Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 288 z 377
kill for me - 8/10
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Królewna Śnieżka - wersja tym razem skierowana dla dzieci ( wydana mniej więcej w tym samym czasie co Królewna Śnieżka i Łowca) - Julia Roberts jakoś mnie nie przekonuje jako zła królowa , natomiast na plus krasnale
a już wybitnie na plus by było jakby zabrali Śnieżkę i krasnali z tego filmu i dali do KŚ i Łowcy zamiast tej wstrętnej Belli
Nawiedzony Dom - parodia filmów grozy ze stajni rodzinki Wayans- głównie bazująca na Paranormal Activity , ale znajdą się tez scenki z Egzorcysty czy Ostatni Egozrcyzm. Jest kilka śmiesznych scen ale dupy nie urywa
Likwidator podstarzały Arnold jest tu szeryfem w przygranicznym miasteczku , pech chciał że własie tendy będzie uciekac grożny mafiozo z małą armią - Arni oczywiście ratuję cały świat , - trochę słabe , fabuła dziurawa , ale dal samej rozrywki można obejrzeć
a już wybitnie na plus by było jakby zabrali Śnieżkę i krasnali z tego filmu i dali do KŚ i Łowcy zamiast tej wstrętnej Belli
Nawiedzony Dom - parodia filmów grozy ze stajni rodzinki Wayans- głównie bazująca na Paranormal Activity , ale znajdą się tez scenki z Egzorcysty czy Ostatni Egozrcyzm. Jest kilka śmiesznych scen ale dupy nie urywa
Likwidator podstarzały Arnold jest tu szeryfem w przygranicznym miasteczku , pech chciał że własie tendy będzie uciekac grożny mafiozo z małą armią - Arni oczywiście ratuję cały świat , - trochę słabe , fabuła dziurawa , ale dal samej rozrywki można obejrzeć
...Ignorance is bliss...
Vikings -kolejne odcinki aż do najnowszego, zakochuję się w Ragnarze, a Floki coraz bardziej mnie bawi ;D.
Gra o Tron - najnowszy odcinek, smoki są najlepsze, chcę ich więcej !
Hannibal - najnowszy odcinek i nadal mnie nie porywa ten serial. Jest okej, ale nie jestem zachwycona, a miałam nadzieję, że tak będzie.
Gra o Tron - najnowszy odcinek, smoki są najlepsze, chcę ich więcej !
Hannibal - najnowszy odcinek i nadal mnie nie porywa ten serial. Jest okej, ale nie jestem zachwycona, a miałam nadzieję, że tak będzie.

Podbijam ! Byłam mega zaskoczona jak się stało to co się stało. Zdecydowanie moja ulubiona postać

Nie-e ;D.
Safe - ze względu na Stathama podobał mi się ;D.
Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia - o duchach. Standardowo rodzina wprowadza się do domu na odludzi i się dzieją dziwne rzeczy. Nawet fajny.
Flypaper - przeciętniak, nawet nie chce mi się pisać więcej.