Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 213 z 377

Prometeusz(2012) - Oprawa audiowizualna zajebista, fabuła już słabiej. Podobał mi się wątek z inżynierami... Kilka sporych dziur w scenariuszu i debilnych scen, ale mimo wszystko niezły.
Czarnobyl. Reaktor strachu(2012) Ojezu, jakie to było debilne. Jako, że lubię te klimaty, sporo się po Prypeci nałaziłem w Stalkerze itd itp to dla mnie ten film był do dupy. Tak to jest, jak się amerykańce wezmą za coś, o czym pojęcia nie mają.

Blady strach(2003) - Typowy slasher, który na końcu próbuje być mindfuckowym thrillerem psychologicznym, ale już trochę na to za późno. Poza tym to się w ogóle kupy nie trzymało jak zaczęli kombinować.. lipa. Można to obejrzeć jedynie dla aktorki, bo ma nawet spoko mordę.
Casshern(2004) - Takie enime tylko z żywymi aktorami. Co za tym idzie ekspresja skośnookich przerysowana jeszcze bardziej, latanie, sranie w banie, napieprzanie się z milionem robotów na raz. Od cholery różnych filtrów obrazu, co prawda każdy dopasowany do sceny, ale ..za dużo tego było. Podobało mi się jedynie, że w scenach wojennych przechodzili w b&w. Sceny walki zupełnie mi się nie podobały, chaotyczne, latane, nierówne.. łe. Jednak mimo wszystko przesłanie filmu i warstwa fabularna zajebista więc w ogólnym rozrachunku film jest całkiem niezły, aczkolwiek nie dla wszystkich.
Thale(2012) - Fabuła idzie wolno, większość filmu siedzą w piwnicy, potwory SPOJLER [color=white]dopiero na końcu /SPOJLER, ale i tak mi się ten film bardzo podobał. W ogóle cała ta legenda itd, muszę sobie o tym poczytać. Also urzekła mnie bardzo ta dziewuszka. ;3 Fajny thriller fantasy. :)
Jestes Bogiem - Przez caly film widac mikrofon nad glowami aktorow. Ogolnie malo tej historii Paktofoniki. Film srednio mi sie podobal.
Ona to on - e gdyby nie tematyka piłkarska pewnie bym nie obejrzał.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek