Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 132 z 377
W firmie - warty zoabczenia
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Chronicle. Spodziewałam się nieco czegoś innego, a wyszła z tego trochę jedna z powieści Stephena Kinga, ale i tak dość milo się oglądało. Szkoda, że nie w kinie. :-)
Histeria - Romantyczna historia wibratora / Hysteria. ŚWIE-TNE! :-DDDDDDD Cudowny akcent, historia, humor, aktorzy, pomysł! :-D Polecam! 

Jej droga - warto zobaczyc...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
Stardust. Ładna.. baśń? :-) W sumie nie rozumiem nadal jednego momentu, ale i tak miło się oglądało.
Gothiclady: LadyDomi:Dziewczyna z tatuażem - nie miałam kompletnie pojęcia o czym ten film jest, ale o zdziwo podobał mi się :)
to sobie luknij wersję szwedzką czylli Millennium: mężczyźni nienawidzą kobiet :)
Miałam to kiedyś, ale tak mówię, że to jest chyba to samo co Dziewczyna z tatuażem to odpuściłam. Mówicie, że jednak warto obejrzeć?
____
Lęk pierwotny - ten film świetny, a końcówka mnie tak zamotała, że już nie wiedziałam co jest grane :D 9/10
Keith - fajny, ale końcówka mi zalatywała Szkołą Uczuć...
Łowcy umysłów - byłam w szoku, że ten to ten co to robił, a robił to baaardzo sprytnie, cwaniak. Ale na koniec dostał za swoje xD
John Q - ojciec walczy o życie swojego dziecka w nietypowy sposób. Bardzo mi się podobał. 8/10
Ghost Rider 2 - gorszy od 1, ale taki do obejrzenia :)