Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 189 z 377
madagaskar 3 - ja ciąglę wychodze z założenia ze zrobić film o samych pingwinach i julianie byłoby lepszym pomysłem, 3 dobrze się oglądało ale to nie jest poziom dowcipów z 1
project x - fabuły to to nie ma, ale w sumie 2000osób na domówce robi wrażenie warto zobaczyć od połowy filmu. przez większość nic się nie dzieje, ale da się to oglądać.
kac wawa - mój poziom intelektualny nie sięga wizji twórców chyba bo film w którym trzeba podpisami wyjaśniać kto jest kto bo w sumie zaczyna się urwany i podobnie kończy. całość filmu można zrobić w 30 min, a film NICZYM nie śmieszy. Ehh pamiętam w poranku kojota jak pewien osobnik musiał zrobić żigolakowi loda, scena była dobra, tu jest coś podobnego a wygląda najmniej żałośnie -_- do tego jeszcze ustawienia kamer. ten film w każdym jego aspekcie wygląda źle już the room miał swój urok w byciu tak złym ze aż śmiesznym a to... szkoda słów:D
21 jump street - za dużo typowych klasycznych zagrywek filmowych
o północy w paryżu - woody allen
na pewno, być może- ckliwe banalne, ale obejrzałem do końca wiec nie jest to najgorsza komedia romantyczna choć z naciskiem na drugie.
trudne słówka - sandler - albo się go uwielbia albo nienawidzi. zohan to to nie jest, ale gdzieś bliżej 1000pierwszych randek, czy tym filmem z aniston ale jednak słabszy, dla zabicia czasu się nada:)
ide obejrzeć coś z moim ulubionym aktorem który zawsze gra z jedną emocją jakby miał sraczkę/zatwardzenie
moglabym prosic o dodawanie propozycji filmow bez 5 stron spamu ? Bez jaj, ogladam teraz 4 strone i tylko ok 5 tytulow filmow z czego 4 znam. Nosz jesli chcecie pogadac sobie zalozcie temat i spamujcie ile wlezie. Chodzi mi o PF w szczegolnosci.
Piła III i IV - no jak to Piła. Nic więcej się nie da powiedzieć.
Robin Hooda z 2010r. no daję radę nawet
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Lars and the real girl - dawno takiego badziewia nie ogladalam
gnomeo i julia - nawet
sala samobojcow - za 1 razem myslam ze byl niezly, ale chyba cos wtedy wzielam... 2 raz byl do pupy. Tego Dominika to powinni wyslac do szkoly, porozmawiac a nie czekac az samo sie rozwiaze
Winters Bone - thriller. typiara przyjezdza na wiec i chce sie dowiedziec gdzie jest jej ojciec, okazuj sie ze nie zyje, potem szuka ciala takie tam nudy...zasypialem przy nim
4/10
nie bój sie ciemności - 0/10
niby horror. pomysł dobry -wykonanie #ujowe.
Rodzina sie wprowadza do jakiegos domu z córeczką ktora gdzies schodzi do piwnic -podaza za jakimis głosami (...) w domu mają jakiegos dziadka majstra-te glosy mowia mu aby sie ich pozbyl-on sie jakos preciwstawia i podlatuja do niego jakies małe szczury(?) i wbijają mu srubokręt w noge...no i na tym wyłączylem bo ja to ma byc horror to już wole obejrzeć pierwszy sezon Mody na sukces.
odswiezenie
Equilibrium - dalej tak smao boski jak za pierwszym razem
Oszukana - lezka moze poleciec. Piekny film, jakby mojemu dziecku tak zrobili zabilabym.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
odswiezenie (cos nie mam ochoty na nowe, po Larsie i jego lasencji mnie odrzuca do nowych )
Druzyna A - nie kreca mnie strzelaninki, te sprawy , ale ten film ... Arcydzielo . Chciałabym miec takiego chlopa - swirniety jak Murdock, piekny jak Buźka , silny jak Baracus i dbajacy o mnie jak Hannibal
Miasto slepcow- ladne, ale czegos brakuje. Nie ma wyjasnienia co to za choroba itp ,ale pomysl, wykonanie ladne.
Szybcy i wściekli 5 - dla mnie ten film to rewelacja:) Tym razem główni bohaterowie stawiają czoła największemu bossowi Rio.
Kolekcjoner kości - jeden z agentów policyjnych jest sparaliżowany od szyi w dół i planuje eutanazję. Jednak nagle zaczynają ginąć ludzie w dziwnych okolicznościach i to właśnie on jest proszony o pomoc w sprawie przez co jego życie całkowicie się zmienia. 7/10