Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 180 z 377
Tak wiem, ale to fajne było nawet. :)
No i chciałam dodać, że aktor fajny był rzeczywiście, ale filmweb nic o nim nie wie. Film jest kanadyjski i stwierdzam, że podoba mi się kanadyjski akcent, choć gdyby nie napisy to połowy bym nie rozumiała. :D Ale brzmi fajnie. :D
Po trailerze tak średnio jakoś.

No to było fajne akurat. I to co Chylińska tam śpiewała http://www.youtube.com/watch?v=fgeV8MMQWJA :-)
LOL - nic specjalnego
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Radiophobia - warty obejrzenia
Nie patrz na trailer. Dobry horror :D
Może to i dobrze, że kanadyjski, bo amerykanie zrobiliby raczej bezsensowną masarnię.
" 3 metry nad niebem "
polecali mi go polecali i w końcu obejrzałem.. Muszę przyznać, że film fajny i pozytywnie mnie zaskoczył, chociaż hiszpańskiego kina nie lubię.
powiedz to, gabi - jakis taki dziwny... mimo, to fajnie sie ogladalo
do zobaczenia we wrześniu- lekki, przyjemny w ogladnaiu, momentami zabawny
Na ogół filmy mi się podobają, właśnie dlatego, że poddaje je selekcji przy wyborze, ale zaufam Ci i obejrzę. :-D
No fakt, a tak to miał klimat chociaż. :D
To samo mi powiedział profesor od makrostruktur. Czuję więź z tym filmem.
Przetrwanie - Fajny klimat, może ogień z dupy to nie jest, ale ciekawa odskocznia od tej masówki z tv. Podobało mi się też zakończenie. Warto zobaczyć.
Batman jakiś tam z 2008. - Nigdy nie lubiłem batmanów. Odrzuca mnie to mimo jakiejś tam fabuły.
Snatch - Polecam,
No obejrzę, obejrzę.

The Sixth Sense. O chłopcu, który ma problem z którym pomaga mu się uporać pewien doktor. Końcówka realnie mnie zaskoczyła. Bardzo mi się podobało.
Schindler's List. Zawsze jak słyszałam ten tytuł, to mi się to kojarzyło z gangsterskim filmem, typu Godfather, który oczywiście jest świetny, ale nigdy jakoś do Listy mnie nie ciągnęło, aż mi się napatoczył ten film. Film jest o Oskarze Schindlerze, o którym muszę więcej poczytać, który prowadził w Krakowie fabrykę tworzyw emaliowanych i zatrudniał tam Żydów w czasie wojny. Film Spielberga, ale bardzo mi sie podobał, choć w pewnym momencie jak myślałam, że sie już kończy, to okazało się, że to dopiero 1/3, ale warto było :)
Tron, z 1982, cóż. Obejrzałam jego fragment, ale postaram się obejrzeć cały, choć jak na razie oglądałam go z lekkim łatdefakiem na pyszczku. :)
Lęk wysokości (Vertige) 2009 http://1.fwcdn.pl/po/90/15/519015/7254017.3.jpg?l=1243909769000 ,,Grupa przyjaciół na wakacjach w chorwackich górach decyduje się skorzystać ze szlaku, który został zamknięty na czas remontu. Okaże się on bardziej niebezpieczny niż wyglądał, tym bardziej, że w trakcie wspinaczki bohaterowie zdadzą sobie sprawę, że nie są sami. Przygoda zamieni się w koszmar.,, Naprawdę polecam ten filmik, trzyma w napięciu i ciężko przewidzieć wydarzenia.