Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 177 z 377
Alien Tornado - liczylam na jakies warte uwagi efekty specjalne. niestety zawiodlam sie. akcja jakos powalajaca rowniez nie byla... dobry do obejrzenia na dobranoc, ale nic oprocz tego...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Kociak ucieka- na filmweb opisany jako komedia-akcja a dla mnie więcej było śmiechu aniżeli tej akcji, jakoś nie pasowały mi momenty niczym z kreskówki dla przedszkolaka ale miło się oglądało 6/10.
Bialy tygrys - nic specjalnego
dekameron - przyjemnie sie ogladalo
radio rebel - nic specjalnego
jak ugryźć robala- momentami obrzydliwy, ale ogolnie smiesnzy

'3 idiotow' - oprocz kilku zabawnych scen, nie ma w filmie nic szczegolnie wartego uwagi. przecietny.
onna no kappa - hmm... mam mieszane odczucia... nie to, ze mi sie nie podobal, ale czegos mi brakowalo...

8,5/10
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Podbijam. Przecież to takie było przewidywalne, że coś im wejdzie do tego samochodu, oni porzucają trochę kamerą i to "coś" ich zje, koniec końców wszyscy giną.