Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

daenerys
daenerys
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no sorry ale robiąc film i wstawiając tam postacie z bajek i do tego nazywając go horrorem to wszystko sie obraca w zart... jak ogladam horror to tam ma cos mnie przerażać itp jak bede chciał sie pośmiac to ściągne komedie tak?

No horror z tego to nie jest, raczej.. thriller? :D Ale jest bardzo fajny. To film na podstawie anime, Ryuk przez większą część filmu tylko lata za Lightem i żre jabłka. Obejrzyj i wtedy możesz sobie nazywać jak chcesz, tylko nie nastawiaj się na horror a coś o rozwiązywaniu tajemnic. ;-) I są tego 2 części, to istotne. :-P
Belfegor666
Belfegor666
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No horror z tego to nie jest, raczej.. thriller?

jak to jest thriller to Bob Budowniczy jest gore:ninja:
kino schodzi na psy...

Konto usunięte
Konto usunięte: Obejrzyj i wtedy możesz sobie nazywać jak chcesz

obejrzalem tzn sprobowalem go obejrzec całego bedąc nastawionym na horror/thriller tak jak bylo w opisie gatunku. fabula zapowiadała sie ciekawie ale z realizacją to juz masakra
daenerys
daenerys
  24 dubna 2012

Aha. Okej.

Gothiclady
Gothiclady
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Death Note - wyłączyłem po 20 minutach. Wszystko bylo w miarę dotąd aż nie pojawil sie na ekranie jakis powalony "szatan" czy tam anioł smierci, ktory został tak 'swietnie" zrobiony przez grafików, że przypomina postać jakby z Pegasusa lub Commodore

to ten azjatycki?
daenerys
daenerys
  24 dubna 2012

A jest jakiś inny? :D

Gothiclady
Gothiclady
  24 dubna 2012

a kij wie. jeśli to ten co jakiś pamiętnik czy notatnik i tam się wpisuje ludzi którzy mają zginąć (czy jak to tam szło) to dla mnie bieda :P

daenerys
daenerys
  24 dubna 2012

Tak, ten. :ziober2: eh. :D

Lunatyk6
Lunatyk6
  24 dubna 2012

Wczoraj obejrzalem The Amityville Haunting i pol filmu jedna nuda. Drugie pol lepsze, w koncowce sie cos dzieje ale i tak nie polecam :] chyba ze ktos bardzo napalony zeby to obejrzec. Chcieli zrobic PA w Amityville i zrobili ale wali nuda

Belfegor666
Belfegor666
  24 dubna 2012
Gothiclady
Gothiclady: to ten azjatycki?

tak, i wlasnie myslałem ze jak zółtki to zrobiły to bedzie tez takie chore jak groteska lub klatwa...a jednak nie...
Gothiclady
Gothiclady
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chore jak groteska lub klatwa.

śmechowo to porównałeś :rotfl:

ja jakoś za azjatyckim kinem nie przepadam... nie dość że aktorzy mi się mylą (bo każdy wygląda tak samo), to tak jak kiedyś napisała: na 10 filmów (oczywiście mowa o horrorach) trafi się jedna perełka, jak np. I saw the Devil :)
Belfegor666
Belfegor666
  24 dubna 2012
Gothiclady
Gothiclady: śmechowo to porównałeś

czemu?

Gothiclady
Gothiclady: ja jakoś za azjatyckim kinem nie przepadam... nie dość że aktorzy mi się mylą (bo każdy wygląda tak samo), to tak jak kiedyś napisała: na 10 filmów (oczywiście mowa o horrorach) trafi się jedna perełka, jak np. I saw the Devil :)

to znaczy ja tez nie jestem ich jakims fanem:) aktorów to zadnych nie znam bo wszyscy sa tacy sami a imiona i nazwiska nie do przeczytania i wymówienia:]
ale jak wychodzi jakis zółty horror i komentarze widzów sa pozytywne to ogladam. i to samo bylo z Death Note- w komentarzach wszyscy zajarani a gówno z tego wyszło:ninja:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 dubna 2012

ja tam lubie DN
a sposób nakręcenia no cóz.. taki juz japoński styl - w końcu to manga / anime
więc i tego trzymano się w filmowej wersji

równie dobrze można się czepiać Batmanów, Spidermenów itd

...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 dubna 2012
Barwy nocy - jedyne co słyszałem za dzieciaka to to że kazano z filmu powycinać pikantne sceny erotyczne , więc trzeba było obejrzeć
film taki se tam - grupa osób wśród nich jedno które morduję - oklepana fabuła
...Ignorance is bliss...
daenerys
daenerys
  24 dubna 2012
RexMundi
RexMundi: ja tam lubie DN a sposób nakręcenia no cóz.. taki juz japoński styl - w końcu to manga / anime więc i tego trzymano się w filmowej wersji równie dobrze można się czepiać Batmanów, Spidermenów itd

:*

Gothiclady
Gothiclady
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu?

popierdzielone grotesque do nudnego ringu to jakoś nie bardzo ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: i to samo bylo z Death Note- w komentarzach wszyscy zajarani a gówno z tego wyszło

dlatego nigdy nie sugeruję się ani ocenami na fw, ani komentarzami :)

RexMundi
RexMundi: ja tam lubie DN

no co kto lubi :

RexMundi
RexMundi: równie dobrze można się czepiać Batmanów, Spidermenów itd

można, tylko czego tam się czepić? dla mnie to filmy do obejrzenia przy niedzielnym obiadku :P