Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 182 z 377
Pandorum. S-f, całkiem ciekawy. Coś w stylu filmach o zombie i o obcym w jednym :D
wspanialy rok 1939 - warto obejrzec...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
tylko tysiac slow - lezka poszla, ogolnie piekny film. Facet zostaje zwiazany z drzewem, jedno slowo - jeden lisc. Ma tylko tysiac slow do smierci.
szesnastoletnia mama - dobry, opowiada jak niektorzy moga byc okrutni z powodu tego, ze nastolatka urodzila dziecko. Ciekawe to jest, ze inne puszczaja sie na lewo i prawo, biara od kazdego do ust nie tylko lizaki a mimo to sa "lepsze" od takiej co ma dziecko z kims kogo naprawde kocha/la(?) i byl przykladowo tym pierwszym.
Ludzka stonoga 1 i 2 - kto lubi bardzo drastyczne, obrzydliwe, pozbawione sensu filmy polecam. Nie jest to typowy horror, ale oblesny. Dwojka bardziej.
Zabieram się teraz za Drapieżców.

CYBERBULLY - dajacy do myslenia...
Mordercza pogoda - wieje nuda...
The Dark Knight Rises - warty obejrzenia :)
Paranolmal Activity
myslalem ze juz zaden horror nie zdola mnie przestraszyc a tu jednak mila niespodzianka:D
fajnie zrobiony bo nie ma w nim zadnych zombie ani typowych duchów/zjaw przebranych w biale przescieradło itp:D
odkad zaczely im sie w filmie te schizy napiecie nie ustawalo do konca filmu:D
10/10
Guinea Pig 4 Mermaind in a manhole - Królik Doświadczalny 4
japonskie gore
film jest o jakims malarzu, ktory idzie do kanalów (chyba szukac inspiracji) i znajduje tam typiare -z ogonem rybim (wtf?!) jakies bąble zacynaja wyskakiwac jej na ciele, ten ja bierze do siebie -potem z nia jest coraz gorzej. cala w wielkich bąblach na ciele z ktorych najpierw wyplywa zolta ciecz z krwią, potem odziwo jakies kolorowe (chyba jakies nawiazanie do farb i tego ze typ jest malazem) ciecze no i w koncu multum obslizglych glist z tych bąbli... probuje sie tego pozbyc, nie daje rady, na koncu obcina jej rece i wgl cwiartuje cialo...
sceny sa obrzydliwe i pelne krwi.
ogolnie 5/10