Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  4 dubna 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: :D. Batista żyje do dnia dzisiejszego ;D. I mam nadzieję, że nie zostanie to potraktowane jako spoiler, ale jako zachęta do dalszego oglądania ;DDD.

d83ddc4d;D
Johnson
Johnson
  4 dubna 2013

Bogowie Ulicy

Bardzo dobry film. Rewelacyjny wrecz. Od poczatku do konca trzyma w napieciu caly czas. Oskar zasluzony. Polecam wszystkim.

Avatar użytkownika SandrenSandren
Reputacja: -7 | BluzgometrTM: 39
Sandren
  5 dubna 2013

właśnie oglądam Melancholie - psychologiczny film ale mi się podoba:)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 dubna 2013
Sandren
Sandren: właśnie oglądam Melancholie - psychologiczny film ale mi się podoba:)

końcówka najlpesza

a potem depresja miesiąc :ninja:
...Ignorance is bliss...
Sandren
  5 dubna 2013

heh miesiąc depresji trochę dużo ;) ale przemyślenia są co do ludzkiego życia po tym filmie.

Sandren
  5 dubna 2013

I zabieram się za film 'Klip' hmmm zobaczymy co to będzie.

kuba92762
kuba92762
  5 dubna 2013
Psyche30
Psyche30: a jak nie to wymyślę Ci jakąś karę w zamian za zmarnowany czas

To jak coś to od razu ostrzegę, że ludzie narzekają na 3 sezon, ale ja jako mega-fan mogę innym okiem patrzeć i też mi się podobał choć mniej:P
House of cards oglądać :mrgreen:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  5 dubna 2013

A ja obejrzałam Bibliotekarza pierwszą część, z Włocznią - na 3 razy, bo mimo iż film okej to niesamowicie mnie usypiał.
Zaczełam oglądać drugą część, ale też mnie usypia :rotfl:.

:ziober2:
RexMundi
RexMundi
  5 dubna 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: A ja obejrzałam Bibliotekarza pierwszą część, z Włocznią - na 3 razy, bo mimo iż film okej to niesamowicie mnie usypiał. Zaczełam oglądać drugą część, ale też mnie usypi

a ja jakoś lubie tą serie - mimo iż nie jest to jakies wielki kino

==

Julie i Julia - Meryl Streep jako Julia Child - taka światowa wersja M. Gessler oraz Amy Adams jako Julie Powell
obie panie dzielą dekady - Julie by zmienić coś w swoim zyciu stawia sobie cel - w ciągu roku przyrządzić i ocenić na swoim blogu wszystkie przepisy z książki Julia Child ( co daje tez pretekst do ukazania jej zycia oraz powstawania książki ), całkiem spoko film, lepiej jeść najedzonym bo to co tam gotują to..... mniam :) - oparte na prawdziwych wydarzeniach
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  5 dubna 2013

Oglądam sobie Rodzinka.pl i na plus, że bywa zabawnie, podoba mi się klimat itp, więc ogląda się sympatycznie, ale jak tak obserwuję to te dzieciaki są bardzo błyskotliwe, ale bezczelne. To jak się odzywają do matki, w butach siedzą w łóżku, czy na kanapie, albo nasyfią z premedytacją i pójdą a ona nic nie mówi, tylko sprząta to coś tu nie gra, do tego łazi po domu w obcasach, wtf? :D Zawsze sądziłam, że moja rodzina jest dziwna, ale szacunku się u mnie uczyło jednak a ten serial oglądają dzieci i uczą się takich zachowań. ;)

Earth
Earth
  5 dubna 2013

Chwalę się!

Wygrałam koszulkję z Gry o Tron, mihihihiih. :ziober2:

d83dde46

RexMundi
RexMundi
  6 dubna 2013

tez sie pochwale

...Ignorance is bliss...
styka51
styka51
  7 dubna 2013

Podstępne druhny - typowy niedzielny zabijacz czasu.

JuIia
JuIia
  7 dubna 2013
RexMundi
RexMundi: Habemus papam - mamy papieża - nowo wybrany papież nie wytrzymuje presji i nie wychodzi na balkon przywitać tłum , mało tego popada w depresje i w sprzyjających okolicznościach ucieka z Watykanu i włuczy sie po Rzymie szukajać sensu swojego życia itd . w tym czasie panuje ogólny chaos w Watykanie- ludzie czekaja na papieża - bo nie ujawniono kim on jest , wszyscy kardynałowie czy jaki im tam nadal sa zamknięci i odizolowani od świata - ( tu jest ta bardziej komediowa strona filmu ) - zaczynają sobie jakoś zagospodarować czas plus Jerzy Stuhr jako rzecznik prasowy Watykanu - całkiem ciekawy film

HAHAHA cooo :rotfl: chcę to obejrzeć d83ddc4d
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  8 dubna 2013
Alicja w Krainie Czarów - najnowszą. Nie no, Deep jest świetny, takie role są stworzone dla niego. Mimo iż jako mężczyzna mi się nie podoba, jako aktor rozkłada mnie na łopatki, i nie jest to kwestią akurat tej produkcji, ale ta mi o tym znów przypomniała. A sam film fajny, bo mam fazę na baśnie czy tam bajki filmowe ;D.

Gwiezdny Pył - dla przypomnienia, bo kurdę zapomniałam totalnie o co tam chodziło. Bardzo przyjemny, a De Niro w sukience baletnicy oh ;D.

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street - już widziałam kiedyś ten film, jednak do końca nie dotrwałam, tym razem było tak samo. Klimat świetny, Deep wiadomo, Carter również. Gdyby kurdę to nie był musical tylko, jesu, nienawidzę musicali. Dla mnie istnieją albo piosenki, albo film, nie znoszę łaczenia tego, i nawet aktorzy i atmosfera nie sprawili że dałam radę obejrzeć go do końca, no nie potrafię.

Hannibal - pierwszy odcinek, głowny bohater mnie nie przekonał jeszcze, za to postać Lectera świetna, aktor idealnie do niej pasuje. Tak więc po 1 epizodzie serial może być.
:ziober2: