnie jest jeszcze parę innych rzeczy... Ciekawy ten film, chociaż momentami trochę się przedłużał. 7/10

Frozen - Trójka przyjaciół uwięziona na wyciągu krzesełkowym. Fajny pomysł, ogląda się dobrze. Warto zobaczyć.
Frontieres -horror, nic specjalnego, element chorej rodziny plus motyw faszystowski i mlodziez ktora spierdziela do hotelu bo forse ukradli.I wszystko dzieje sie w zakamarkach tego hotelu
5/10

Ladda Land
zółty horror. nic specjalnego, choc spodziewalem sie wiekszej schizy ogladajac go. niewiele scen strasznych wiecej pierdzielenia glupot w filmie i pokazywania zycia rodziny.
4-5/10
zombie 108 - liczylam, ze ebdzie abrdziej przerazajacy, a w zasadzie nie byo sie czego bac...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
fale jeziora - nudny
wirtualne klamstwa - warty obejrzenia
Razem z szanowną Madre oglądamy od dzisiaj Grę o Tron, ku mojemu lekkiemu zaskoczeniu - chwyciła i chce więcej. :-D
Sama oglądam Fullmetal Alchemist i.. Miliard w rozumie. Czuje się taka niemądra jak nie umiem odpowiedzieć na większość pytań. :( Ale szacunek dla uczestników!
Tajemnice Los Angeles- Mistrzowskie role Crowe'a i Spacey'a. Oscar dla Basinger trochę przesadzony.
Film dobry, chociaż nie aż tak dobry jak się o nim mówi, ale może dlatego, że najpierw książkę przeczytałem i w filmie za dużo wątków jest pominiętych i niektóre postaci niezbyt wiadomo skąd się biorą:)
Mord w kawałkach - Murder Set Pieces
kolejne chore gówno-horror gore opowiadajacy historie fotografa ktory zaprasza piekne kobiety na sesje foto, po ktorych uprawia z nimi seks a po sexie w rozny sposob je zabija.
pełno krwi, brutalności. Gra aktorow nie powala na kolana, raczej jakas niskobudzetówka z tego filmu.
6/10 mozna obejrzec