Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

daenerys
daenerys
  7 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wypuścili wcześniej drugi odcinek po prostu, znaczy się wyciekł do sieci 'przypadkiem'.

Przypadkiem. Ale jutro pewnie będzie i tak premiera oficjalna drugiego odcinka, więc na jedno wychodzi.
ichabod
ichabod
  7 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przypadkiem. Ale jutro pewnie będzie i tak premiera oficjalna drugiego odcinka, więc na jedno wychodzi.

Już w niedzielę w nocy oba odcinki były w sieci w sumie - tydzień temu :)
daenerys
daenerys
  7 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Już w niedzielę w nocy oba odcinki były w sieci w sumie - tydzień temu :)

Tak, rozumiem, ale teraz chyba nie dadzą 3, bo oficjalnie powinien być drugi? :łudzi się: :-P
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  7 dubna 2012

W firmie - warty zoabczenia

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
daenerys
daenerys
  8 dubna 2012
Chronicle. Spodziewałam się nieco czegoś innego, a wyszła z tego trochę jedna z powieści Stephena Kinga, ale i tak dość milo się oglądało. Szkoda, że nie w kinie. :-)
daenerys
daenerys
  8 dubna 2012
Histeria - Romantyczna historia wibratora / Hysteria. ŚWIE-TNE! :-DDDDDDD Cudowny akcent, historia, humor, aktorzy, pomysł! :-D Polecam! :ziober2:
ichabod
ichabod
  8 dubna 2012
Man on a Ledge - thriller. ciekawy pomysł, przyjemnie się oglądało.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  9 dubna 2012

Jej droga - warto zobaczyc...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
daenerys
daenerys
  9 dubna 2012
Stardust. Ładna.. baśń? :-) W sumie nie rozumiem nadal jednego momentu, ale i tak miło się oglądało.
ichabod
ichabod
  9 dubna 2012
The Prodigies - animacja, ale genialna - http://www.youtube.com/watch?v=Topc-Ot3F2w
LuznyGosc
LuznyGosc
  10 dubna 2012
Wyścig z Czasem - thriller/romans/science fiction, bardzo dobry film.
LadyDomi
LadyDomi
  10 dubna 2012
Gothiclady
Gothiclady: LadyDomi:Dziewczyna z tatuażem - nie miałam kompletnie pojęcia o czym ten film jest, ale o zdziwo podobał mi się :) to sobie luknij wersję szwedzką czylli Millennium: mężczyźni nienawidzą kobiet :)

Miałam to kiedyś, ale tak mówię, że to jest chyba to samo co Dziewczyna z tatuażem to odpuściłam. Mówicie, że jednak warto obejrzeć?
____
Lęk pierwotny - ten film świetny, a końcówka mnie tak zamotała, że już nie wiedziałam co jest grane :D 9/10
Keith - fajny, ale końcówka mi zalatywała Szkołą Uczuć...
Łowcy umysłów - byłam w szoku, że ten to ten co to robił, a robił to baaardzo sprytnie, cwaniak. Ale na koniec dostał za swoje xD
John Q - ojciec walczy o życie swojego dziecka w nietypowy sposób. Bardzo mi się podobał. 8/10
Ghost Rider 2 - gorszy od 1, ale taki do obejrzenia :)
jointowniepale
jointowniepale
  10 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam to kiedyś, ale tak mówię, że to jest chyba to samo co Dziewczyna z tatuażem to odpuściłam. Mówicie, że jednak warto obejrzeć?

Dla mnie lepsza wersja niż amerykańska. Minusem jest wiele opuszczonych fragmentów z książki, ale i tak dobrze się ogląda. Czuć ten szwedzki klimat ;)
dont0say0anything
dont0say0anything
  11 dubna 2012

'Nieodwracalne' - mocny film

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 dubna 2012
Mission: Impossible - Ghost Protocol - dobry na nudne wieczory, James Bond made in USA
...Ignorance is bliss...