Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

kuba92762
kuba92762
  18 listopadu 2012

Hotel Transylwania:rock:

JuIia
JuIia
  18 listopadu 2012
RexMundi
RexMundi: ale zrobi sie temat do filmów polacanych - obejrzanych i do plot o filmach

Jestem ku temu skłonna. temat do wzdychania za filmowymi gwiazdami powinien być jak najbardziej wskazany. 261d
Gad
Gad
  18 listopadu 2012
http://www.justin.tv/duch43#/w/4204071856
Silent hill
rocksoul
rocksoul
  19 listopadu 2012

"Dom w głębi lasu." (2011)

Nie wiem, jak dla innych, ale dla mnie ten film to czyste nieporozumienie i porażka. Może on był robiony z zamiarem rozbawienia widza, ale jak dla mnie to baaardzo przesadzony. Może jestem zbyt wybredna, kto wie. W każdym razie ode mnie dostał... 3/10. Tyle moja dobra duszyczka jest w stanie wycisnąć dla tego filmu. :P

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  19 listopadu 2012

Dokad teraz? - podobal sie

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 listopadu 2012
Looper - Pętla czasu - da się obejrzeć , ale takie trochę niedopracowane , czasami se myślałem ..boshhh toć weż zrób tak.... - ogólnie daje 6/10
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  19 listopadu 2012

To samo co Julka + Morze żólte.
Trochę się pogubiłem w fabule i nazwiskach, ale pod koniec jak sobie wszystko poukłądałem to wyszła logiczna całość. Dobry kryminał/dramat.

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  19 listopadu 2012

Włoski klucz - taka sobie 'bajeczka'...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  19 listopadu 2012

Komedia małżeństwa - wczoraj w TVNie pokazywali, o dziwo nie oglądałem a przecie to polski film.
6/10

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

JuIia
JuIia
  19 listopadu 2012
JFC
JFC: Trochę się pogubiłem w fabule i nazwiskach, ale pod koniec jak sobie wszystko poukłądałem to wyszła logiczna całość. Dobry kryminał/dramat.

Chciałam żeby on umarł pod koniec ale film sam w sobie był spoko.

ps. nie poukładałeś a przeczytałeś :ninja: d83dde31
ichabod
ichabod
  19 listopadu 2012
Lawless - świetna obsada, bardzo dobry dramat/thriller. Za każdym razem jak Tom Hardy się pojawia na ekranie to przypomina mi się Bane i jego 'let the games begin' :rotfl:
This is War - po raz drugi, przyjemny film akcji.
Tinker Tailor Soldier Spy - Oldman jak zwykle pokazał klasę, genialny thriller.
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 listopadu 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, jak dla innych, ale dla mnie ten film to czyste nieporozumienie i porażka. Może on był robiony z zamiarem rozbawienia widza, ale jak dla mnie to baaardzo przesadzony. Może jestem zbyt wybredna, kto wie. W każdym razie ode mnie dostał... 3/10. Tyle moja dobra duszyczka jest w stanie wycisnąć dla tego filmu. :P

jak dla mnie byl zarypisty :Zakochany:

a wczoraj Smerfy... eee, takie se, w sumie spoko bajka, ale jak widze Barneya to nie moge go wziac na powaznie :nie:

no i Wrong Turn 5...
no.
rocksoul
rocksoul
  20 listopadu 2012

"Ukryty wymiar" (1997)

Ponownie ostatnio wróciłam do tego filmu, jak dla mnie klasyku. Rewelacyjny, urzekł mnie w stuprocentach. Polecam tym, którzy lubią zobaczyć w horrorach coś więcej niż krew i flaki. ^^
10/10!

Gad
Gad
  20 listopadu 2012

Mechanik- Prawo zemsty. Skutecznie pochłania czas. Nie nudzimy się oglądając go. Ale tak naprawdę wiele nie różni się od pozostałych filmów akcji z tym łysym typem co w adrenalinie i transporterze grał. Zidane chyba się nazywał czy jakoś. Nie wiem bo nie jestem pedałem...

aseptyczny
aseptyczny
  20 listopadu 2012

Po raz enty.

The Cabinet of Dr. Caligari