lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 230 z 377
Wolf Creek(2005)
Grupa przyjaciół wybiera się do miejsca, w które kiedyś uderzył meteoryt. Nawala im samochód, ale ratuje ich miły "wieśniak", czyli typowy film tego typu. Kilka pościgów samochodowych, ze 2 małe strzelaniny... średniawka. Na plus fakt, że oparte na faktach.
5/10
Espíritu de la colmena (1973)
Jedna wielka metafora Hiszpanii w trakcie działań pana Franco. Spora dawka symboliki, bardzo ładne zdjęcia i muzyka. Ciekawy film, ale większość będzie się nudzić. Mi się bardzo podobał.
Poleczam Patryszji
8/10
Dogura Magura
Zagmatwany film o pacjencie pewnego ośrodka psychiatrycznego, który stracił pamięć, a lekarze próbują mu ją przywrócić. Przynajmniej w teorii, jak to jest w praktyce to się musicie sami przekonać. Akcja nie jest linearna, sporo scen snów itd, więc film jest trochę surrealistyczny. Ogólnie ciekawy temat, ale nie będę się zagłębiał, żeby nie spojlerować. Z tego co widziałem film na na FW 22 głosy, więc jest mało popularny, ale jakby ktoś chciał to mam kopię z polskimi napisami.
7/10
Grupa przyjaciół wybiera się do miejsca, w które kiedyś uderzył meteoryt. Nawala im samochód, ale ratuje ich miły "wieśniak", czyli typowy film tego typu. Kilka pościgów samochodowych, ze 2 małe strzelaniny... średniawka. Na plus fakt, że oparte na faktach.
5/10
Espíritu de la colmena (1973)
Jedna wielka metafora Hiszpanii w trakcie działań pana Franco. Spora dawka symboliki, bardzo ładne zdjęcia i muzyka. Ciekawy film, ale większość będzie się nudzić. Mi się bardzo podobał.
Poleczam Patryszji
8/10
Dogura Magura
Zagmatwany film o pacjencie pewnego ośrodka psychiatrycznego, który stracił pamięć, a lekarze próbują mu ją przywrócić. Przynajmniej w teorii, jak to jest w praktyce to się musicie sami przekonać. Akcja nie jest linearna, sporo scen snów itd, więc film jest trochę surrealistyczny. Ogólnie ciekawy temat, ale nie będę się zagłębiał, żeby nie spojlerować. Z tego co widziałem film na na FW 22 głosy, więc jest mało popularny, ale jakby ktoś chciał to mam kopię z polskimi napisami.
7/10
JFC: Wolf Creek(2005)
5/10
To samo.
JFC: Dogura Magura
7/10
I to też.
Nikt nie będzie chciał
Tylko my jesteśmy tak spaczeni że oglądamy takie rzeczy.
No wlasnie ja bym chciala, bo opis zaciekawil mnie nawet bardziej niz ten polecany mi (ktory tez obejrze). :3
JFC: Dżiiiz, teraz ci to muszę wrzucić na serwer. Jaki prefereujesz? Podzielić na party i każdy dać na innym?
Myślałam o tym, czy Ci nie dać mojego konta na chomika, żebyś mi tam wrzucił. ;D Megaaplałd lubię, na jeden part. :D
Przyszłam zapytać czemu temat odwieszony, ale coś mi posta nie chce dodać. :D
Królewna Śnieżka i Łowca- fajne kino baśniowe, trzyma w napięciu
, fajne efekty, świetna bajeczna gra Charlize Theron, jedynie źle trafili z wyborem Śnieżki
powinna być ładniejsza!
, fajne efekty, świetna bajeczna gra Charlize Theron, jedynie źle trafili z wyborem Śnieżki
powinna być ładniejsza!
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Im szybciej, tym szybciej będziesz miała film. Mi to ryba. Ale w sobotę to albo z samego rana, albo wieczorem, bo idę do szkoły.
Niestety pewnie tak.
koniec offtopu.

Jakiś aplaud proszę, bo nie wiem jak inaczej. :D