Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  15 dubna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: JAMIE

Boszzzz, bo Ci bana dam nawet nie mając moda ;D
Also, to dopiero początek momentów w których powtarzałam "no nie wierzę" xD
JuIia
JuIia
  15 dubna 2013

DOSTAJESZ BANA

Earth
Earth
  15 dubna 2013
RexMundi
RexMundi: tez myślalem że będzie coś lepszego - innego .. ale pierwszy sezon obejrzałem

No właśnie miałam nie oglądać, ale trochę mnie ciekawi co będzie dalej i nie wiem, chyba się przemogę ;d Ale strasznie zajeżdża jakimś.. kiczem, bezsensem, sama nie wiem.

RexMundi
RexMundi: a teraz zabieram się za pierwszy odcinek - Demonów da Vinci - zobaczem co to

O, też miałam oglądać, to daj znać. Sesja idzie to będę miała co oglądać. ;))

______
Odcinki Gry o Tron i Hannibala. Z czego ten drugi był dla mnie dziś szczególny z osobistych względów. :rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 dubna 2013
Earth
Earth: to daj znać.

no to pi pierwszym odcinku

- tak w sumie na razie jest tylko zarys fabuły , ale widać że serial na czasie - sex sex sex :P

ale nie było tak źle .. szukuje się fajna intryga no i oczywiście trzeba przymknąć oko na Leonardo - który nie jest starym dziadem z brodą do kolana a wystylizowanym Johnny Knoxvillem :P
no i Lucrezia Donati czyli Laura Haddock fajna dupeczka

Movie 43 - liczyłem na coś lepszego , w filmie mamy kilka osobnych historii w każdej inni aktorzy i każda wyreżyserowana przez kogos innego - pomijając sporo gwiazd to film raczj przeciętny - humor sprośny , wulgarny ale nie zawsze śmieszny
jedynie dwa wątki mnie w miarę rozbawiły
1 - Halle Berry
2 - Johnny Knoxville i Seann William Scott
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  15 dubna 2013
RexMundi
RexMundi: dzięki

ups sorki spoiler :smutny:
Johnson
Johnson
  15 dubna 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Koniecznie jak najszybciej zobacz ostatnie dwa odcinki ;D.

Maaaaaaam i ogladne je dzisiaj :banan:
Paulinessa
Paulinessa
  15 dubna 2013

Trzeci odcinek trzeciego sezonu Gry o Tron
Mistrzostwo jak zawsze :)

Johnson
Johnson
  15 dubna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeci odcinek trzeciego sezonu Gry o Tron

o 22:00 na HBO HD obejrze :33
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 dubna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeci odcinek trzeciego sezonu Gry o Tron Mistrzostwo jak zawsze :)

Już trzeci jest?
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 dubna 2013
Psyche30
Psyche30: Już trzeci jest?

Jest.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 dubna 2013

Faktycznie :w00t:

Johnson
Johnson
  15 dubna 2013
Psyche30
Psyche30: Faktycznie

Wlasnie sie zaczelo na HBO :rock: cicho ogladamy tera ^^
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 dubna 2013
Vikings - po królach i gladiatorach przyszedł czas na Vikingów ;D. W sumie nie oczekiwałam czegoś fajnego, ale nawet mi się serial podoba. Uwielbiam mimike twarzy głownego bohatera. Myślę, że milośnikom Gry o Tron i Spartacusa przypadnie do gustu. A i nawet zaciekawiła mnie kultura Vikingów, ich religia, mam nadzieje, że w serialu za duzo nie ściemniają na ten temat.
:ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 dubna 2013

Johnny Reacher czy jakoś tak z tomem cruisem... Jak dla mnie cieniutko, no i nie wiem po co cruise ściągnął koszulkę, bo : patrzysz się na twarz, jest całkiem ok, patrzysz się na niego w ciuchach - jest całkiem ok, ściąga koszulkę - bah, stary dziadek z cyckami.

No i jak się zbiore to może dziś sopranos zacznę oglądać.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  18 dubna 2013
Margin Call - kulisy początku kryzysu gospodarczego, potęzna firma na Wall Street jest na skraju bankructwa z racji nieudalnych inwestycji , zbiera się sztab kryzysowy który stara się ratować korporację jednak kosztem światowego kryzysu -- taki tam ekonomiczny thriller

Kobieta, która pragnęła mężczyzny - pewna artystka , fotograf poznaje w Paryżu polskiego profesora ( chyba) w tej roli Dorociński - babka jest nim zafascynowana i budzi się między nimi gorący romans - który wywraca do góry nogami zycie artystki ale też faceta - ogólne sporo śmiałych scen erotycznych i .. tyle

Frankenstein Theory - jakiś profesor jest przekonany że potwór Frankensteina żyje gdzieś tam na Arktyce , zbiera więc ekipę filmowa i wyrusza w droge by go odszukać .. oczywiście odnajdują po nich tylko tasmy ---- ogólnnie dno i straszna pomyłka ,, im więcej takiego kiczu tym mniej zaczynam doceniać BWP :and: .. ale jedna scena trochę mnie przestraszyła - mimow szystko omijać - szkoda bo plakat był zachęcający

Polowanie - kilku letnia dziewczynka chyba w złości puszcza plotkę że jej nauczyciel z przedszkola pokazał jej penisa itd itd, zaczyna się oczywiście zbiorowa paranoją , jakaś stara baba ( dyrektorka ) do jednego zdania dziewcynki dopiwiedziała cała historię i nagle życie lubianego, normalnego człowieka zamienia się w piekło

wszystk otoczy się na jakis prowincjach gdzie każdy każdego zna
temat niby oklepany ale w sumie dobrze się oglądało a momentami aż mnie krew zalewała jak ludzie sa po...ni - dobry film
...Ignorance is bliss...