Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gothiclady
Gothiclady
  23 dubna 2012
Disturbia (Niepokój) - thriller wczoraj na tvn leciał. Shia LaBeouf gra tam chłopaka, który za to, że trzastął w ryj nauczyciela zostaje skazany na 3 miechy aresztu domowego. Na nogę dostaje nadajnik, w domu ma odbiornik i nie może ruszyć się dalej niż 30 m. od niego. z nudów zaczyna podglądać sąsiadów i wydaje mu się, że jeden z nich jest mordercą.

bardzo dobry jak dla mnie.
Belfegor666
Belfegor666
  23 dubna 2012

jak dla mnie:

Gothiclady
Gothiclady: dobry

z 6/10
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  23 dubna 2012
Gothiclady
Gothiclady: bardzo dobry jak dla mnie.

Nie przesadzaj. Przeciętny i przewidywalny.
Gothiclady
Gothiclady
  23 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przesadzaj. Przeciętny i przewidywalny.

nie przesadzam. mi się bardzo podobał, Tobie nie musi :fakju:
JFC
JFC
  23 dubna 2012
Eraserhead (1977) - Zajebiste surrealistyczne gówno. :zakochany:
JFC
JFC
  23 dubna 2012
Siódmy kontynent (1989) - Dramat pokazujący jeden dzień z życia pewnej rodziny, przez 3 kolejne lata. Na początku filmu wyświetla się informacja, że film jest niebezpieczny dla osób cierpiących na depresję i kurde, to fakt. Gdybym miał depresję to po seansie skoczyłbym sobie na łebka z okna. Ponoć oparty na faktach co jeszcze bardziej rozwala. Jak ktoś nie potrafi wysiedzieć godziny na dupie bez wybuchów...co ja gadam, w ogóle bez jakiejkolwiek prawie akcji, to niech nie ogląda. 8/10
daenerys
daenerys
  23 dubna 2012
Premonition. Taki dość fajny film o kobiecie, której umiera mąż, a potem jednak żyje i biedna ma niezłego mindfucka, jak jest w rzeczywistości i musi coś z tym zrobić. Dobrze się oglądało.
JFC
JFC
  23 dubna 2012
Kontrolerzy (2003) - Jak się rozkminia symbolikę w tym filmie, to się okazuje, że to nie komedia (jak się na początku wydaje) tylko niezły dramat. W ogóle bardzo dobry film, tylko nie można do niego podejść powierzchownie. :P
8/10
JFC
JFC
  24 dubna 2012

City by the Sea (2002) - Taki sobie dramat o policjancie (Deniro) i jego synu ćpunie(ten od genezy planety małp), co ma kłopoty z prawem.

Kameleon
Kameleon
  24 dubna 2012

Elita zabójców- Tytuł mówi sam za siebie. Trochę akcji, wątek w sumie z dupy. Dobry czasopochłaniacz.

Belfegor666
Belfegor666
  24 dubna 2012

Death Note - wyłączyłem po 20 minutach. Wszystko bylo w miarę dotąd aż nie pojawil sie na ekranie jakis powalony "szatan" czy tam anioł smierci, ktory został tak 'swietnie" zrobiony przez grafików, że przypomina postać jakby z Pegasusa lub Commodore:ninja:

i jak tu ogladać takie ścierwo zwane "horrorem"?:wtf:

Gothiclady
Gothiclady
  24 dubna 2012
JFC
JFC: Kontrolerzy (2003) - Jak się rozkminia symbolikę w tym filmie, to się okazuje, że to nie komedia (jak się na początku wydaje) tylko niezły dramat. W ogóle bardzo dobry film, tylko nie można do niego podejść powierzchownie. :P 8/10

ten węgierski? dobry był, fakt

Konto usunięte
Konto usunięte: Premonition. Taki dość fajny film o kobiecie, której umiera mąż, a potem jednak żyje i biedna ma niezłego mindfucka, jak jest w rzeczywistości i musi coś z tym zrobić. Dobrze się oglądało.

obejrzyj sobie to:

http://www.filmweb.pl/Przepowiednia
daenerys
daenerys
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Death Note - wyłączyłem po 20 minutach. Wszystko bylo w miarę dotąd aż nie pojawil sie na ekranie jakis powalony "szatan" czy tam anioł smierci, ktory został tak 'swietnie" zrobiony przez grafików, że przypomina postać jakby z Pegasusa lub Commodore i jak tu ogladać takie ścierwo zwane "horrorem"?

Wy ty fy kurdę :wtf: :wtf: :wtf: Nie ma to jak nazywać ścierwem cały świetny film na podstawie jednego elementu, który się nie podobał, nie oglądając go wcale.

Gothiclady
Gothiclady: obejrzyj sobie to

Opis świetny, dzięki! :D
Belfegor666
Belfegor666
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wy ty fy kurdę Nie ma to jak nazywać ścierwem cały świetny film na podstawie jednego elementu, który się nie podobał, nie oglądając go wcale.

nie no sorry ale robiąc film i wstawiając tam postacie z bajek i do tego nazywając go horrorem to wszystko sie obraca w zart...
jak ogladam horror to tam ma cos mnie przerażać itp jak bede chciał sie pośmiac to ściągne komedie tak?:ninja:
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  24 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Elita zabójców

Film oparty na faktach. Nie jest może jakiś bardzo wciągający ale warto oglądnąć chociażby jakie są metody służb specjalnych.