Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 230 z 377
Wolf Creek(2005)
Grupa przyjaciół wybiera się do miejsca, w które kiedyś uderzył meteoryt. Nawala im samochód, ale ratuje ich miły "wieśniak", czyli typowy film tego typu. Kilka pościgów samochodowych, ze 2 małe strzelaniny... średniawka. Na plus fakt, że oparte na faktach.
5/10
Espíritu de la colmena (1973)
Jedna wielka metafora Hiszpanii w trakcie działań pana Franco. Spora dawka symboliki, bardzo ładne zdjęcia i muzyka. Ciekawy film, ale większość będzie się nudzić. Mi się bardzo podobał.
Poleczam Patryszji
8/10
Dogura Magura
Zagmatwany film o pacjencie pewnego ośrodka psychiatrycznego, który stracił pamięć, a lekarze próbują mu ją przywrócić. Przynajmniej w teorii, jak to jest w praktyce to się musicie sami przekonać. Akcja nie jest linearna, sporo scen snów itd, więc film jest trochę surrealistyczny. Ogólnie ciekawy temat, ale nie będę się zagłębiał, żeby nie spojlerować. Z tego co widziałem film na na FW 22 głosy, więc jest mało popularny, ale jakby ktoś chciał to mam kopię z polskimi napisami.
7/10
Grupa przyjaciół wybiera się do miejsca, w które kiedyś uderzył meteoryt. Nawala im samochód, ale ratuje ich miły "wieśniak", czyli typowy film tego typu. Kilka pościgów samochodowych, ze 2 małe strzelaniny... średniawka. Na plus fakt, że oparte na faktach.
5/10
Espíritu de la colmena (1973)
Jedna wielka metafora Hiszpanii w trakcie działań pana Franco. Spora dawka symboliki, bardzo ładne zdjęcia i muzyka. Ciekawy film, ale większość będzie się nudzić. Mi się bardzo podobał.
Poleczam Patryszji
8/10
Dogura Magura
Zagmatwany film o pacjencie pewnego ośrodka psychiatrycznego, który stracił pamięć, a lekarze próbują mu ją przywrócić. Przynajmniej w teorii, jak to jest w praktyce to się musicie sami przekonać. Akcja nie jest linearna, sporo scen snów itd, więc film jest trochę surrealistyczny. Ogólnie ciekawy temat, ale nie będę się zagłębiał, żeby nie spojlerować. Z tego co widziałem film na na FW 22 głosy, więc jest mało popularny, ale jakby ktoś chciał to mam kopię z polskimi napisami.
7/10
JFC: Wolf Creek(2005)
5/10
To samo.
JFC: Dogura Magura
7/10
I to też.
Nikt nie będzie chciał

No wlasnie ja bym chciala, bo opis zaciekawil mnie nawet bardziej niz ten polecany mi (ktory tez obejrze). :3
JFC: Dżiiiz, teraz ci to muszę wrzucić na serwer. Jaki prefereujesz? Podzielić na party i każdy dać na innym?
Myślałam o tym, czy Ci nie dać mojego konta na chomika, żebyś mi tam wrzucił. ;D Megaaplałd lubię, na jeden part. :D
Przyszłam zapytać czemu temat odwieszony, ale coś mi posta nie chce dodać. :D
Królewna Śnieżka i Łowca- fajne kino baśniowe, trzyma w napięciu
, fajne efekty, świetna bajeczna gra Charlize Theron, jedynie źle trafili z wyborem Śnieżki
powinna być ładniejsza!

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Im szybciej, tym szybciej będziesz miała film. Mi to ryba. Ale w sobotę to albo z samego rana, albo wieczorem, bo idę do szkoły.
Niestety pewnie tak.
koniec offtopu.