Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

LuznyGosc
LuznyGosc
  15 dubna 2012
Ludzka Stonoga 2 - Pierwsza część to pikuś przy drugiej. Lubicie straszne porycie? Polecam. Film naprawdę po pier do lo ny.
Belfegor666
Belfegor666
  15 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zodiak - jakiś gościu zabija ludzi i później sam dzwoni na policję, żeby o tym poinformować, a tamci przez wieeeeele lat nie umieją go złapać. Film fajny, aczkolwiek trochę za duże i częste te luki w czasie. Coś się dzieje - pyk - 4 miesiące później, znowu się coś dzieje - pyk - 3 lata później. Później już nie wiedziałam ile to wszystko się ciągnie. No i końcówka filmu trochę rozciągnięta, mogli to jakoś skrócić.

on chyba trwa ponad 2,5h z czego ciekawszych scen jest maøo. przy pierdzieleniu detektywów zawsze zasypiaøem i nigdy nie udalo mi sie go obejrzec do koñca...
Gothiclady
Gothiclady
  15 dubna 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ludzka Stonoga 2 - Pierwsza część to pikuś przy drugiej. Lubicie straszne porycie? Polecam. Film naprawdę po pier do lo ny.

dajże spokój. o ile 1. część była ciekawa (nie przypominam sobie innego horroru o takiej tematyce) o tyle 2. wynudziła mnie tak, iż myślałam że w połowie wyłączę. ale zaczęłam przewijać do scen finalnych i jakoś to poszło.
główny aktor dupa wołowa, na psychola w ogóle mi nie wyglądał.
ponoć trzecią część kręcą :wtf:

btw. jeśli chodzi o dwójkę, to propsy za środek na przeczyszczenie i tyle :)
aaa i fajna byłą akcja z krocionogiem :)
ichabod
ichabod
  15 dubna 2012
Sherlock Holmes: A Game of Shadows - genialny film, Downey Jr to jeden z moich ulubionych aktorów, a jego kreacja Holmesa ustępuje jedynie tej z brytyjskiego serialu Sherlock.
Vidocq - starszy, ale bardzo dobry thriller.
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  15 dubna 2012

One Hour Photo - Zdjęcie w godzinę 2002

w roli głównej - Robin Williams

Aktora uwielbiam ale film taki sobie.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 dubna 2012
Kontrabanda - ujdzie na wieczór
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  15 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ano. Tylko ja miałam jakies dziwne napisy, że ta babka od listów była z Wąchocka.

To faktycznie miałaś jakieś dziwne napisy..

Konto usunięte
Konto usunięte: I nie wiem jak w końcu co z nimi było dalej, chyba coś przegapiłam w zakończeniu.

Pojechali nad morze i mudżin go ustawił z tą dupą od listów w restauracji, w ramach niespodzinaki.. :woot:
JFC
JFC
  15 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sherlock Holmes: A Game of Shadows - genialny film, Downey Jr to jeden z moich ulubionych aktorów, a jego kreacja Holmesa

Ooo, muszę obejrzeć. Też loficam Dałneja Dżuniora.

A ja oglądałem El Topo taki poryty łestern, traktujący o wszystkim z naciskiem na religię. Montaż trochę z dupy, ale to stary film i nie o montaż w nim chodziło. :ninja:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  15 dubna 2012
RexMundi
RexMundi: Kontrabanda - ujdzie na wieczór

Nie mogę dorwać dobrej wersji. I z napisami też cieniutko. Skąd masz?
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 dubna 2012
Gothiclady
Gothiclady: ponoć trzecią część kręcą

I pewnie będzie także gorsza.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd masz?

z kina :ninja:
...Ignorance is bliss...
ichabod
ichabod
  16 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd masz?

Szukajcie, a znajdziecie.
ichabod
ichabod
  16 dubna 2012
The Cabin in the Woods - pierwszy horror od dłuższego czasu, o którym mogę powiedzieć, że jest dobry i ma klimat dawnych filmów z tego gatunku, naprawdę polecam jak będzie u nas w kinach. Zwiastun - http://www.youtube.com/watch?v=eu3YxH7uzBE
Gutek909
Gutek909
  16 dubna 2012

American pie: zjazd absolwentów
dla mnie jak każda część - zajebista :mrgreen:

zaraz do kina na ' Przetrwanie ' ;)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  16 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Szukajcie, a znajdziecie.

Ta. Pozbyłem się 10 zł na telefonie a filmu i tak nie ściągnąłem.