Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 dubna 2012
Gothiclady
Gothiclady: mógłby ktoś luknąć do podwieszonego tematu gdzie szuka się tytułów filmów? :>

olewam takie opisy
gostek , zebał , cos tam, cos tam , - niech se wiadomo sam szuka :ninja:

==========
Tower Heist: Zemsta cieciów - bywa smieszne
Nie zadzieraj z fryzjerem - tyz bywa
...Ignorance is bliss...
Gothiclady
Gothiclady
  5 dubna 2012
RexMundi
RexMundi: gostek , zebał , cos tam, cos tam , - niech se wiadomo sam szuka

to kumpel z grupy o horrorach :rotfl:

jak napisał, tak wkleiłam :)

aha, wczoraj oglądałąm Dracule - chyba dodawać nic nie trzeba :)
Paulinka90099
Paulinka90099
  5 dubna 2012

tiaaaaa, a ja obejrzałam Piłe VI ... -,- mhmmm flaczki :P

LadyDomi
LadyDomi
  5 dubna 2012
Hostel - taaakie filmy to jednak nie dla mnie.
Dziewczyna z tatuażem - nie miałam kompletnie pojęcia o czym ten film jest, ale o zdziwo podobał mi się :)
Jabłka Adama - fajny. Do pewnego kościoła trafia nazista i musi sobie postawić cel, do którego będzie dążył. W jego przypadku jest to szarlotka. Na początku nie miałam w ogóle pojęcia o co w tym filmie chodzi, ale później już było coraz lepiej. No i ksiądz nieziemski :D
Ręka Boga - fajnyyyy. Pod koniec nie umiałam ogarnąć w końcu kim jest ten koleś, ale później już to rozkminiłam :D
Gothiclady
Gothiclady
  5 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewczyna z tatuażem - nie miałam kompletnie pojęcia o czym ten film jest, ale o zdziwo podobał mi się :)

to sobie luknij wersję szwedzką czylli Millennium: mężczyźni nienawidzą kobiet :)
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  5 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewczyna z tatuażem - nie miałam kompletnie pojęcia o czym ten film jest, ale o zdziwo podobał mi się :)

Tej wersji jeszcze nie widziałem

Gothiclady
Gothiclady: to sobie luknij wersję szwedzką czylli Millennium: mężczyźni nienawidzą kobiet :)

A tą widziałem i jest super.
Gothiclady
Gothiclady
  5 dubna 2012
LeVentSolaire
LeVentSolaire: Tej wersji jeszcze nie widziałem

nno ja miałam na kompie bo mnie Partycja namówiła ale ktoś mądry ją wypieprzył. bez komentarza :)
owadklb
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
owadklb
  5 dubna 2012

Ja tam właśnie obejrzałem sobie Koszmar z ulicy wiązów 4 "Władca Snów" i powiem że co nie które dzisiejsze horrory się chowają

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  5 dubna 2012

"Eden Lake"
Para wyjeżdża nad jezioro na weekend i wpadają w łapy popapranych nastolatków.
Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Bez polot, bez klimatu. Ni to straszne, ni obrzydliwe, śmieszne też nie. Tyle tam nielogiczności, że pała mała. Poziom IQ owej pary na poziomie IQ skarpety.
1/10

Winterfell
Winterfell
  6 dubna 2012
Yes Man. Facet, który zawsze był ze wszystkim na nie, zmienia to na "tak", zgadzając się na wszystko. Lubię Jima mimo, że filmy komediowe z nim są zazwyczaj z typu głupkowatych, ale ten niezupełnie. Podobał mi się, do tego wywołał szczery śmiech kilka razy. Bardzo pozytywny ;-)
Gothiclady
Gothiclady
  6 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "Eden Lake" Para wyjeżdża nad jezioro na weekend i wpadają w łapy popapranych nastolatków. Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Bez polot, bez klimatu. Ni to straszne, ni obrzydliwe, śmieszne też nie. Tyle tam nielogiczności, że pała mała. Poziom IQ owej pary na poziomie IQ skarpety. 1/10

dupa tam, dobry film :)

owadklb
owadklb: Ja tam właśnie obejrzałem sobie Koszmar z ulicy wiązów 4 "Władca Snów" i powiem że co nie które dzisiejsze horrory się chowają

a tu się zgodzę :)
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  6 dubna 2012
Gothiclady
Gothiclady: dupa tam, dobry film :)

Powiedz mi co jest w nim dobrego?
Nielogiczne zachowanie oprawców i ofiar?
kuba92762
kuba92762
  6 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "Eden Lake" Para wyjeżdża nad jezioro na weekend i wpadają w łapy popapranych nastolatków. Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Bez polot, bez klimatu. Ni to straszne, ni obrzydliwe, śmieszne też nie. Tyle tam nielogiczności, że pała mała. Poziom IQ owej pary na poziomie IQ skarpety. 1/10

To już wiem czemu filmy, które Ty uważasz za dobre, ja uważam za mega gnioty:tak:
mmalutkaaa1991
mmalutkaaa1991
  6 dubna 2012

Dziewczyna z tatuażem - znakomity film, dość długi, ale ciekawy ! Polecam! ::nutki::

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  6 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To już wiem czemu filmy, które Ty uważasz za dobre, ja uważam za mega gnioty

Przykłady?