Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 185 z 377
jeszcze zadnego z nich nie widzialem. bedą w dlugiej kolejce do obejrzenia:P
obejrze jak dam rade:D bo serio jak pomysle o tamtym shicie to juz mnie skreca...a jeszcze calego nie obejrzalem:D
Blair nie pamietam bo daaawno temu go ogladalem. kojarzy mi sie ze jest to w lesie cos tam sie dzieje...
grave to jakas grupa poszukiwaczy duchow i wybieraja sie do opuszczonego szpitala psychiatrycznego szukac duchów. Mi sie podobal bo lubie klimat opuszczonych miejsc i wczesniej sam je zwiedzalem w tym jeden opuszczony psychiatryk wlasnie:] Dlatego film u mnie ma wysoka notę:)
kronike - zaraz obczaje o czym to i zassam:D
Orozco The Embalmer
jakis zolty film dokumentalny mozna go nazwac dokumantalnym gore bo pokazuje typa ktory wykonuje sekcje zwlok od podszewki. dostaje cialo, pokazane jest normalnie jego etap pracy. rozbiera je kroi, wyprówa wszystkie flaki, zakleja oczy, do ust i uszu pcha watę, zadnej rezyserki, zadnego scenariusza.
nie wiem jaki to kraj ale jakis zółty jakby tajlandia czy coś. ale w filmie pokazane jak trupy normlanie lezaly na ulicy czy to typa rozwalil samochod i lezy z rozwalonym lbem czy zginal na ulicy w jakis inny sposob...
film dla ludzi z mocnymi żołądkami i nerwami !!! Powaznie!
film zostawiam bez oceny.
Jakiś odcinek z serialu o Chirurgach, rzeźnia robili operację mózgu przecinając głowę od szczęki w górę
chyba po ten serial nie sięgnę jednak
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Snuff 102
chora produkcja, aczkolwiek nie tak bardzo jak np August Underground
kiepska jakość...
jedna z bardziej chorych scen to jak polozyl na plecach kobiete w ciązy i z wielka sila nadepnął na jej brzuch
chore gowno
obejrzalem za was zebyscie wy nie musieli tego robic.
Powaznie, nie bierzcie sie za to.
Bez oceny
najczarniejsza godiznan - nudny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Madagascar 3 - fajny, aczkolwiek poprzednie czesci duzo lepsze
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Brak ciekawych filmów to pora na seriale.
The Big Bang Theory - po obejrzeniu 3 sezonów stwierdzam, że jest to genialny serial: świetny dowcip sytuacyjny, niezłe gagi i postacie, do których szybko nabiera się sympatii.
ReGOREgitated Sacrifice
Jeszcze przed włączeniem tego filmu myslalem ze ludzie nie zrobia czegoś bardziej popier*olonego niz Grotesque lub nawet August Underground - myslalem ze jest to juz niemozliwe. Ale to, co pokazane jest w tym filmie na prawde rozpier**liło mi mózg! Gdybym ogladal na jakims wiekszym ekranie, nie na laptopie to zarzygalbym siebie, wszystko wokół siebie i chyba bym zemdlał. Po sposobie realizacji i efektów w filmie stwierdziłbym ze to autentyczny snuff(ale tego nie wiem). juz nawet tego nie nazwe chorym gównem bo to cos nie miesci sie w pale!
zeby Was zniechęcic to przedstawie czesc jednej sceny: Typ zlozyl sobie zdechlą osmiornice na swoją glowę potem typiarze odcial głowe, wyjał mózg, zwymiotowal do otwartej glowy i to wypil - czynnosc tą powtórzyl kilka razy..... - to tylko mala wzmianka w porównaniu do tego calego ścierwa!
nie mam pojecia czy to snuff czy nie bo opisy w necie sa rózne...
Na tym gównie koncze etap poszukiwania najbardziej chorego filmu jaki kiedykolwiek ludzie stworzyli.
Obejrzalem ten film za Was zebyście Wy nie musieli go ogladać:]
bez oceny.
Pozdrawiam
- wprowadzimy demokrację
- to zupełnie jak w Chinach - hahahaha
mnie rozbroił ;-D
Całkiem w porządku, wiadomo czego się spodziewać po głównym aktorze ;)
Fullmetal Alchemist. Oglądałam to lat kilka temu, przerwałam i teraz z nadmiaru wolnego czasu i braku planów na wakacje wróciłam do tego i bardzo się z tego cieszę, teraz pora na dokończenie Death Note i Sailor Moon :P.
Cóż, trudno doprowadzić mnie do płaczu, ale jeśli chodzi o filmy i książki to jestem bezsilna

Madre zachwycona Grą o Tron, ciekawa jestem jak zareaguje na 9 odcinek :PP
Uprowadzona po raz któryś
Biała masajka również
8 milimetrów II jak dla mnie świetny, chociaż bardzo prosto nagrany
Penny Penny Penny
dobry serial
tam operacje to tylko tło
ale serial bardzo lubie
ale trzeba oglądać od pierwszych sezonów
===
Sztos 2 - pomijając z dwie - trzy sceny to ogólnie film taki se - nawet Lubaszenko już nie w tej formie co z czasów Poranku Kojota czy Chłopaki nie płaczą
Psy Wojny ( Soldiers of Fortune) - nie wiem co to miało być ? film akcji ? komedia ? pastisz ?
ogólnie słaby - szkoda czasu