lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 139 z 377
Disturbia (Niepokój) - thriller wczoraj na tvn leciał. Shia LaBeouf gra tam chłopaka, który za to, że trzastął w ryj nauczyciela zostaje skazany na 3 miechy aresztu domowego. Na nogę dostaje nadajnik, w domu ma odbiornik i nie może ruszyć się dalej niż 30 m. od niego. z nudów zaczyna podglądać sąsiadów i wydaje mu się, że jeden z nich jest mordercą.
bardzo dobry jak dla mnie.
bardzo dobry jak dla mnie.
Siódmy kontynent (1989) - Dramat pokazujący jeden dzień z życia pewnej rodziny, przez 3 kolejne lata. Na początku filmu wyświetla się informacja, że film jest niebezpieczny dla osób cierpiących na depresję i kurde, to fakt. Gdybym miał depresję to po seansie skoczyłbym sobie na łebka z okna. Ponoć oparty na faktach co jeszcze bardziej rozwala. Jak ktoś nie potrafi wysiedzieć godziny na dupie bez wybuchów...co ja gadam, w ogóle bez jakiejkolwiek prawie akcji, to niech nie ogląda. 8/10
Premonition. Taki dość fajny film o kobiecie, której umiera mąż, a potem jednak żyje i biedna ma niezłego mindfucka, jak jest w rzeczywistości i musi coś z tym zrobić. Dobrze się oglądało.
Kontrolerzy (2003) - Jak się rozkminia symbolikę w tym filmie, to się okazuje, że to nie komedia (jak się na początku wydaje) tylko niezły dramat. W ogóle bardzo dobry film, tylko nie można do niego podejść powierzchownie. :P
8/10
8/10
City by the Sea (2002) - Taki sobie dramat o policjancie (Deniro) i jego synu ćpunie(ten od genezy planety małp), co ma kłopoty z prawem.
Elita zabójców- Tytuł mówi sam za siebie. Trochę akcji, wątek w sumie z dupy. Dobry czasopochłaniacz.
Death Note - wyłączyłem po 20 minutach. Wszystko bylo w miarę dotąd aż nie pojawil sie na ekranie jakis powalony "szatan" czy tam anioł smierci, ktory został tak 'swietnie" zrobiony przez grafików, że przypomina postać jakby z Pegasusa lub Commodore

i jak tu ogladać takie ścierwo zwane "horrorem"?

JFC: Kontrolerzy (2003) - Jak się rozkminia symbolikę w tym filmie, to się okazuje, że to nie komedia (jak się na początku wydaje) tylko niezły dramat. W ogóle bardzo dobry film, tylko nie można do niego podejść powierzchownie. :P
8/10
ten węgierski? dobry był, fakt
Konto usunięte: Premonition. Taki dość fajny film o kobiecie, której umiera mąż, a potem jednak żyje i biedna ma niezłego mindfucka, jak jest w rzeczywistości i musi coś z tym zrobić. Dobrze się oglądało.
obejrzyj sobie to:
http://www.filmweb.pl/Przepowiednia
Konto usunięte: Death Note - wyłączyłem po 20 minutach. Wszystko bylo w miarę dotąd aż nie pojawil sie na ekranie jakis powalony "szatan" czy tam anioł smierci, ktory został tak 'swietnie" zrobiony przez grafików, że przypomina postać jakby z Pegasusa lub Commodore
Wy ty fy kurdę
Nie ma to jak nazywać ścierwem cały świetny film na podstawie jednego elementu, który się nie podobał, nie oglądając go wcale. Opis świetny, dzięki! :D
Konto usunięte: Wy ty fy kurdę Nie ma to jak nazywać ścierwem cały świetny film na podstawie jednego elementu, który się nie podobał, nie oglądając go wcale.
nie no sorry ale robiąc film i wstawiając tam postacie z bajek i do tego nazywając go horrorem to wszystko sie obraca w zart...
jak ogladam horror to tam ma cos mnie przerażać itp jak bede chciał sie pośmiac to ściągne komedie tak?