Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 140 z 377
Konto usunięte: nie no sorry ale robiąc film i wstawiając tam postacie z bajek i do tego nazywając go horrorem to wszystko sie obraca w zart...
jak ogladam horror to tam ma cos mnie przerażać itp jak bede chciał sie pośmiac to ściągne komedie tak?
No horror z tego to nie jest, raczej.. thriller? :D Ale jest bardzo fajny. To film na podstawie anime, Ryuk przez większą część filmu tylko lata za Lightem i żre jabłka. Obejrzyj i wtedy możesz sobie nazywać jak chcesz, tylko nie nastawiaj się na horror a coś o rozwiązywaniu tajemnic. ;-) I są tego 2 części, to istotne. :-P
jak to jest thriller to Bob Budowniczy jest gore

kino schodzi na psy...
obejrzalem tzn sprobowalem go obejrzec całego bedąc nastawionym na horror/thriller tak jak bylo w opisie gatunku. fabula zapowiadała sie ciekawie ale z realizacją to juz masakra
a kij wie. jeśli to ten co jakiś pamiętnik czy notatnik i tam się wpisuje ludzi którzy mają zginąć (czy jak to tam szło) to dla mnie bieda :P
Wczoraj obejrzalem The Amityville Haunting i pol filmu jedna nuda. Drugie pol lepsze, w koncowce sie cos dzieje ale i tak nie polecam :] chyba ze ktos bardzo napalony zeby to obejrzec. Chcieli zrobic PA w Amityville i zrobili ale wali nuda
czemu?
Gothiclady: ja jakoś za azjatyckim kinem nie przepadam... nie dość że aktorzy mi się mylą (bo każdy wygląda tak samo), to tak jak kiedyś napisała: na 10 filmów (oczywiście mowa o horrorach) trafi się jedna perełka, jak np. I saw the Devil :)
to znaczy ja tez nie jestem ich jakims fanem:) aktorów to zadnych nie znam bo wszyscy sa tacy sami a imiona i nazwiska nie do przeczytania i wymówienia:]
ale jak wychodzi jakis zółty horror i komentarze widzów sa pozytywne to ogladam. i to samo bylo z Death Note- w komentarzach wszyscy zajarani a gówno z tego wyszło

ja tam lubie DN
a sposób nakręcenia no cóz.. taki juz japoński styl - w końcu to manga / anime
więc i tego trzymano się w filmowej wersji
równie dobrze można się czepiać Batmanów, Spidermenów itd
...Ignorance is bliss...
Barwy nocy - jedyne co słyszałem za dzieciaka to to że kazano z filmu powycinać pikantne sceny erotyczne , więc trzeba było obejrzeć
film taki se tam - grupa osób wśród nich jedno które morduję - oklepana fabuła
film taki se tam - grupa osób wśród nich jedno które morduję - oklepana fabuła
...Ignorance is bliss...