Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 130 z 377
Hostel - taaakie filmy to jednak nie dla mnie.
Dziewczyna z tatuażem - nie miałam kompletnie pojęcia o czym ten film jest, ale o zdziwo podobał mi się :)
Jabłka Adama - fajny. Do pewnego kościoła trafia nazista i musi sobie postawić cel, do którego będzie dążył. W jego przypadku jest to szarlotka. Na początku nie miałam w ogóle pojęcia o co w tym filmie chodzi, ale później już było coraz lepiej. No i ksiądz nieziemski :D
Ręka Boga - fajnyyyy. Pod koniec nie umiałam ogarnąć w końcu kim jest ten koleś, ale później już to rozkminiłam :D
Dziewczyna z tatuażem - nie miałam kompletnie pojęcia o czym ten film jest, ale o zdziwo podobał mi się :)
Jabłka Adama - fajny. Do pewnego kościoła trafia nazista i musi sobie postawić cel, do którego będzie dążył. W jego przypadku jest to szarlotka. Na początku nie miałam w ogóle pojęcia o co w tym filmie chodzi, ale później już było coraz lepiej. No i ksiądz nieziemski :D
Ręka Boga - fajnyyyy. Pod koniec nie umiałam ogarnąć w końcu kim jest ten koleś, ale później już to rozkminiłam :D
Ja tam właśnie obejrzałem sobie Koszmar z ulicy wiązów 4 "Władca Snów" i powiem że co nie które dzisiejsze horrory się chowają
"Eden Lake"
Para wyjeżdża nad jezioro na weekend i wpadają w łapy popapranych nastolatków.
Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Bez polot, bez klimatu. Ni to straszne, ni obrzydliwe, śmieszne też nie. Tyle tam nielogiczności, że pała mała. Poziom IQ owej pary na poziomie IQ skarpety.
1/10
Yes Man. Facet, który zawsze był ze wszystkim na nie, zmienia to na "tak", zgadzając się na wszystko. Lubię Jima mimo, że filmy komediowe z nim są zazwyczaj z typu głupkowatych, ale ten niezupełnie. Podobał mi się, do tego wywołał szczery śmiech kilka razy. Bardzo pozytywny ;-)
Konto usunięte: "Eden Lake"
Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Bez polot, bez klimatu. Ni to straszne, ni obrzydliwe, śmieszne też nie. Tyle tam nielogiczności, że pała mała. Poziom IQ owej pary na poziomie IQ skarpety.
1/10
dupa tam, dobry film :)
owadklb: Ja tam właśnie obejrzałem sobie Koszmar z ulicy wiązów 4 "Władca Snów" i powiem że co nie które dzisiejsze horrory się chowają
a tu się zgodzę :)
Konto usunięte: "Eden Lake"
1/10
To już wiem czemu filmy, które Ty uważasz za dobre, ja uważam za mega gnioty