Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 135 z 377
Ludzka Stonoga 2 - Pierwsza część to pikuś przy drugiej. Lubicie straszne porycie? Polecam. Film naprawdę po pier do lo ny.
Konto usunięte: Zodiak - jakiś gościu zabija ludzi i później sam dzwoni na policję, żeby o tym poinformować, a tamci przez wieeeeele lat nie umieją go złapać. Film fajny, aczkolwiek trochę za duże i częste te luki w czasie. Coś się dzieje - pyk - 4 miesiące później, znowu się coś dzieje - pyk - 3 lata później. Później już nie wiedziałam ile to wszystko się ciągnie. No i końcówka filmu trochę rozciągnięta, mogli to jakoś skrócić.
on chyba trwa ponad 2,5h z czego ciekawszych scen jest maøo. przy pierdzieleniu detektywów zawsze zasypiaøem i nigdy nie udalo mi sie go obejrzec do koñca...
LuznyGosc: Ludzka Stonoga 2 - Pierwsza część to pikuś przy drugiej. Lubicie straszne porycie? Polecam. Film naprawdę po pier do lo ny.
dajże spokój. o ile 1. część była ciekawa (nie przypominam sobie innego horroru o takiej tematyce) o tyle 2. wynudziła mnie tak, iż myślałam że w połowie wyłączę. ale zaczęłam przewijać do scen finalnych i jakoś to poszło.
główny aktor dupa wołowa, na psychola w ogóle mi nie wyglądał.
ponoć trzecią część kręcą

btw. jeśli chodzi o dwójkę, to propsy za środek na przeczyszczenie i tyle :)
aaa i fajna byłą akcja z krocionogiem :)
Sherlock Holmes: A Game of Shadows - genialny film, Downey Jr to jeden z moich ulubionych aktorów, a jego kreacja Holmesa ustępuje jedynie tej z brytyjskiego serialu Sherlock.
Vidocq - starszy, ale bardzo dobry thriller.
Vidocq - starszy, ale bardzo dobry thriller.

One Hour Photo - Zdjęcie w godzinę 2002
w roli głównej - Robin Williams
Aktora uwielbiam ale film taki sobie.
To faktycznie miałaś jakieś dziwne napisy..
Pojechali nad morze i mudżin go ustawił z tą dupą od listów w restauracji, w ramach niespodzinaki..

Konto usunięte: Sherlock Holmes: A Game of Shadows - genialny film, Downey Jr to jeden z moich ulubionych aktorów, a jego kreacja Holmesa
Ooo, muszę obejrzeć. Też loficam Dałneja Dżuniora.
A ja oglądałem El Topo taki poryty łestern, traktujący o wszystkim z naciskiem na religię. Montaż trochę z dupy, ale to stary film i nie o montaż w nim chodziło.

The Cabin in the Woods - pierwszy horror od dłuższego czasu, o którym mogę powiedzieć, że jest dobry i ma klimat dawnych filmów z tego gatunku, naprawdę polecam jak będzie u nas w kinach. Zwiastun - http://www.youtube.com/watch?v=eu3YxH7uzBE