Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 215 z 377
Matko........
Wlasnie skonczylam ogladac "Jestes bogiem " . Niech mnie krew zaleje i kule bija. Film sam w sobie dobry, aktorzy dobrzy, ale to polski film wiec musi byc ALE. Mikrofon pokazuje sie w kadrze? No i coooo z tegooo . Przeciez to polska produkcja wiec czego sie spodziewac. Serio jeden durny, glupi szczegol a mialam ochote wziasc i wylaczyc.
Ogolnie to jeszcze :
sila mysli
siedem
zolwik sammy - emocje, akcja i prawdziwa milosc. Nie no serio ciekawszy niz 99,9% polskich filmow
bo to jest tzw stoner movie, najpierw musisz sie zjarac zanim zaczniesz ogladac

mi sie tam podobal :D
jeśli oglądałas film z netu - to tak jak pisałem wcześniej - w sieci krąży wersja robocza filmu a nie finalna
=======
Wielki Szu - klasyk polskiego kina - Szu - czyli Szuler - pokerek , duża kasa , wielkie przekręty i polscy gangsta lat 80' - dobrze się ogląda 7/10
Straż sąsiedzka - spodziewałem sie czegoś lepszego - trochę śmiechu ale nic więcej , jestem rozczarowany 5/10
Jak urodzić i nie zwariować - również średni , kilka śmiesznych epizodów , trochę romantycznych - ogólnie średni ale na 6/10
Debiutantów oglądałem.. z Obiłanem i Szoszaną. Niby dramat jakich wiele, a jednak strasznie mi się spodobał.
Znów "Mulholland Drive" po raz 15?
Niepowtarzalny, cudowny, jedyny 10/10
http://www.youtube.com/watch?v=cAbmfVzPHFg wykonanie a capella nadal powoduje dreszcze.
Ślady zbrodni - gościu pracuje w firmie, która sprząta miejsca zbrodni. Został wynajęty do jednego domu, zrobił co miał zrobić, a gdy następnego dnia przyszedł po kasę okazało się, że nikt go nie wynajmował. Czyli po prostu musiał wyczyścić miejsce zbrodni, które nie było zgłoszone i musi rozwikłać zagadkę kto go wynajął = kto jest mordercą.
Tylko Ciebie chcę- dalsze losy bohaterów z filmu Trzy metry nad niebem. Mnie to ujmuje :D
- fabuła - były włamywacz po odsiadce musi uratować córkę która porwał były wspólnik