Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 178 z 377
strasznie optymistyczny
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
ha! widze teraz dopiero "filmow", a myslalam ze jeden tylko mozna. No wiec :
- Ale czad - komedia w stylu american pie / dziewczyny z druzyny . Na nude moze byc
- Adam i Ewa - Smetne troszeczke, bo romantisz czego nie doczytalam w recenzji . Ogolnie mozna bylo posmiac sie z Adama, poniewaz zdradzil Ewusie i zarazil sie choroba.
- Sydney i siedmiu nieudacznikow - Mozna sie pomiac, cos w stylu Króliczka ew American pie tyle ze z wieeksza dawka romantiszu
- Ludzka stonoga 1 i 2 - polecam wszystkim psychopatom. Mnie osobiscie nie zbrzydzil, ale ja juz za duzo widzialam zeby takie male cos moglo mnie zbrzydzic
- Ratatuj - bajeczka, mnie sie bardzo podobala bo z gotowaniem zwiazana.
- Megamocny - ladna bajeczka, o gosciu ktory jest baardzo zly, drugi go powstrzymuje, bo jest tym dobrym, no i ogolnie zlo pokonuje dobro a ze nasz glowny bohater do tego nie przyzwyczajony to nie wie co robic dalej.
- Avatar - musialam obejrzec po raz x, nie bede rozpisywac sie jaki jest fajny
- Wyscig z czasem - polecam kazdemu, naprawde, obejrzalam 7 min i tak mnie wciagnelo, ze siadlam i ogladalam caly (zwykle to puszczam film i zmywam, gotuje itp). Timberlake tam gra i 13 z dr House :)
- American beauty - kaszana, nudny jak flaki z olejem, gosciu przechodzi kryzys wieku sredniego i o tym caly film
- Moja niania jest wampirem - nawet niezle
- Moja macocha jest kosmitka - smieszny dosc, mimo, ze stary
- Faceci w czerni 3 - Polecam, ale nie przed i po jedzeniu, poczatek obrzydliwy
to by bylo na tyle z ostatnich paru dni