Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 128 z 377
Zostań - bardzo mi się podobał. Lubię takie filmy, więc jeśli ktoś znałby coś podobnego to mógłby wypisać jakieś tytuły. Byłabym wdzięczna :)
Hitler. Narodziny zła - dobre kino. W tym filmie jest pokazane w jaki sposób Hitler doszedł do władzy absolutnej jakby nie patrzeć. Bardzo mnie ten film zaciekawił.
Sunset Limited - jeden pokój, tylko dwóch aktorów (Tommy Lee Jones i Samuel L. Jackson) i to cały film. Ale dla mnie mistrz. Oni prowadzą tam rozmowy na przeróżne tematy, takie o życiu i śmierci - dosłownie. I taka sama prośba jak do góry, jeśli ktoś zna coś podobnego to proszę o tytuły :)
Tożsamość - świetny. Kilka osób trafia dziwnym zbiegiem okoliczność do jednego motelu i oni tam powoli zaczynają umierać. Ci, którzy pozostali przy życiu poszukują zabójcy... ale nie wszystko jest takie jak się wydaję. I ta sama prośba co wcześniej
Hitler. Narodziny zła - dobre kino. W tym filmie jest pokazane w jaki sposób Hitler doszedł do władzy absolutnej jakby nie patrzeć. Bardzo mnie ten film zaciekawił.
Sunset Limited - jeden pokój, tylko dwóch aktorów (Tommy Lee Jones i Samuel L. Jackson) i to cały film. Ale dla mnie mistrz. Oni prowadzą tam rozmowy na przeróżne tematy, takie o życiu i śmierci - dosłownie. I taka sama prośba jak do góry, jeśli ktoś zna coś podobnego to proszę o tytuły :)
Tożsamość - świetny. Kilka osób trafia dziwnym zbiegiem okoliczność do jednego motelu i oni tam powoli zaczynają umierać. Ci, którzy pozostali przy życiu poszukują zabójcy... ale nie wszystko jest takie jak się wydaję. I ta sama prośba co wcześniej

Konto usunięte: Tożsamość - świetny. Kilka osób trafia dziwnym zbiegiem okoliczność do jednego motelu i oni tam powoli zaczynają umierać. Ci, którzy pozostali przy życiu poszukują zabójcy... ale nie wszystko jest takie jak się wydaję. I ta sama prośba co wcześniej
Ręka Boga, Lęk Pierwotny, Łowcy Umysłów - wszystkie genialne.
The Killing Room, Battle Royale (podobny motyw do Igrzysk Śmierci, nawet posądzali autorkę książki o plagiat) - trochę gorsze, ale warto obejrzeć.
Z 10 razy włączałam Łowców umysłów i nigdy nawet minuty nie obejrzałam.
Doubt. Z 2008, katolicka szkoła () ksiądz, chłopiec i zakonnica.. ;)
Purpurowe rzeki. Lubię francuskie filmy i coraz bardziej lubię Jeana Reno, choć ten film już oglądałam to miło było sobie przypomnieć, fajny thriller, czasami wywołujący uśmiech. W domu obejrzę drugą część bo jest podobno. ;-)
...I, ze cie nie opuszcze - zapowiadal sie ciekawiej, niz jest w rzeczywistosci... zawiodlam sie
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)

podbijam
kurde, w zeszłym roku widziałam świetny film ale nie pamiętam tytułu. była jakaś niby sekta gdzie porywali nastolatków których później zabijali. później zabarykadowali się w domu, pojawiło się FBI (?) i zaczęła się walka...
później Wam podam tytuł
Mam!!!!!!!!!!! Red State http://www.filmweb.pl/film/Czerwony+stan-2011-426140
zajebiście mi się podobał.
"Najpierw strzelam potem zwiedzaj"
Dość fajny klimat ma. Nie porwał mnie zbytnio, ale ogląda się go całkiem przyjemnie.