Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  23 listopadu 2012

W srode zassalam nowego Twilights'a, nudny poza jedna scena (ktorej w ksiazce nie bylo)
SPOILER[color=white]i w sumie ta jedna scena byla chyba jedynym pozytywem calego filmu, no i koncowka jak ten glowny gostek z Volturi (kij z tym jak to sie pisze) zobaczyl swoja przyszlosc z oderwana glowa i mowi do reszty ze dobra, beda szli a tu gostek sie za nim wyzrywa z tekstem ''ale oni jeszcze konspiruja z wilkolakami'' a ten sie na niego popatrzyl spojrzeniem takim typowym ''a wez ty zamknij morde'' lol. poza tym nuda, no moze jeszcze poza tym poczatkiem jak ona sie dowiaduje ze dzejkob imprintowal na jej corce i mowi na nia skrotem od potwora z loch ness.SPOILER
ogolnie nic dupy nie urywa.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 listopadu 2012
Scary or Die - 4 historyjki , miały być straszne - MIAŁY BYĆ , ogólnie to może ta z klaunem jeszcze trochę - ale to z zasady że klauny sa straszne :D - ogólnie nic specjalnego
taka kopia - Opowieści z krypty
Listy do M. - kisił się u mnie ten film z pół roku az se pomyslałem a co tam obejrzę , w sumie nie wiedziałem że to film świąteczny ( Bożonarodzeniowy ) , a że okres świąteczny to dla mnie bajka i cudowny czas :ninja: film mi się ... mocno ... podobał . nawet wzruszył
no i Agnieszka Wagner :zakochany:
plus - oczywiście od rana miliardy wersji utworu Somewhere Over The Rainbow
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 listopadu 2012
RexMundi
RexMundi: Listy do M

Rok temu oglądałem w kinie, jakos w grudniu więc faktycznie nastroił na święta.

--
Jak już wspomniałem obejrzałem Zmierzch 2 pierwsze części, krótko : ok.
Don't lincz mii

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

SladKrwi
SladKrwi
  25 listopadu 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak już wspomniałem obejrzałem Zmierzch 2 pierwsze części, krótko : ok.

no blagam :zonk:
.
1 odcianek 4 sezonu Pamietniki Wampirow :zakochany: Damon .. Mniami
Strobista
Strobista
  25 listopadu 2012

Fright Night - jakiś gówniany horror o wampirach. kilkanascie minut i out z dysku... 0/10

Strobista
Strobista
  25 listopadu 2012

Sinister - z gatunku niby horror/kryminał ale szczerze mówiąc od czasu obejrzenia pierwszej części Paranormal Activity nie byłem tak "obesrany" podczas filmu:ninja: Praktycznie cały film, mialem pełne gacie:ziober2:
10/10

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  25 listopadu 2012

La délicatesse fajny

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
kuba92762
kuba92762
  25 listopadu 2012

Gangster - rewelacyjny.

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 listopadu 2012

Ja wczoraj (i przedwczoram) zassalam Saw 1, 2, 3 i 4.
Dzisiaj bede zasysac dwie ostatnie.

No i oprocz tego Sorrority Row - Sa te cale sorrority girls na uniwersytecie, chca zrobic zart na jednym gosciu za rzucenie jednej z nich no ale wydarza sie wypadek i jednej z nich cos sie staje. Ukrywaja ze cokolwiek widza. Wszystko jest ok przez 8 miesiecy, po czym nagle ktos zaczyna sie mscic.
Calkiem ok byl, nie spodziewalam sie zakonczenia.

Konto usunięte
Konto usunięte: Sinister - z gatunku niby horror/kryminał ale szczerze mówiąc od czasu obejrzenia pierwszej części Paranormal Activity nie byłem tak "obesrany" podczas filmu Praktycznie cały film, mialem pełne gacie 10/10

bylam na tym w kinie juz jakis czas temu, swietny jest :Zakochany:

ale co do paranormal activity to przeciez to w ogole straszne nie bylo.
Strobista
Strobista
  25 listopadu 2012

cytowanie mi nie działa:ninja:
ja chyba bym cały fotel zasrał:ziober2:

co do paranormal-ogladając jedynkę za pierwszym razem bylem przestraszony (co prawda nie tak jak na tym ale bylem) gdy obejrzałem go drugi raz to zastanawialem sie co mnie w nim straszyło:woot: nie wiem czemu tak miałem:P

Strobista
Strobista
  25 listopadu 2012

w Sorrority graja fajne dupy, więc polecam:D
mi sie bardzo podobał i ma u mnie 10 :mrgreen:

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  25 listopadu 2012

Barfi - bardzo fajny

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 listopadu 2012
Zaklęci w czasie - historia kolesia który cierpi na " chorobę " podróżowania w czasie, nie kontroluję tego , nie wie kiedy i gdzie zniknie , gdzie się pojawi - w taki sposób poznaje swoją ukochaną gdy miała 7 lat , odwiedza ją , później się z nią żeni , itd itd. - problem zaczyna się gdy raz pojawia się ciężko ranny - takie tam w sumie romansidło , ale nie było takie złe
...Ignorance is bliss...
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  25 listopadu 2012

Klejnoty koronne - dajacy do myslenia...

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  25 listopadu 2012

Bękarty Wojny - nastawiałem się na coś dobrego, oryginalnego i...dostałem to! :)
Dobre dialogi i ciekawe gierki pomiędzy nazistami, a żydami. I brawo dla Brada Pitta. Zagrał świetnie. Każde jego słowo wypowiedziane tym akcentem dość mocno mnie bawiło.