Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 234 z 377

Sierota - małżeństwo adpotuje tytułową sierotę no i zaczyna się dziać... Film leciał wczoraj na tefałenie, ogólnie złe dzieci chyba najbardziej mnie przerażają, więc mi się podobał chociaż do ulubionych nie dodam. A, gdzieś od połowy filmu zaczęłam się wkurzać i irytować, więc jakieś emocje wzbudził. Do obejrzenia w jesienny dzień, jak najbardziej :).

tak kręcony jakby się oglądało W-11

dobre kino
The ruins - grupa nastolatków chce zwiedzać ruiny, ale takie normalnie niedostępne turystom, gdy wchodzą na nie pojawiają się miejscowi i nie pozwalają im z nich zejść.
całkiem spoko, dupy nie urywa.
The Bourne legacy - ja pipipi tragedia. bieda z akcja (przez cały film czekałam aż się zacznie no i się skonczyl zanim się rozpoczął). bieda jak nic, hanba dla poprzednich części, dupna historia napisana od niechcenia, na sile chyba no i główny bohater wyglądający jakby miał się rozplakac. nie ogladajcie tego.
Czarny łabędź - film opowiadający o zdesperowanej dziewczynie (baletnicy), która pragnie zdobyć rolę królowej łabędzi. Jest idealną postacią do roli białego łabędzia, jednak nie jest w stanie wydobyć z siebie zmysłowości i zagrać czarnego łabędzia.
Film ciekawy. Myślę, że warto obejrzeć. Nie będzie na pierwszym miejscu, jeśli chodzi o moje ulubione filmy, ale zajmuje wysoką pozycję.
Nacja wampirów - ludzie i wampiry muszą razem stanąć do walki przeciw zarażonym wampirom, które są niebywale szybkie i silne.
ParaNorman - film animowany o Normanie, który potrafi rozmawiać ze zmarłymi. Miasteczko, w którym mieszka znane jest z legendy o pewnej wiedźmie, która co rok budzi zmarłych, żeby się mścić.
Zabij mnie, proszę - niby komedia, ale albo ja mam jakieś spaczone poczucie humoru albo to nie jest komedia. Śmieszyła mnie tylko sytuacja z pokerem. W każdym razie film opowiada o klinice, która pomaga ludziom popełnić samobójstwo.
Dirty Sanchez - 4 facetów robi dla jaj robią róóóóżne dziwne rzeczy. Coś chyba a'la Jackass [chociaż nie dam sobie ręki uciąć, bo nie oglądałam] Niektóre żarty były śmieszne, a niektóre przyprawiały mnie o mdłości...
Moby Dick(2010) - Plakat to najlepsza strona tego filmu. Cała reszta to po prostu jedno wielkie gówno. Absurd goni absurd i to wszystko na serio. Omijać szerokim łukiem.
Skjult(2009) - Horrorem to bym tego nie nazwał, ale Thriller psychologiczny rodem z Finlandi całkiem całkiem.
Mama Jack(2005) strasznie lipna komedia z RPA, jedyną fajną rzeczą w niej był karzeł murzyn z cool fryzurką.
Cthulhu(2007) - Bardzo fajny Trhiller na podstawie twórczości Lovecrafta. Już się tego trochę naoglądałem, ale to był jeden z lepszych. Bardzo dobry klimat, zdjęcia momentami genialne no i głowny bohater przypomina mi downeya juniora.

Martwe ptaki(2004) - Horror o nawiedzonej chacie, którego akcja osadzona jest na dzikim zachodzie. Same straszydła całkiem w cipkięł, ale reszta dosyć szablonowa.
Dziewczyna z tatuażem - dopiero teraz ściągnęłam i żałuję. Fajny film, podoba mi się bardzo.
Trzy metry nad niebem - dla niepoprawnych romantyczek takich jak ja - spoko. Zbuntowany boy, i dobrze ułożona girl, zakochują się i takie tam. Historia banalna, ale kończy się inaczej niż zakładałam.
Tylko Ciebie chcę - 2 część tego co wyżej. Zdecydowanie gorsza i znowu bez zakończenia jakie bym chciała.
Resident Evil 4. Miala byc piatka, ale zaczynajac ogladac piatke zorientowalam sie, ze czworki nie widzialam
Smieszne psy.
Zanim odejdą wody - komedia, niby. Po 30 minutach ogladania gdzie nawet nie pojawl sie u mnie usmiech gowno wylądowało w koszu.