Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 232 z 377
300 (2006)
Długo się przystawiałam do obejrzenia 300stu, aż w końcu do tego doszło - no i nie żałuję. Choć niektórzy pewnie uznają ten film za kultowy, tak dla mnie to był taki bardziej film na popołudnie. Nie zrobił na mnie jakiegoś ogromnego wrażenia, ale przyznaję - niektóre momenty są naprawdę niezłe.
7/10
Hotel Marigold przewidywalny, ale fajnie sie oglada
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Zmierzch, cz.3 zaćmienie - beki ciąg dalszy :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
ze w kinie?
nie, ale ze bylam z bratem i siostra to przez caly film ja straszylismy

Konto usunięte: co do paranormal-ogladając jedynkę za pierwszym razem bylem przestraszony (co prawda nie tak jak na tym ale bylem) gdy obejrzałem go drugi raz to zastanawialem sie co mnie w nim straszyło nie wiem czemu tak miałem:P
w ogole to mi przypomnialo, ze musze obejrzec dwojke bo widzialam tylko 1 i 3.
ano i 4 wyszla, mialam byc na niej w kinie ale zapomnialam

no fajne fajne, szkoda mi tej glownej biczys blondyny, bo fajna byla.
a tak poza tym to dokonczylam wszystkie pily - najs, jak sie oglada wszystko pod rzad to cala seria jest zarypista.
no i dzisiaj zasysam:
RexMundi: Zaklęci w czasie - historia kolesia który cierpi na " chorobę " podróżowania w czasie, nie kontroluję tego , nie wie kiedy i gdzie zniknie , gdzie się pojawi - w taki sposób poznaje swoją ukochaną gdy miała 7 lat , odwiedza ją , później się z nią żeni , itd itd. - problem zaczyna się gdy raz pojawia się ciężko ranny - takie tam w sumie romansidło , ale nie było takie złe
to, walking dead, dextera, revenge i mentaliste