Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 285 z 377
No właśnie miałam nie oglądać, ale trochę mnie ciekawi co będzie dalej i nie wiem, chyba się przemogę ;d Ale strasznie zajeżdża jakimś.. kiczem, bezsensem, sama nie wiem.
O, też miałam oglądać, to daj znać. Sesja idzie to będę miała co oglądać. ;))
______
Odcinki Gry o Tron i Hannibala. Z czego ten drugi był dla mnie dziś szczególny z osobistych względów.

no to pi pierwszym odcinku
- tak w sumie na razie jest tylko zarys fabuły , ale widać że serial na czasie - sex sex sex :P
ale nie było tak źle .. szukuje się fajna intryga no i oczywiście trzeba przymknąć oko na Leonardo - który nie jest starym dziadem z brodą do kolana a wystylizowanym Johnny Knoxvillem :P
no i Lucrezia Donati czyli Laura Haddock fajna dupeczka
Movie 43 - liczyłem na coś lepszego , w filmie mamy kilka osobnych historii w każdej inni aktorzy i każda wyreżyserowana przez kogos innego - pomijając sporo gwiazd to film raczj przeciętny - humor sprośny , wulgarny ale nie zawsze śmieszny
jedynie dwa wątki mnie w miarę rozbawiły
1 - Halle Berry
2 - Johnny Knoxville i Seann William Scott
...Ignorance is bliss...
Vikings - po królach i gladiatorach przyszedł czas na Vikingów ;D. W sumie nie oczekiwałam czegoś fajnego, ale nawet mi się serial podoba. Uwielbiam mimike twarzy głownego bohatera. Myślę, że milośnikom Gry o Tron i Spartacusa przypadnie do gustu. A i nawet zaciekawiła mnie kultura Vikingów, ich religia, mam nadzieje, że w serialu za duzo nie ściemniają na ten temat.

Johnny Reacher czy jakoś tak z tomem cruisem... Jak dla mnie cieniutko, no i nie wiem po co cruise ściągnął koszulkę, bo : patrzysz się na twarz, jest całkiem ok, patrzysz się na niego w ciuchach - jest całkiem ok, ściąga koszulkę - bah, stary dziadek z cyckami.
No i jak się zbiore to może dziś sopranos zacznę oglądać.
Margin Call - kulisy początku kryzysu gospodarczego, potęzna firma na Wall Street jest na skraju bankructwa z racji nieudalnych inwestycji , zbiera się sztab kryzysowy który stara się ratować korporację jednak kosztem światowego kryzysu -- taki tam ekonomiczny thriller
Kobieta, która pragnęła mężczyzny - pewna artystka , fotograf poznaje w Paryżu polskiego profesora ( chyba) w tej roli Dorociński - babka jest nim zafascynowana i budzi się między nimi gorący romans - który wywraca do góry nogami zycie artystki ale też faceta - ogólne sporo śmiałych scen erotycznych i .. tyle
Frankenstein Theory - jakiś profesor jest przekonany że potwór Frankensteina żyje gdzieś tam na Arktyce , zbiera więc ekipę filmowa i wyrusza w droge by go odszukać .. oczywiście odnajdują po nich tylko tasmy ---- ogólnnie dno i straszna pomyłka ,, im więcej takiego kiczu tym mniej zaczynam doceniać BWP
.. ale jedna scena trochę mnie przestraszyła - mimow szystko omijać - szkoda bo plakat był zachęcający
Polowanie - kilku letnia dziewczynka chyba w złości puszcza plotkę że jej nauczyciel z przedszkola pokazał jej penisa itd itd, zaczyna się oczywiście zbiorowa paranoją , jakaś stara baba ( dyrektorka ) do jednego zdania dziewcynki dopiwiedziała cała historię i nagle życie lubianego, normalnego człowieka zamienia się w piekło
wszystk otoczy się na jakis prowincjach gdzie każdy każdego zna
temat niby oklepany ale w sumie dobrze się oglądało a momentami aż mnie krew zalewała jak ludzie sa po...ni - dobry film
Kobieta, która pragnęła mężczyzny - pewna artystka , fotograf poznaje w Paryżu polskiego profesora ( chyba) w tej roli Dorociński - babka jest nim zafascynowana i budzi się między nimi gorący romans - który wywraca do góry nogami zycie artystki ale też faceta - ogólne sporo śmiałych scen erotycznych i .. tyle
Frankenstein Theory - jakiś profesor jest przekonany że potwór Frankensteina żyje gdzieś tam na Arktyce , zbiera więc ekipę filmowa i wyrusza w droge by go odszukać .. oczywiście odnajdują po nich tylko tasmy ---- ogólnnie dno i straszna pomyłka ,, im więcej takiego kiczu tym mniej zaczynam doceniać BWP

Polowanie - kilku letnia dziewczynka chyba w złości puszcza plotkę że jej nauczyciel z przedszkola pokazał jej penisa itd itd, zaczyna się oczywiście zbiorowa paranoją , jakaś stara baba ( dyrektorka ) do jednego zdania dziewcynki dopiwiedziała cała historię i nagle życie lubianego, normalnego człowieka zamienia się w piekło
wszystk otoczy się na jakis prowincjach gdzie każdy każdego zna
temat niby oklepany ale w sumie dobrze się oglądało a momentami aż mnie krew zalewała jak ludzie sa po...ni - dobry film
...Ignorance is bliss...