Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 188 z 377
Szalona Noc - komedia o "starszych" nastolatkach - da się obejrzeć, kilka zabawnych sytuacji
JFK - po raz któryś - Ale Kino teraz puszcza to co jakiś czas - film jest świetny - no i sam temat uwielbiam - to jak słuchać Wołoszańskiego przez prawie 4 godziny :P
Sponsoring - w sumie to nudny film
JFK - po raz któryś - Ale Kino teraz puszcza to co jakiś czas - film jest świetny - no i sam temat uwielbiam - to jak słuchać Wołoszańskiego przez prawie 4 godziny :P
Sponsoring - w sumie to nudny film
...Ignorance is bliss...
O, ja miałam pytać o jakąś komedię, ale naprawdę zabawną, a nie jakieś drażniące głupoty typu American Pie. Doradziłby ktoś? :-)
Nie znam, ale wolę zombiaki w poważnej wersji. :D
Yyyy, nie znam, zerknę, ale domyślam się do czego nawiązuje, więc mała szansa, że mi się spodoba. ;-D
Może zgrzeszę, ale nie przepadam. :D
Widziałam wszystkie.
Nie widziałam, może obejrzę, bądź co bądź dość klasiś polski.
A na tym byłam blisko płaczu, to dramat jest, z zabawnymi elementami, jednak smutek przytłacza.
Zagubiona autostrada - trochę ryje banie tyn film. Niby dwie historie tak dość ciekawie połączone, ale ja tego filmu za bardzo nie rozkminiłam...
Trainspotting - film w sumie związany z tematem narkotyków. Ciekawy.
Kochanie poznaj moich kumpli - fajna komedia. Fabuła o tym, że jeden gościu poznał na wakacjach dziewczynę swojego życia i zamierzają wziąć ślub, a jego koledzy totalnie to wesele rozwalą xD
Czysta formalność -świetny film, ale muszę przyznać trochę pokręcony. Polański i Gerard Depardieu
Trainspotting - film w sumie związany z tematem narkotyków. Ciekawy.
Kochanie poznaj moich kumpli - fajna komedia. Fabuła o tym, że jeden gościu poznał na wakacjach dziewczynę swojego życia i zamierzają wziąć ślub, a jego koledzy totalnie to wesele rozwalą xD
Czysta formalność -świetny film, ale muszę przyznać trochę pokręcony. Polański i Gerard Depardieu

ja wlasnie nie trawie horrorów o zombie...co jakis fajny tytul horroru to potem w opisie jest zawsze ' Krwiozercze zombie pojawia się..". "Zmutowane zwierzeta-zombie przychodzą..." i przeczytam tylko cos z zombie to zaraz daruje sobie film...
a wysyp lecial kiedys w tv i wtedy pierwszy raz widzialem -angielski humor, ktory uwielbiam:] w zasadzie wysyp to czarna komedia:]
Earth: Yyyy, nie znam, zerknę, ale domyślam się do czego nawiązuje, więc mała szansa, że mi się spodoba. ;-D
epoka kamienia lupanego, dla mnie spoko:]
1,2 do d...
oj grzeszysz!:D z Nielsenem sa (byly) zajebiste komedie:P
Earth: A na tym byłam blisko płaczu, to dramat jest, z zabawnymi elementami, jednak smutek przytłacza.
film tez zajebisty:]
The Woman - niby horror,
typ w lesie znajduje jakąs kobiete dziką bierze do piwnicy i probuje "ucywilizowac"
czasem wieje nudą, horrorem bym tego wcale nie nazwał końcówka jeszcze im sie udała:]5/10
btw. dobra dupa gra nauczycielke w szkole

nom
Konto usunięte: Widziałem, nie mieli pomysłu za bardzo na film i na siłę przedłużali, można to było zmieścić w 30 minutach.
typowa niskobudzatowka
o a ja go mam jeszcze do obejrzenia na dysku!
a zassałem go bo stwierdzilem ze moze byc podobny do horroru "Głosy" przy ktorym nawet sie bałem:P szept/glos-prawie jeden .uj!