Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 228 z 377
"Dom w głębi lasu." (2011)
Nie wiem, jak dla innych, ale dla mnie ten film to czyste nieporozumienie i porażka. Może on był robiony z zamiarem rozbawienia widza, ale jak dla mnie to baaardzo przesadzony. Może jestem zbyt wybredna, kto wie. W każdym razie ode mnie dostał... 3/10. Tyle moja dobra duszyczka jest w stanie wycisnąć dla tego filmu. :P
Dokad teraz? - podobal sie
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
To samo co Julka + Morze żólte.
Trochę się pogubiłem w fabule i nazwiskach, ale pod koniec jak sobie wszystko poukłądałem to wyszła logiczna całość. Dobry kryminał/dramat.
Włoski klucz - taka sobie 'bajeczka'...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Komedia małżeństwa - wczoraj w TVNie pokazywali, o dziwo nie oglądałem a przecie to polski film.
6/10
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

This is War - po raz drugi, przyjemny film akcji.
Tinker Tailor Soldier Spy - Oldman jak zwykle pokazał klasę, genialny thriller.
jak dla mnie byl zarypisty

a wczoraj Smerfy... eee, takie se, w sumie spoko bajka, ale jak widze Barneya to nie moge go wziac na powaznie

no i Wrong Turn 5...
no.
"Ukryty wymiar" (1997)
Ponownie ostatnio wróciłam do tego filmu, jak dla mnie klasyku. Rewelacyjny, urzekł mnie w stuprocentach. Polecam tym, którzy lubią zobaczyć w horrorach coś więcej niż krew i flaki. ^^
10/10!