Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 217 z 377
Columbus Circle(2012) - Dziedziczka Abigail Clayton (Selma Blair) mieszka samotnie w luksusowym apartamencie na Manhattanie. W rzeczywistości, nie opuściła go od prawie 20 lat z powodu agorafobii. Kiedy ginie jeden z sąsiadów, przybywający na miejsce detektyw Frank (Giovanni Ribisi) rozpoczyna dochodzenie. Zaniepokojony stanem tajemniczej lokatorki, zaczyna badać jej przeszłość. Tymczasem do mieszkania obok wprowadza się młoda para Lillian (Amy Smart) i Charlie (Jason Lee). Gdy Abigail zaczyna ich monitorować przez wizjer, jej spokojne i bezpieczne życie staje się nagle zagrożone. filmweb
Dobry, dałam 7/10 ale trochę zbyt przewidywalny i za szybko zostało pokazane o co chodzi z tą 'parką'. Poza tym SPOJLER [color=white]troche dziwne jest to, że Abigail nie wychodziła z domu przez 20 lat, rzyga i mdleje próbując wyjśc nawet za drzwi mieszkania a na końcu jest hepi, usmiechnięta i jakby nigdy nic zapieprza po ulicy
/SPOJLER.
Dobry, dałam 7/10 ale trochę zbyt przewidywalny i za szybko zostało pokazane o co chodzi z tą 'parką'. Poza tym SPOJLER [color=white]troche dziwne jest to, że Abigail nie wychodziła z domu przez 20 lat, rzyga i mdleje próbując wyjśc nawet za drzwi mieszkania a na końcu jest hepi, usmiechnięta i jakby nigdy nic zapieprza po ulicy

Beginners. Kolejny film z polecenia. Kolejny który mi się podobał. O facecie, który jest samotnikiem, nieco dziwnym człowiekiem i jego historii. Warto zwrócić uwagę na plakaty na ścianach. :-P
7 razy kobieta, musiałem obejrzeć 4 sceny żeby rozczytać.

Sejm hir.
+ Abraham Łowca wampirów, niespodziewanie fajny ten film był. Dobrze się oglądało mimo poważnej absurdalności całości.

No i Walking Dead sobie zacząłem oglądać. Pierwszy sezon skończyłem. Mogli wziąć czołg.

http://altstatic.e-kino.tv/static/filmy/29/29612/68e5a8286ea59cfe08104294de23460f.jpg
Fast Girls- Film przedstawia historię młodej dziewczyny, która posiada wielki talent do biegów sprinterskich. Jeden bieg na lokalnych zawodach odmienia jej życie. Rozpoczyna się walka o najwyższe cele z wyżej notowanymi rywalkami. Czy ciężka praca, wola walki i wiara w siebie pozwolą jej osiągnąć sukces, marzenie każdego sportowca, czyli medal Mistrzostw Świata?
Du.y nie urywa, ale można obejrzeć.
Fast Girls- Film przedstawia historię młodej dziewczyny, która posiada wielki talent do biegów sprinterskich. Jeden bieg na lokalnych zawodach odmienia jej życie. Rozpoczyna się walka o najwyższe cele z wyżej notowanymi rywalkami. Czy ciężka praca, wola walki i wiara w siebie pozwolą jej osiągnąć sukces, marzenie każdego sportowca, czyli medal Mistrzostw Świata?
Du.y nie urywa, ale można obejrzeć.
Władca Pierścieni - wiadomo :D
Odnośnie obejrzanego przeze mnie filmu zapraszam do http://www.fotka.pl/grupa/874771/Swiat_postaci_fantastycznych/ekipa

Strasznie głośno, niesamowicie blisko-Oskar Schell, dziewięcioletni amator-wynalazca, projektant biżuterii, astrofizyk, pacyfista grający na tamburynie, w Nowym Jorku poszukuje zamka, do którego będzie pasował tajemniczy klucz pozostawiony przez ojca, będącego ofiarą zamachu z 11. września.
Ciekawy.
Masz taką dobrą pamięć czy też niedawno to oglądałeś?
Konto usunięte: dziewięcioletni amator-wynalazca, projektant biżuterii, astrofizyk, pacyfista grający na tamburynie
Zawsze jako dziecko chciałam się wykazać jakąś wyjątkową umiejętnością, ale nie udało się.

Spotkajmy się w więzieniu Let's go to prison (2006) - nawet niezły, z resztą byle co z więzieniem mnie rajcuje, tylko te 2 widelce wbite w uda
ogólnie daje radę pod dymek :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Uciekinierzy z sowieckiego gułagu pokonują pieszo w morderczym mrozie i upale 6000 kilometrów, od Syberii do Indii.
Niepokonani.
Podobał mi się :)
Księżniczka Mononoke - anime o księciu, którego dotknęła klątwa, której próbuje się pozbyć. Takie średnie dla mnie.
Potępiony - jedna wyspa, 10 skazańców i tylko jeden może przeżyć. Oglądałam podobne filmy, które mi się podobały, jednak w tym było dla mnie za dużo przemocy albo po prostu to nie był dzień na oglądania tego typu filmu. Końcówka dobra, ale jednak mnie tyle to za mało, żeby film mi się podobał...
Prometeusz - zabierając się do filmu nie wiedziałam o czym on jest. Obca planeta i nasi stwórcy. Trochę mi momentami pod Obcego podlatuje. Film średnio mi się podobał, ale szczerze mówiąc jestem ciekawa co będzie w 2, jeśli zostanie nakręcona.
Potępiony - jedna wyspa, 10 skazańców i tylko jeden może przeżyć. Oglądałam podobne filmy, które mi się podobały, jednak w tym było dla mnie za dużo przemocy albo po prostu to nie był dzień na oglądania tego typu filmu. Końcówka dobra, ale jednak mnie tyle to za mało, żeby film mi się podobał...
Prometeusz - zabierając się do filmu nie wiedziałam o czym on jest. Obca planeta i nasi stwórcy. Trochę mi momentami pod Obcego podlatuje. Film średnio mi się podobał, ale szczerze mówiąc jestem ciekawa co będzie w 2, jeśli zostanie nakręcona.