Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  29 dubna 2013

Drogówka - troszkę mnie rozczarował, ale muszę przyznać, że film dość mocny. Przy końcu sprawy nabierają dobrego tępa. Zakończenie dobre. 6,5/10.

BanowanieModeracji
wpis jest ukryty
BanowanieModeracji
wpis jest ukryty
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  29 dubna 2013

Gdyż nie byłem szczególnie fanem zombie, to od obejrzenia paru pierwszych odcinków The Walking Dead zmieniam zdanie!!!!
Akurat jestem na etapie 1 sezonu i po 4 odcinku w końcu akcja nabiera tempa i robi się ciekawie :D BOMBA po prostu- rewelacyjny maraton oglądania się szykuje !!!

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

Paulinessa
Paulinessa
  30 dubna 2013

Nowy odcinek Gry o Tron

jak dla mnie wyjątkowo ten bez rewelacji

Earth
Earth
  30 dubna 2013

^up Sejm hir.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 dubna 2013
Wojownik - dwaj bracia , pokłóceni ze sobą i i surowym ojcem , postanawiają zając się MMA - robią jakąś tam kariere i obaj trafiają na wielki turniej , fajna rola Toma Hardego
Ilu miałaś facetów? głowna bohaterka wyczytała w jakiejś gazecie że kobieta która miała 20 lub więcej partnerów prawdopodobnie zostanie - stara panną , postanawia więc zrobić mały rachunek sumienia , okazuje sie że jest ich 20 - zatem postanawia ich odszukac i upewnić się że któryś z nich nie jest tym jedynym -- taka se komedyjka

Drogówka - juz chyba wszystko powiedziano o tym flmie , całkiem dobry

Bij i wiej 0 kilka znanych nazwisk i luźna kemedyjka kryminalna - dziewczyna ma okazje dostac prace w LA niestety jej chłopak jest w programie ochrony świadków a w LA szukaja go gangsta , jednak z miłości postanawia zawieść tam swoją lube

lekka komedyjka, bez ambicji

Fargo film braci Coen , zadłużony sprzedawca samochodów , aranżuje porwania swojej żony dla okupu ( ma zapłącić teść ) , wynajmuje do tego dwóch kryminalistów - niestety sprawy się komplikują i zaczunają ginac ludzie - fajny klimat

plus oczywiście
gra o tron
pamiętniki wampirów
demony da Vinci

a dziś - obejrzę pierwszy odcinek
Hemlock Grove
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  30 dubna 2013
Złodziejski kodeks z Morgan Freeman i Antonio Banderas, fajny film akcji polecam. 2 profesjonalnych zlodziej ktorzy zaplanowali rabunku 2 jajek o wartosc 40 milionow dolcow. =)
Johnson
Johnson
  1 května 2013
Moonraker (James Bond) - Klasyczny film Bonda z roku 1979 polecam. Swietny film
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  1 května 2013
Jack Reacher: Jednym strzałem-idealnie trafił w mój gust 9/10.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Johnson
Johnson
  1 května 2013

No Jack R byl dobry =). Tez mi sie spodobal film

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  1 května 2013

Nadrobiłam zaległości serialowe.

Following - ostatni odcinek sezonu. Koncówka beznadziejna moim zdaniem, no ale będzie drugi sezon w koncu, bosz.

Gra o Tron - coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że miałam rację tak długo zwlekając z obejrzeniem tego serialu, nuuuda. No ale skoro zaczęłam, to będę kontynuować.

Vikings- :zakochany:.

Nikita - kombinacje mocno, ale lepsze od GoT.

2 Broke Girls - uwielbiam te dziewuchy, bawią mnie niesamowicie.

Pewnie coś pominęłam, bo zapomniałam ;D.

A i wygrałam kolejny konkurs na filmwebie :rock:. O ten : ''"FWM" - wygraj ekskluzywny magazyn Filmwebu w wydaniu papierowym''

:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  1 května 2013

kilka odcinków Vikings :zakochany:

Paulinessa
Paulinessa
  1 května 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Gra o Tron - coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że miałam rację tak długo zwlekając z obejrzeniem tego serialu, nuuuda. No ale skoro zaczęłam, to będę kontynuować.

Ten odcinek naprawdę przynudzał :and:
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  2 května 2013

autostopowicz - 7/10

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"