Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Johnson
Johnson
  19 dubna 2013
RexMundi
RexMundi: no po 1 godzinie ....... dupy nir urywa

A wlasnie ze nie. =). Cudowny film. Koncowka bardzo mnie wyruszyla . Jak dla mnie bardzo dobry film no i soundtrack miodzio, musze miec :3 ^^
Earth
Earth
  19 dubna 2013
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970

Wyciągnięto mnie do kina na Układ zamknięty. Bardzo ciężki film, biorąc pod uwagę, że na faktach. Najbardziej przeżywałam postać Piotra Maja, to przerażające, że można zrobić wrak człowieka z takich bezsensownych pobudek, nawet jeśli w filmie było to przerysowane i nie do końca spójne z faktami, to podobne rzeczy się dzieją. Film polecam, ale nie jest miły i przyjemny, ale gra aktorska bardzo mi się podobała. :)

No i wygrałam na filmwebie bilety do kina, na dziś, wyniki dostałam.. dziś jak byłam na zajęciach.. Miałam opisać ulubionego bohatera mordercę, opisałam Tate'a i smutam, że tego nie zapisałam bo się wczułam przy pisaniu. ;D

FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  20 dubna 2013

wycieczka bez powrotu - gówno i syf 0/10

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  20 dubna 2013

zakopany 7/10 cała akcja dzieje sie w trumnie mimo tego przyjemnie sie oglada i wciaga

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 dubna 2013
Niepamięć - w nawet nie dalekiej przyszłości Tom Cruise jest serwisantem dronów na zniszczonej , opustoszałej i napromieniwanej wojną nuklearną z OBCYMI, Ziemii, nie może się doczekać by już wkrótce wraz ze swoja partnerką wrócić z misji i dołączyc do ocalałych któzy osiedlili się na Tytanie ( ksieżycu Saturna ). Ale wszystko się komplikuję gdy natrafia na kapsułę z rozbitkami...

film sam w sobie nie taki zły , fajne sceneria ruin , mostów plus oczywiście efekty specjalne - ale jak dla mnie film jest za bardzo przesiąknięty zapożyczeniami z innych filmów
chociażby - Dzień Niepodległości , Moon , Odyseja Kosmiczna

Granice zła - kilku znajomch wypława jachtem gdzies tam w jaies wyspy by sobie poserfować, dołaczają do nich dwie dziewczyny co staje się powodem konfliktów między facetami , samce alfa , zazdrości pożądanie ... takie tam bzdety .. jeden facet wariuje a 50 nie daje sobie z nim rady :D

Agent XXL: Rodzinny Interes - trzecia juz część o tym jak Martin Lawrence przebiera się za Big Mamuske by schwytać przestępców .. chyba już tylko dla fanów

Larry Crowne - uśmiech losu Tom Hanks traci pracę , żonę i ogólnie jego życie przechodzi kataklizm , postanawia więc zacząć wszystko od nowa , zapisuję się na studia , różne kursy , poznaje nowych ludzi oraz ekscentryczną panią profesor Julie Roberts .. trochę śmiechu troche przmeysleń .. do się obejrzeć
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  20 dubna 2013
RexMundi
RexMundi: film sam w sobie nie taki zły , fajne sceneria ruin , mostów plus oczywiście efekty specjalne - ale jak dla mnie film jest za bardzo przesiąknięty zapożyczeniami z innych filmów chociażby - Dzień Niepodległości , Moon , Odyseja Kosmiczna

Troche bylo "I am Legend" tez w tym IMHO. =). Nie zaluje ze poszedlem na to, bo mi sie bardzo spodobal. Chetnie obejrze jeszcze raz ;p

A tak zeby trzymac sie tematu ogladam obecnie Dexter Season 7 i powiem wam ze bardzo ciekawe i trzyma w napieciu hehe ale szkoda ze na Dexterze sezon 8 sie konczy. Bo zapowiadali wlasnie ze juz bedzie koniec.
Paulinessa
Paulinessa
  20 dubna 2013
Pamiętniki wampirów, Nowy odcinek
Johnson
Johnson
  20 dubna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętniki wampirów, Nowy odcinek

To wszystko? :ninja: zadnych komentow? :D
Paulinessa
Paulinessa
  20 dubna 2013
Johnson
Johnson: To wszystko? zadnych komentow? :D

Dobry, jak zawsze, ale wkurza mnie zachowanie bezuczuciowej Eleny wampirzycy,a uganiają się za nią zamiast ją kopnąć w d.upę.
Na plus sposób przejęcia "lekarstwa" przez Silasa. I dalej mam nadzieję na rozwój znajomości Klausa i Caroline, podobało mi isę, że pożyczała od niego sukienke (tzn. z rodzinnego kufra :rotfl:) :mrgreen:
FabrykaUranu
FabrykaUranu
  21 dubna 2013

Przesilenie - 1/10
28 Dni później - gówniane sajens-fikszyn 0/10
28 Tygodni później - jak wyżej

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

FabrykaUranu
FabrykaUranu
  21 dubna 2013

Sushi Girl - 8/10

FabrykaUranu
FabrykaUranu
  21 dubna 2013

Koszmar Matki - thriller 10/10

NaprawieHyde
wpis jest ukryty
Paulinessa
Paulinessa
  22 dubna 2013
Otwórz Oczy, po raz koleejny: 8/10
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  22 dubna 2013

0Love and Honor warty obejrzenia

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)