Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 287 z 377
Wyciągnięto mnie do kina na Układ zamknięty. Bardzo ciężki film, biorąc pod uwagę, że na faktach. Najbardziej przeżywałam postać Piotra Maja, to przerażające, że można zrobić wrak człowieka z takich bezsensownych pobudek, nawet jeśli w filmie było to przerysowane i nie do końca spójne z faktami, to podobne rzeczy się dzieją. Film polecam, ale nie jest miły i przyjemny, ale gra aktorska bardzo mi się podobała. :)
No i wygrałam na filmwebie bilety do kina, na dziś, wyniki dostałam.. dziś jak byłam na zajęciach.. Miałam opisać ulubionego bohatera mordercę, opisałam Tate'a i smutam, że tego nie zapisałam bo się wczułam przy pisaniu. ;D
wycieczka bez powrotu - gówno i syf 0/10
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
film sam w sobie nie taki zły , fajne sceneria ruin , mostów plus oczywiście efekty specjalne - ale jak dla mnie film jest za bardzo przesiąknięty zapożyczeniami z innych filmów
chociażby - Dzień Niepodległości , Moon , Odyseja Kosmiczna
Granice zła - kilku znajomch wypława jachtem gdzies tam w jaies wyspy by sobie poserfować, dołaczają do nich dwie dziewczyny co staje się powodem konfliktów między facetami , samce alfa , zazdrości pożądanie ... takie tam bzdety .. jeden facet wariuje a 50 nie daje sobie z nim rady :D
Agent XXL: Rodzinny Interes - trzecia juz część o tym jak Martin Lawrence przebiera się za Big Mamuske by schwytać przestępców .. chyba już tylko dla fanów
Larry Crowne - uśmiech losu Tom Hanks traci pracę , żonę i ogólnie jego życie przechodzi kataklizm , postanawia więc zacząć wszystko od nowa , zapisuję się na studia , różne kursy , poznaje nowych ludzi oraz ekscentryczną panią profesor Julie Roberts .. trochę śmiechu troche przmeysleń .. do się obejrzeć
Troche bylo "I am Legend" tez w tym IMHO. =). Nie zaluje ze poszedlem na to, bo mi sie bardzo spodobal. Chetnie obejrze jeszcze raz ;p
A tak zeby trzymac sie tematu ogladam obecnie Dexter Season 7 i powiem wam ze bardzo ciekawe i trzyma w napieciu hehe ale szkoda ze na Dexterze sezon 8 sie konczy. Bo zapowiadali wlasnie ze juz bedzie koniec.
Dobry, jak zawsze, ale wkurza mnie zachowanie bezuczuciowej Eleny wampirzycy,a uganiają się za nią zamiast ją kopnąć w d.upę.
Na plus sposób przejęcia "lekarstwa" przez Silasa. I dalej mam nadzieję na rozwój znajomości Klausa i Caroline, podobało mi isę, że pożyczała od niego sukienke (tzn. z rodzinnego kufra

Przesilenie - 1/10
28 Dni później - gówniane sajens-fikszyn 0/10
28 Tygodni później - jak wyżej
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Sushi Girl - 8/10
Koszmar Matki - thriller 10/10