Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 281 z 377
Bogowie Ulicy
Bardzo dobry film. Rewelacyjny wrecz. Od poczatku do konca trzyma w napieciu caly czas. Oskar zasluzony. Polecam wszystkim.
A ja obejrzałam Bibliotekarza pierwszą część, z Włocznią - na 3 razy, bo mimo iż film okej to niesamowicie mnie usypiał.
Zaczełam oglądać drugą część, ale też mnie usypia .

a ja jakoś lubie tą serie - mimo iż nie jest to jakies wielki kino
==
Julie i Julia - Meryl Streep jako Julia Child - taka światowa wersja M. Gessler oraz Amy Adams jako Julie Powell
obie panie dzielą dekady - Julie by zmienić coś w swoim zyciu stawia sobie cel - w ciągu roku przyrządzić i ocenić na swoim blogu wszystkie przepisy z książki Julia Child ( co daje tez pretekst do ukazania jej zycia oraz powstawania książki ), całkiem spoko film, lepiej jeść najedzonym bo to co tam gotują to..... mniam :) - oparte na prawdziwych wydarzeniach
Oglądam sobie Rodzinka.pl i na plus, że bywa zabawnie, podoba mi się klimat itp, więc ogląda się sympatycznie, ale jak tak obserwuję to te dzieciaki są bardzo błyskotliwe, ale bezczelne. To jak się odzywają do matki, w butach siedzą w łóżku, czy na kanapie, albo nasyfią z premedytacją i pójdą a ona nic nie mówi, tylko sprząta to coś tu nie gra, do tego łazi po domu w obcasach, wtf? :D Zawsze sądziłam, że moja rodzina jest dziwna, ale szacunku się u mnie uczyło jednak a ten serial oglądają dzieci i uczą się takich zachowań. ;)
HAHAHA cooo

Gwiezdny Pył - dla przypomnienia, bo kurdę zapomniałam totalnie o co tam chodziło. Bardzo przyjemny, a De Niro w sukience baletnicy oh ;D.
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street - już widziałam kiedyś ten film, jednak do końca nie dotrwałam, tym razem było tak samo. Klimat świetny, Deep wiadomo, Carter również. Gdyby kurdę to nie był musical tylko, jesu, nienawidzę musicali. Dla mnie istnieją albo piosenki, albo film, nie znoszę łaczenia tego, i nawet aktorzy i atmosfera nie sprawili że dałam radę obejrzeć go do końca, no nie potrafię.
Hannibal - pierwszy odcinek, głowny bohater mnie nie przekonał jeszcze, za to postać Lectera świetna, aktor idealnie do niej pasuje. Tak więc po 1 epizodzie serial może być.