Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 136 z 377
Ja mam + napisy z napiprojekt, pasujące.
Miałem się za to wziąć, ale poczytałem trochę i się zniechęciłem.
a wczoraj oglądałem Tytus Andronikus czyli adaptację sztuki szekspira z Antonim Hopkynsę, dobre gówno, mimo, że cały mówią wierszem i w ogóle głownie gadają. :D
"Wymyk"
Dobry.
Oto jak trzeba żyć z piętnem tchórza. Jak człowiek, któremu zabrakło odwagi w ważnym momencie, traci szacunek u najbliższych. Najsmutniejsze jest to, że niewiele go to nauczyło, nie potrafi się zmienić i powiedzieć na głos, że to jego wina.
Spodziewałem się jeszcze na końcu jakiejś sceny, która mnie zamiecie, ale i bez niej film był oryginalny, nieliniowy, wciągający.
Tak dobrego polskiego filmu dawno nie widziałem. Zapewne nie każdemu się spodoba. Moim zdaniem Warto.
Jakbym czytała o sobie. Musze chyba obejrzeć

The Rite
Obsada:
Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue, Alice Braga więcej.
Spodziewałem się czegoś lepszego ale co kto lubi :)
Jadę za chwilę na American Pie: Zjazd absolwentów, mam nadzieję że pęknę ze śmiechu. Ktoś już był na premierze ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ludzka stonoga 2 - Część pierwsza jest przy części drugiej jak ministrant przy pedofilu. Pomimo, że jedynka wynudziła mnie na śmierć, zdecydowałem się zobaczyć kontynuację. Pierwsza godzina to nuda, ale ostatnie 25 minut...
Skoro film mnie ruszył to rzeczywiście musi być chory.
Obcinanie języka, podcinanie gardeł, rzyganie i sranie do ust.
Jeśli komukolwiek się podobał, albo nie ruszył go choć trochę - znam zajebistego lekarza.
Nie będę oceniał tego typu filmu. Każdy może pójść na łatwiznę i zrobić film z dużą ilością brutalnych scen i z cienkim scenariuszem. Nie oglądałem tego z okrzykami: ale zajebiste!
Udowodniłem sobie, że mam równo pod banią i nie jaram się tym, ani nie jestem obojętny na takie widoki.
und ja też, z tym że paCZałam na ten film pod kątem horroru i to był mój (i tych co reklamowali w telewizorni) błąd. Film sam w sobie był dobry :)
jeśli chodzi o jedynke to pomysł był całkiem dobry, bo nie przypominam sobie innego filmiszcza z takową tematyką.
dwójka zaś jest tak strasznie biedna że idzie usnąć. główny aktor, który prawdopodobnie miał zagrać Bóg wie jakiego psychola - no jak dla mnie nie dał rady. W końcu zaczęłam przewijać do scen finalnych (jak już ich połączył). No nic nowego prócz większej ilości 'segmentów'
propsy za środek na przeczyszczenie.
jak dla mnie film - bieda. ponoć kręcą 3. część

hm... nie wiem czy widziałeś... http://www.filmweb.pl/film/Nekromantik-1987-107838
obejrzałam z ciekawości i myślałam, że mnie popier... film chyba dla 'koneserów'. nawet nie wiem jak to nazwać.