Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 236 z 377
Resident Evil 5 - mi sie tam podobal, lubie ogladac Mille kopiaca dupe zombie, zwlaszcza temu masakrycznemu wielkiemu co wyglada jak ten potwor z Silent Hill.
It's my boy - nie wiem czy to wina butelki wina czy co, ale smialam sie przez caly film, wedlug mnie jest zarypisty, 9/10, warto poogladac. Ze sceny w kozie smialam sie przez 5 minut, lol. polecam. Note obnizylam bo mnie wkurza ten zrypany akcent Sandlera.
no i jeszcze raz Devil's Advocate, jest zarypisty.
Silent Hill - podobał mi się, Muszę kiedyś się za tą najnowszą część zabrać. Adoptowana dziewczynka w snach ciągle mówi o Silent Hill. Matka postanawia ją tam zabrać. Jest to opustoszone miasteczko, w którym dzieją się dziwne rzeczy.
Smętarz dla zwierzaków - horror, że na pewnej ziemi jak zakopie się ciało to później ono 'ożywa' ale już nie jest tą samą osobą. Dobry, ale chyba nie pokuszę się na drugą część.
27 sukienek - panna jest wieczną druhną, która nie wierzy w instytucje małżeństwa. Ale spotyka na swojej drodze gościa, który może zmieni jej pogląd.
Jeden dzień - na filmwebie czytałam, że taaaki wyciskacz łez. Mnie tam jakoś nie ruszyło. Film opowiada o parze znajomych, którzy postanawiają widywać się przez jeden dzień każdego roku.
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2 - dobry. Typowy zmierzch poza sceną walki. Miałam lekkiego zonka jak się później wszystko okazało :D
Bracia Solomon zabawny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
SkyFall - Bond - słabszy od CR, na poziomie QoS - ogólnie Bond znowu idzie w stronę starych Bondów gdzie spada , rozbija się itd itd,- po czym poprawia garnitur i idzie dalej plus motyw trochę zerżnięty z Mrocznego Rycerza , zakończenie fajnie wprowadza do klasycznego Bonda
takie se do obejrzenia , nie jest to wielkie kino ale tez nie żaden gniot + sceny łóżkowe z Olivią

4/10
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Nie powiem, film który ostatnio narobił szumu i był wychwalany przez większość- na mnie również zrobil dobre wrażenie. Mimo, że nie jestem miłośnikiem francuskiego kina to oglądało się z ciekawością i poruszeniem. Piękny film o przyjaźni mimo róznicy klasy społeczeństwa, do tego kalectwo miliardera. Spora dawka humoru momentami. I muzyka

Film skłania do refleksji. Warty obejrzenia przez każdego.
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

Primeval: New World - serial o grupie naukowców, ktorzy badają dziwne anomalia czasowe, przez które pojawiają się prehistoryczne stwory w dniu obecnym. Nudne, zasnęłam gdzieś w połowie pierwszego odcinka i nie sądzę bym kontynuowała dalej oglądanie.

Czytając opis spodziewałem się czegoś lepszego lecz zawiodłem się. Jedynie raz poczułem jakieś napięcie w filmie reszta NUDA. Ani klimatu, ani napięcia lecz do przełknięcia z powodu gry Aidana! Robótka jego przy porodzie cielątka

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Dwoje do poprawki - liczylam, ze bedzie bardziej zabawny... raczej przecietny...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)