Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  21 listopadu 2012
Wolf Creek(2005)
Grupa przyjaciół wybiera się do miejsca, w które kiedyś uderzył meteoryt. Nawala im samochód, ale ratuje ich miły "wieśniak", czyli typowy film tego typu. Kilka pościgów samochodowych, ze 2 małe strzelaniny... średniawka. Na plus fakt, że oparte na faktach.
5/10

Espíritu de la colmena (1973)
Jedna wielka metafora Hiszpanii w trakcie działań pana Franco. Spora dawka symboliki, bardzo ładne zdjęcia i muzyka. Ciekawy film, ale większość będzie się nudzić. Mi się bardzo podobał.
Poleczam Patryszji
8/10

Dogura Magura
Zagmatwany film o pacjencie pewnego ośrodka psychiatrycznego, który stracił pamięć, a lekarze próbują mu ją przywrócić. Przynajmniej w teorii, jak to jest w praktyce to się musicie sami przekonać. Akcja nie jest linearna, sporo scen snów itd, więc film jest trochę surrealistyczny. Ogólnie ciekawy temat, ale nie będę się zagłębiał, żeby nie spojlerować. Z tego co widziałem film na na FW 22 głosy, więc jest mało popularny, ale jakby ktoś chciał to mam kopię z polskimi napisami.
7/10
JuIia
JuIia
  21 listopadu 2012
JFC
JFC: Wolf Creek(2005) Grupa przyjaciół wybiera się do miejsca, w które kiedyś uderzył meteoryt. Nawala im samochód, ale ratuje ich miły "wieśniak", czyli typowy film tego typu. Kilka pościgów samochodowych, ze 2 małe strzelaniny... średniawka. Na plus fakt, że oparte na faktach. 5/10

To samo.
JFC
JFC: Dogura Magura Zagmatwany film o pacjencie pewnego ośrodka psychiatrycznego, który stracił pamięć, a lekarze próbują mu ją przywrócić. Przynajmniej w teorii, jak to jest w praktyce to się musicie sami przekonać. Akcja nie jest linearna, sporo scen snów itd, więc film jest trochę surrealistyczny. Ogólnie ciekawy temat, ale nie będę się zagłębiał, żeby nie spojlerować. Z tego co widziałem film na na FW 22 głosy, więc jest mało popularny, ale jakby ktoś chciał to mam kopię z polskimi napisami. 7/10

I to też.
JFC
JFC: ale jakby ktoś chciał to mam kopię z polskimi napisami.

Nikt nie będzie chciał :rotfl: Tylko my jesteśmy tak spaczeni że oglądamy takie rzeczy.
Earth
Earth
  21 listopadu 2012

No wlasnie ja bym chciala, bo opis zaciekawil mnie nawet bardziej niz ten polecany mi (ktory tez obejrze). :3

JuIia
JuIia
  21 listopadu 2012
Earth
Earth: No wlasnie ja bym chciala, bo opis zaciekawil mnie nawet bardziej niz ten polecany mi (ktory tez obejrze). :3

Witaj w gronie spaczonych w takim razie :D
Częstuję chlebem i z braku soli, miską ryżu.

d83cdf5ed83cdf5a
JFC
JFC
  21 listopadu 2012
Earth
Earth: No wlasnie ja bym chciala

Jak chcesz to rozegrać? :ssh:
Earth
Earth
  22 listopadu 2012
JuIia
JuIia: Witaj w gronie spaczonych w takim razie :D Częstuję chlebem i z braku soli, miską ryżu.

Hahaha, bardzo to uprzejme z Twojej strony, Julio. Dziękuję za tak uroczyste powitanie! ;D

JFC
JFC: Jak chcesz to rozegrać?

Pytasz o drogę? :ninja: Jakiś aplaud proszę, bo nie wiem jak inaczej. :D
JFC
JFC
  22 listopadu 2012
Earth
Earth: Pytasz o drogę? Jakiś aplaud proszę, bo nie wiem jak inaczej. :D

Dżiiiz, teraz ci to muszę wrzucić na serwer. Jaki prefereujesz? :ninja: Podzielić na party i każdy dać na innym? :rotfl:

Also, pierwsza część Cremastera 3ki, bo drugiej już nie dałem rady, dzisiaj obejrzę.
Earth
Earth
  22 listopadu 2012
JFC
JFC: Dżiiiz, teraz ci to muszę wrzucić na serwer. Jaki prefereujesz? Podzielić na party i każdy dać na innym?

Myślałam o tym, czy Ci nie dać mojego konta na chomika, żebyś mi tam wrzucił. ;D Megaaplałd lubię, na jeden part. :D

Przyszłam zapytać czemu temat odwieszony, ale coś mi posta nie chce dodać. :D
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  22 listopadu 2012
Królewna Śnieżka i Łowca- fajne kino baśniowe, trzyma w napięciu :ziober2:, fajne efekty, świetna bajeczna gra Charlize Theron, jedynie źle trafili z wyborem Śnieżki :and: powinna być ładniejsza!

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

JFC
JFC
  22 listopadu 2012
Earth
Earth: Myślałam o tym, czy Ci nie dać mojego konta na chomika, żebyś mi tam wrzucił. ;D

To dawaj.
Earth
Earth: Przyszłam zapytać czemu temat odwieszony, ale coś mi posta nie chce dodać. :D

Jak odwieszony, jak podwieszony.
JFC
JFC
  22 listopadu 2012
JFC
JFC: Jak odwieszony, jak podwieszony.

Już nie. Coś grzebią. :nie:
Earth
Earth
  22 listopadu 2012
JFC
JFC: To dawaj.

Będzie to problem jeśli dopiero w sobotę? :ziober2: Zgłoszę się :)

JFC
JFC: Jak odwieszony, jak podwieszony.

JFC
JFC: y

Dzisiaj ogólnie coś robią, od rana. Zmiany zapewne sie szykują, dawno nie było żadnego zbiorowego lamentu. :ziober2:
JFC
JFC
  22 listopadu 2012
Earth
Earth: Będzie to problem jeśli dopiero w sobotę? Zgłoszę się :)

Im szybciej, tym szybciej będziesz miała film. Mi to ryba. Ale w sobotę to albo z samego rana, albo wieczorem, bo idę do szkoły.
Earth
Earth: Zmiany zapewne sie szykują, dawno nie było żadnego zbiorowego lamentu.

Niestety pewnie tak.

koniec offtopu.
Strobista
Strobista
  22 listopadu 2012

Porąbani - komedia 6/10

rocksoul
rocksoul
  23 listopadu 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: jedynie źle trafili z wyborem Śnieżki powinna być ładniejsza!

Była ok! Idealna wręcz! :>

A.I. Sztuczna Inteligencja (2001)

Są filmy, które pomimo tego, iż znam je już na pamięć, to mogłabym oglądać kolejny i kolejny raz. Tak jak np ten film, dla mnie świetny. Ogólnie lubię grę Haleya Joel Osmenta. :)

8/10