Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

rocksoul
rocksoul
  26 listopadu 2012

300 (2006)

Długo się przystawiałam do obejrzenia 300stu, aż w końcu do tego doszło - no i nie żałuję. Choć niektórzy pewnie uznają ten film za kultowy, tak dla mnie to był taki bardziej film na popołudnie. Nie zrobił na mnie jakiegoś ogromnego wrażenia, ale przyznaję - niektóre momenty są naprawdę niezłe.
7/10

Earth
Earth
  26 listopadu 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bękarty Wojny

A cóż z Hansem Landa? :zakochany: :D
styka51
styka51
  26 listopadu 2012

Wczoraj oglądałam Kruka z '94. Fajny film, spodobał się no i ta wszechobecna ciemność :D

Earth
Earth
  26 listopadu 2012
styka51
styka51: Wczoraj oglądałam Kruka z '94. Fajny film, spodobał się no i ta wszechobecna ciemność :D

No i główny bohater na motórze. mrr. :ninja:

Dopiszę, że oglądaliśmy ze znajomymi drugą serię American Horror Story i teraz muszę czekać aż tydzień na kolejny odcinek ;_; Ale polecam, naprawdę fajny serial. :D
styka51
styka51
  26 listopadu 2012
Earth
Earth: No i główny bohater na motórze. mrr.

Nie pamiętam, żeby na motorze jeździł, na gitarce sobie fajnie grał:d
Chciałabym zobaczyć 2 i 3 jeszcze, ale podobno kaszanka w porównaniu z 1 częścią ;C
Earth
Earth
  26 listopadu 2012
styka51
styka51: Nie pamiętam, żeby na motorze jeździł, na gitarce sobie fajnie grał:d Chciałabym zobaczyć 2 i 3 jeszcze, ale podobno kaszanka w porównaniu z 1 częścią ;C

Hm, to może coś pomyliłam. :ziober2:
Kolejne części na ogół są gorsze niestety. Choć wg mnie Taxi to wyjątek. :D
styka51
styka51
  26 listopadu 2012
Earth
Earth: Kolejne części na ogół są gorsze niestety. Choć wg mnie Taxi to wyjątek. :D

O Taxi lubię ;D Nawet bardzo... A Damian fajny jest ^^ i "Raszid" z tym zielskiem :zakochany:
Teraz się czaje na nowego Oberixa, ale boję się, że będzie nijaki.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  26 listopadu 2012
Earth
Earth: A cóż z Hansem Landa? :D

Muszę przyznać, że też zagrał barwną, specyficzną postać, za co z resztą dostał kilka nagród. Ale jednak akcent Pitta mnie rozwalał i dziwię się, że nawet żadnej nominacji nie dostał.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  26 listopadu 2012

Hotel Marigold przewidywalny, ale fajnie sie oglada

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 listopadu 2012
styka51
styka51: Chciałabym zobaczyć 2 i 3 jeszcze, ale podobno kaszanka w porównaniu z 1 częścią ;C

strata czasu i profanacja wspaniałej części z Brandonem Lee
( pewnie wiesz, ale on zginął podczas kręcenia tego filmu )
Earth
Earth: No i główny bohater na motórze. mrr.

:crylol: x 323425345665
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 listopadu 2012

Zmierzch, cz.3 zaćmienie - beki ciąg dalszy :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

dont0say0anything
dont0say0anything
  26 listopadu 2012
Earth
Earth: Ale polecam, naprawdę fajny serial. :D

Niepotrzebnie Was posłuchałam i zaczęłam oglądać, teraz nie mogę się oderwac :C
dont0say0anything
dont0say0anything
  26 listopadu 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sinister - z gatunku niby horror/kryminał ale szczerze mówiąc od czasu obejrzenia pierwszej części Paranormal Activity nie byłem tak "obesrany" podczas filmu Praktycznie cały film, mialem pełne gacie 10/10

Mówisz poważnie?
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 listopadu 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja chyba bym cały fotel zasrał

ze w kinie?
nie, ale ze bylam z bratem i siostra to przez caly film ja straszylismy :Crylol: niema to jak zlapanie za ramie kiedy cos wyskakuje na ekranie :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: co do paranormal-ogladając jedynkę za pierwszym razem bylem przestraszony (co prawda nie tak jak na tym ale bylem) gdy obejrzałem go drugi raz to zastanawialem sie co mnie w nim straszyło nie wiem czemu tak miałem:P

w ogole to mi przypomnialo, ze musze obejrzec dwojke bo widzialam tylko 1 i 3.
ano i 4 wyszla, mialam byc na niej w kinie ale zapomnialam :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: w Sorrority graja fajne dupy, więc polecam:D mi sie bardzo podobał i ma u mnie 10

no fajne fajne, szkoda mi tej glownej biczys blondyny, bo fajna byla.

a tak poza tym to dokonczylam wszystkie pily - najs, jak sie oglada wszystko pod rzad to cala seria jest zarypista.
no i dzisiaj zasysam:
RexMundi
RexMundi: Zaklęci w czasie - historia kolesia który cierpi na " chorobę " podróżowania w czasie, nie kontroluję tego , nie wie kiedy i gdzie zniknie , gdzie się pojawi - w taki sposób poznaje swoją ukochaną gdy miała 7 lat , odwiedza ją , później się z nią żeni , itd itd. - problem zaczyna się gdy raz pojawia się ciężko ranny - takie tam w sumie romansidło , ale nie było takie złe

to, walking dead, dextera, revenge i mentaliste :rock:
Earth
Earth
  26 listopadu 2012
RexMundi
RexMundi: x 323425345665

Cóż poradzę. d83dde14

Konto usunięte
Konto usunięte: Niepotrzebnie Was posłuchałam i zaczęłam oglądać, teraz nie mogę się oderwac :C

Hyhyh, jest drugi sezon nawet, chyba nawet lepszy, choć inny. :D