Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 284 z 377
Włoska robota- nawet oglądając trzeci raz film mi się podobał. Akcja głównie o zabieraniu sobie nawzajem sztabek, ale Statham
, 8/10.
Połów szczęścia w Jemenie-o tym, czy by przypadkiem na pustyni nie zacząć łowić ryb, nuuuuuda. 3/10
Patrol-ratownik ze Straży Wybrzeża prowadzi dość surowo szkolenie nowych rekrutów, nawet fajny. 7/10

Połów szczęścia w Jemenie-o tym, czy by przypadkiem na pustyni nie zacząć łowić ryb, nuuuuuda. 3/10
Patrol-ratownik ze Straży Wybrzeża prowadzi dość surowo szkolenie nowych rekrutów, nawet fajny. 7/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...

Łap więc trailer : http://www.youtube.com/watch?v=qe6Viz3Jw3Q ;).
Odwróceni Zakochani - spodziewałam sie jakiegoś łzawego romansidła, no i w sumie tak było, ale cała sceneria spoko, fajnie w kinie pewnie wyglądało. W każdym razie dobry, za pomysł chociażby.
Dorian Gray - fajny klimat, jednak czegoś mi zabrakło, sama nie wiem czego, ale całkiem niezły, można obejrzeć ;).

Spartacus: War of the Damned finałowy odcinek. O żesz w dupę jego mać, ale wyłam. Kto nie lubi tego serialu ten cipa. Jest po stokroć lepszy od Gry o Tron. Aż żal, że to już koniec, eh.

Dark Shadows. Oglądało się miło, szkoda tylko, że tak mało było tej "Victorii", podobała mi się jej postać. Zakończenie nieco dziwne tylko. :D
Pierwszy odcinek serialu Hannibal, bo nie mam co oglądać. Ten "nietowarzyski" gość grał w filmie "Adam" o facecie z zespołem Aspergera, stąd oglądając serial miałam trochę wrażenie, że oglądam kontynuację tego filmu. ;D Zapowiada się fajnie, tylko znowu czekanieee na kolejny odcinek.
Pierwszy odcinek serialu Hannibal, bo nie mam co oglądać. Ten "nietowarzyski" gość grał w filmie "Adam" o facecie z zespołem Aspergera, stąd oglądając serial miałam trochę wrażenie, że oglądam kontynuację tego filmu. ;D Zapowiada się fajnie, tylko znowu czekanieee na kolejny odcinek.

Seriale:
Grimm. Pierwszy odcinek. Zawiodłam się, oczekiwałam czegoś lepszego.
Revolution. Pomysł ciekawy, lubię post-apo więc oglądam dalej.
tez myślalem że będzie coś lepszego - innego .. ale pierwszy sezon obejrzałem
===
6 sezon Californication -- Charlie "łysy onanista" Runkle mnie rozwala w tym sezonie + kilka epizodów z Marilyn Mansonem
a teraz zabieram się za pierwszy odcinek - Demonów da Vinci - zobaczem co to
http://www.youtube.com/watch?v=vgg9nnALFGA - trailer
...Ignorance is bliss...
Teoria chaosu- i znowu mój ulubiony aktor, bardzo miło się oglądało 9/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
MaqdaIena: Spartacus: War of the Damned finałowy odcinek. O żesz w dupę jego mać, ale wyłam. Kto nie lubi tego serialu ten cipa. Jest po stokroć lepszy od Gry o Tron. Aż żal, że to już koniec, eh.
Dzis sobie ogladne :P Finalowy to odc. 9 czy 10 ? Bo wczoraj ogladalem odc. 8 gdzie utneli glowe Kriksusa

Johnson: Dzis sobie ogladne :P Finalowy to odc. 9 czy 10 ? Bo wczoraj ogladalem odc. 8 gdzie utneli glowe Kriksu
10, eh, szkoda, że już więcej nie będzie sezonów.
I kurdę co to za spoiler ?

Tall Man - średni, tak na 6/10.
7 psychopatów - mimo iż oglądałam go wczoraj rano, to na tyle mnie nudził, że co chwilę zasypiałam, przeciętny więc.

Johnson: no co wszystkie rzeczy ma swoj koniec hehe. Spartacus byl najlepszym serialem jakikolwiek w zyciu ogladalem :). Mam nadzieje ze zrobia jeszcze cos podobnego kiedys
Hm, ja się chyba jednak nie pokuszę by dać mu miano najlepszego jaki oglądałam ;D. Ciężko mi porównywać i wybierać między Spartacusem, a np. Dexterem, którego też bardzo lubię. Całkiem inne klimaty jednak ;D.
Co nie zmienia faktu, że Spartacus moim zdaniem jest genialny. Koniecznie jak najszybciej zobacz ostatnie dwa odcinki ;D. Jak napisałam wczesniej 3/4 10 epizodu przeryczałam. Nie chcę za dużo pisać, by nie zepsuć Ci zabawy i być może komuś kto jeszcze ogląda ;D.
I teraz nie wiem, albo mi sie to sniło, albo wyczytałam, że twórcy Spartacusa mają nakręcić serialową Troję, może być ciekawie ;D.
A i Kriksos jakby co gra w innym serialu, rola może niewielka, ale się tam pojawia ze swoją boską klatą - w Arrow ;D.