Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Strobista
Strobista
  12 srpna 2012

Project X - warto obejrzec, niezly melanz zrobili:]
10/10

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  12 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Project X - warto obejrzec

Chyba kpisz.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  12 srpna 2012

Witajcie w dżungli - Dawno temu oglądałem, teraz po raz drugi też się przyjemnie oglądało.Trochę komedii, trochę sensacji, przygodówki. Świetnie nakręcone sceny walk. Warto zobaczyć.

Strobista
Strobista
  12 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba kpisz

chyba nie.
CorDeLaBryere
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
CorDeLaBryere
  12 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Strobista:Project X - warto obejrzec Chyba kpisz.

podbijam
Strobista
Strobista
  13 srpna 2012
sadist
sadist: PanHeisenberg:Strobista:Project X - warto obejrzec Chyba kpisz. podbijam

dżizas, macie problemy...jednym sie podoba drugim nie:and:

Czarnobyl- reaktor strachu
jesli oceniac jako horror to 2/10
jesli ciekawosc filmu subiektywnie to 8/10
CorDeLaBryere
CorDeLaBryere
  13 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dżizas, macie problemy...jednym sie podoba drugim nie

no wlasnie DRUGIM NIE
dzizas ...
Strobista
Strobista
  13 srpna 2012
sadist
sadist: no wlasnie DRUGIM NIE dzizas ...

dobra kobieto, swoje powiedzialas to juz sie nie spinaj...
CorDeLaBryere
CorDeLaBryere
  13 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra kobieto, swoje powiedzialas to juz sie nie spinaj...

hahaha :D
sam sie spinasz
gustujesz w kiepskich filmach i ciezko znosisz krytyke :D
NazwaProfilu
NazwaProfilu
  13 srpna 2012

hah...tak to czytam te ostatnie wasze posta

sadist
sadist: sadist

i
@Strobista:

i stwierdzam ze jestescie głabami....

Strobista za to ze wchodzisz z nimi w dyskusje która i tak gówno wyniesie

a Sadist za to ze w glupi sposób najezdzasz bez sensu czyjs gust... powiedzialaś swoje-starczy, on powiedzial swoje i pierwszy mniemam zakończył dyskusje słowami: "jednym sie podoba drugim nie"(i tym zdaniem oznajmił Tobie i innym przyszłym komentatorom iz nie bedzie rozwazał dalej: "a czemu mi sie podoba a Tobie nie?") i zakonczył 'debate'- ale nie- Ty musisz jeszcze to wszystko wywalać i dalej (chociaz to jest w cholere tępe) wyśmiewać kogos za to jaki film mu sie podobał...
to jest jak wysmiewanie kogos za to ze lubi sok pomarańczowy a nie porzeczkowy...zastanów sie troche.
Chyba ze chcesz jakos w necie odreagowac bo moze spotkałas sie z dezaprobatą na swój temat? Bo tylko to mi przychodzi na myśl patrząc na to jak Wy oboje traktujecie zwykła OCENĘ FILMU.

btw ostatnio obejrzałem
The Hurt Locker w skali do 10 oceniam na 7 ( i prosze nie pisać ze film jest za dobry na taką ocene lub za zly) bo nie mam zamiaru kłocic sie z debilami.

Pozdrawiam i bez nerwów dzieci!
Earth
Earth
  13 srpna 2012

W ramach szerzenia wzajemnej kultury i potocznego liberalizmu powyzywam innych od debili i głąbów. :ziober2:

kuba92762
kuba92762
  13 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Sadist za to ze w glupi sposób najezdzasz bez sensu czyjs gust... powiedzialaś swoje-starczy, on powiedzial swoje i pierwszy mniemam zakończył dyskusje słowami: "jednym sie podoba drugim nie"(i tym zdaniem oznajmił Tobie i innym przyszłym komentatorom iz nie bedzie rozwazał dalej: "a czemu mi sie podoba a Tobie nie?") i zakonczył 'debate'- ale nie- Ty musisz jeszcze to wszystko wywalać i dalej (chociaz to jest w cholere tępe) wyśmiewać kogos za to jaki film mu sie podobał... to jest jak wysmiewanie kogos za to ze lubi sok pomarańczowy a nie porzeczkowy...zastanów sie troche. Chyba ze chcesz jakos w necie odreagowac bo moze spotkałas sie z dezaprobatą na swój temat? Bo tylko to mi przychodzi na myśl patrząc na to jak Wy oboje traktujecie zwykła OCENĘ FILMU.

Ładnie pozamiatałeś:)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  13 srpna 2012
Łowca Trolli - z serii znaleziono taśmy z nagraniem bla bla bla ... całkiem fajnie się oglądało i całkiem fajne trolle
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  14 srpna 2012
No właśnie, siedzieli tam: Chińczycy, Japończycy, Meksykanie, Murzyni, jeden tak wielki, że się zastanawiałem: co taki kloc rozumie z Wełtawy? Albo z biwaku. Przecież nie wie co to jest. Teraz słuchaj. - Jak skończyliśmy, było cicho. Trzy sekundy kompletnej ciszy. A potem jak nie huknie - Oklaski, rozumiesz. Ale takie, żeśmy się zlękli. To było jakby pękła skała i cała się na nas waliła. A gdy się kłanialiśmy, odszukałem oczyma tamtego Murzyna i ten tam stał, klaskał wielkimi łapami, różowymi od środka, a po tej jego afrykańskiej twarzy|toczyły się łzy jak grochy. Tak go ta muzyka przejęła. Bo muzyka nie zna ras czy narodów.

Cytat z filmu Kola. Bardzo sympatycznego, czeskiego filmu z serii tych kukułkowych. podrzutkowych. Miło się oglądało :)
Gothiclady
Gothiclady
  14 srpna 2012
RexMundi
RexMundi: Łowca Trolli - z serii znaleziono taśmy z nagraniem bla bla bla ... całkiem fajnie się oglądało i całkiem fajne trolle

No! zajebisty film, fajny noszke klimacik :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Snuff 102 chora produkcja, aczkolwiek nie tak bardzo jak np August Underground kiepska jakość... jedna z bardziej chorych scen to jak polozyl na plecach kobiete w ciązy i z wielka sila nadepnął na jej brzuch chore gowno

nie podobał mi się,. ale ta scena to była masakra

Konto usunięte
Konto usunięte: obejrze jak dam rade:D bo serio jak pomysle o tamtym shicie to juz mnie skreca...a jeszcze calego nie obejrzalem:D (Srpski)

oglądaj kurde! widziałam 2x :D