Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 131 z 377
Konto usunięte: "Eden Lake"
Para wyjeżdża nad jezioro na weekend i wpadają w łapy popapranych nastolatków.
Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Bez polot, bez klimatu. Ni to straszne, ni obrzydliwe, śmieszne też nie. Tyle tam nielogiczności, że pała mała. Poziom IQ owej pary na poziomie IQ skarpety.
1/10
jak dla mnie to kapkę brutalny byl ten film
Nie stwierdziłem, że Max Payne jest świetną adaptacją gry. Ma fajny klimat, nienajgorszą fabułę i nie jest nudny choć z grą ma niewiele wspólnego. Jakby jeszcze miał inny tytuł to ogólnie byłoby pięknie.
Hitman wcale nie jest profanacją. Wyszedł całkiem zgrabnie, choć też ściśle gry się nie trzymał. Ciężko jest przenieść na ekran grę. Ciężko trzymać się ściśle scenariuszu gry.
Nie sztuka wpieprzyć do filmu głupią przemoc. Każdy może zrobić taki film. Jesli to jest gore to akurat ok, ale temu daleko do gore, do thrillera też za cieniutko. Zero zaskoczenia. Bałeś się czegoś w tym filmie? Trzymał Cię w napięciu? Była chociaż jedna scena na zasadzie: cisza, cisza i bum? A może były nieoczekiwane zwroty akcji, obrzydliwe sceny?
Nic z tego. Żeby jeszcze fabuła była dobra to można by to było przełknąć.
gniew tytanow - ogolnie fajny, tylko dosc dlugo sie rozkreca
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: Nie sztuka wpieprzyć do filmu głupią przemoc. Każdy może zrobić taki film. Jesli to jest gore to akurat ok, ale temu daleko do gore, do thrillera też za cieniutko. Zero zaskoczenia. Bałeś się czegoś w tym filmie? Trzymał Cię w napięciu? Była chociaż jedna scena na zasadzie: cisza, cisza i bum? A może były nieoczekiwane zwroty akcji, obrzydliwe sceny?
Nic z tego. Żeby jeszcze fabuła była dobra to można by to było przełknąć.
to znaczy tak troche az tak szkoda mi sie tej typiary zrobilo jak sie nad nia pastwili

Obejrzałam dwa odcinki nowego sezonu gry o tron i nie łapię, jak to już są dwa? Zgubiłam się chyba w czasie i przestrzeni.
God Bless America - http://www.youtube.com/watch?v=ul4CZrnEFxU, trailer mówi sam za siebie, czarna komedia pokazująca do czego zdolny jest człowiek, który ma dość otaczającej go głupoty. Świetny!
The Ides of March - dobry thriller polityczny.
Hunger - dramat, dający do myślenia.
The Ides of March - dobry thriller polityczny.
Hunger - dramat, dający do myślenia.
Special Forces - do obejrzenia ale takie sobie - jak na specjalne jednostki troci z lekka amatorszczyzną taktyczna :P
...Ignorance is bliss...
Przebudzenie - ujdzie...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,