Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 186 z 377
Witajcie w dżungli - Dawno temu oglądałem, teraz po raz drugi też się przyjemnie oglądało.Trochę komedii, trochę sensacji, przygodówki. Świetnie nakręcone sceny walk. Warto zobaczyć.
hah...tak to czytam te ostatnie wasze posta
i
@Strobista:
i stwierdzam ze jestescie głabami....
Strobista za to ze wchodzisz z nimi w dyskusje która i tak gówno wyniesie
a Sadist za to ze w glupi sposób najezdzasz bez sensu czyjs gust... powiedzialaś swoje-starczy, on powiedzial swoje i pierwszy mniemam zakończył dyskusje słowami: "jednym sie podoba drugim nie"(i tym zdaniem oznajmił Tobie i innym przyszłym komentatorom iz nie bedzie rozwazał dalej: "a czemu mi sie podoba a Tobie nie?") i zakonczył 'debate'- ale nie- Ty musisz jeszcze to wszystko wywalać i dalej (chociaz to jest w cholere tępe) wyśmiewać kogos za to jaki film mu sie podobał...
to jest jak wysmiewanie kogos za to ze lubi sok pomarańczowy a nie porzeczkowy...zastanów sie troche.
Chyba ze chcesz jakos w necie odreagowac bo moze spotkałas sie z dezaprobatą na swój temat? Bo tylko to mi przychodzi na myśl patrząc na to jak Wy oboje traktujecie zwykła OCENĘ FILMU.
btw ostatnio obejrzałem
The Hurt Locker w skali do 10 oceniam na 7 ( i prosze nie pisać ze film jest za dobry na taką ocene lub za zly) bo nie mam zamiaru kłocic sie z debilami.
Pozdrawiam i bez nerwów dzieci!
Konto usunięte: a Sadist za to ze w glupi sposób najezdzasz bez sensu czyjs gust... powiedzialaś swoje-starczy, on powiedzial swoje i pierwszy mniemam zakończył dyskusje słowami: "jednym sie podoba drugim nie"(i tym zdaniem oznajmił Tobie i innym przyszłym komentatorom iz nie bedzie rozwazał dalej: "a czemu mi sie podoba a Tobie nie?") i zakonczył 'debate'- ale nie- Ty musisz jeszcze to wszystko wywalać i dalej (chociaz to jest w cholere tępe) wyśmiewać kogos za to jaki film mu sie podobał...
to jest jak wysmiewanie kogos za to ze lubi sok pomarańczowy a nie porzeczkowy...zastanów sie troche.
Chyba ze chcesz jakos w necie odreagowac bo moze spotkałas sie z dezaprobatą na swój temat? Bo tylko to mi przychodzi na myśl patrząc na to jak Wy oboje traktujecie zwykła OCENĘ FILMU.
Ładnie pozamiatałeś:)
Łowca Trolli - z serii znaleziono taśmy z nagraniem bla bla bla ... całkiem fajnie się oglądało i całkiem fajne trolle
...Ignorance is bliss...
No właśnie, siedzieli tam: Chińczycy, Japończycy, Meksykanie, Murzyni, jeden tak wielki, że się zastanawiałem: co taki kloc rozumie z Wełtawy? Albo z biwaku. Przecież nie wie co to jest. Teraz słuchaj. - Jak skończyliśmy, było cicho. Trzy sekundy kompletnej ciszy. A potem jak nie huknie - Oklaski, rozumiesz. Ale takie, żeśmy się zlękli. To było jakby pękła skała i cała się na nas waliła. A gdy się kłanialiśmy, odszukałem oczyma tamtego Murzyna i ten tam stał, klaskał wielkimi łapami, różowymi od środka, a po tej jego afrykańskiej twarzy|toczyły się łzy jak grochy. Tak go ta muzyka przejęła. Bo muzyka nie zna ras czy narodów.
Cytat z filmu Kola. Bardzo sympatycznego, czeskiego filmu z serii tych kukułkowych. podrzutkowych. Miło się oglądało :)
Cytat z filmu Kola. Bardzo sympatycznego, czeskiego filmu z serii tych kukułkowych. podrzutkowych. Miło się oglądało :)
RexMundi: Łowca Trolli - z serii znaleziono taśmy z nagraniem bla bla bla ... całkiem fajnie się oglądało i całkiem fajne trolle
No! zajebisty film, fajny noszke klimacik :D
Konto usunięte: Snuff 102
chora produkcja, aczkolwiek nie tak bardzo jak np August Underground
kiepska jakość...
jedna z bardziej chorych scen to jak polozyl na plecach kobiete w ciązy i z wielka sila nadepnął na jej brzuch
chore gowno
nie podobał mi się,. ale ta scena to była masakra
Konto usunięte: obejrze jak dam rade:D bo serio jak pomysle o tamtym shicie to juz mnie skreca...a jeszcze calego nie obejrzalem:D (Srpski)
oglądaj kurde! widziałam 2x :D