Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 231 z 377
W srode zassalam nowego Twilights'a, nudny poza jedna scena (ktorej w ksiazce nie bylo)
SPOILER[color=white]i w sumie ta jedna scena byla chyba jedynym pozytywem calego filmu, no i koncowka jak ten glowny gostek z Volturi (kij z tym jak to sie pisze) zobaczyl swoja przyszlosc z oderwana glowa i mowi do reszty ze dobra, beda szli a tu gostek sie za nim wyzrywa z tekstem ''ale oni jeszcze konspiruja z wilkolakami'' a ten sie na niego popatrzyl spojrzeniem takim typowym ''a wez ty zamknij morde'' lol. poza tym nuda, no moze jeszcze poza tym poczatkiem jak ona sie dowiaduje ze dzejkob imprintowal na jej corce i mowi na nia skrotem od potwora z loch ness.SPOILER
ogolnie nic dupy nie urywa.
taka kopia - Opowieści z krypty
Listy do M. - kisił się u mnie ten film z pół roku az se pomyslałem a co tam obejrzę , w sumie nie wiedziałem że to film świąteczny ( Bożonarodzeniowy ) , a że okres świąteczny to dla mnie bajka i cudowny czas

no i Agnieszka Wagner

plus - oczywiście od rana miliardy wersji utworu Somewhere Over The Rainbow
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Sinister - z gatunku niby horror/kryminał ale szczerze mówiąc od czasu obejrzenia pierwszej części Paranormal Activity nie byłem tak "obesrany" podczas filmu Praktycznie cały film, mialem pełne gacie
10/10
La délicatesse fajny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ja wczoraj (i przedwczoram) zassalam Saw 1, 2, 3 i 4.
Dzisiaj bede zasysac dwie ostatnie.
No i oprocz tego Sorrority Row - Sa te cale sorrority girls na uniwersytecie, chca zrobic zart na jednym gosciu za rzucenie jednej z nich no ale wydarza sie wypadek i jednej z nich cos sie staje. Ukrywaja ze cokolwiek widza. Wszystko jest ok przez 8 miesiecy, po czym nagle ktos zaczyna sie mscic.
Calkiem ok byl, nie spodziewalam sie zakonczenia.
bylam na tym w kinie juz jakis czas temu, swietny jest

ale co do paranormal activity to przeciez to w ogole straszne nie bylo.
cytowanie mi nie działa
ja chyba bym cały fotel zasrał
co do paranormal-ogladając jedynkę za pierwszym razem bylem przestraszony (co prawda nie tak jak na tym ale bylem) gdy obejrzałem go drugi raz to zastanawialem sie co mnie w nim straszyło nie wiem czemu tak miałem:P
Barfi - bardzo fajny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)