Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  17 října 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Z dystansu

Właśnie skończyłem oglądać. Polecam bardzo.
JuIia
JuIia
  18 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze spraw kilka. Soundtrack swietny.

Podbijam, swego czasu katowałam :tak:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  18 října 2012
JuIia
JuIia: Podbijam, swego czasu katowałam

Ty Julka powinnaś rzucić tego Jacka dla mnie ;)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  18 října 2012

musisz poczekać aż Jacek otrzyma Zieloną Karte

...Ignorance is bliss...
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 října 2012

Wczoraj:

faaaaaaaajny.

oprocz tego
chernobyl diaries i tall man

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  18 října 2012
RexMundi
RexMundi: musisz poczekać aż Jacek otrzyma Zieloną Karte

Że co? :lol:
JFC
JFC
  18 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty Julka powinnaś rzucić tego Jacka dla mnie ;)
:fakju:

Prometeusz(2012) - Oprawa audiowizualna zajebista, fabuła już słabiej. Podobał mi się wątek z inżynierami... Kilka sporych dziur w scenariuszu i debilnych scen, ale mimo wszystko niezły.

Czarnobyl. Reaktor strachu(2012) Ojezu, jakie to było debilne. Jako, że lubię te klimaty, sporo się po Prypeci nałaziłem w Stalkerze itd itp to dla mnie ten film był do dupy. Tak to jest, jak się amerykańce wezmą za coś, o czym pojęcia nie mają. :and:

Blady strach(2003) - Typowy slasher, który na końcu próbuje być mindfuckowym thrillerem psychologicznym, ale już trochę na to za późno. Poza tym to się w ogóle kupy nie trzymało jak zaczęli kombinować.. lipa. Można to obejrzeć jedynie dla aktorki, bo ma nawet spoko mordę.

Casshern(2004) - Takie enime tylko z żywymi aktorami. Co za tym idzie ekspresja skośnookich przerysowana jeszcze bardziej, latanie, sranie w banie, napieprzanie się z milionem robotów na raz. Od cholery różnych filtrów obrazu, co prawda każdy dopasowany do sceny, ale ..za dużo tego było. Podobało mi się jedynie, że w scenach wojennych przechodzili w b&w. Sceny walki zupełnie mi się nie podobały, chaotyczne, latane, nierówne.. łe. Jednak mimo wszystko przesłanie filmu i warstwa fabularna zajebista więc w ogólnym rozrachunku film jest całkiem niezły, aczkolwiek nie dla wszystkich.

Thale(2012) - Fabuła idzie wolno, większość filmu siedzą w piwnicy, potwory SPOJLER [color=white]dopiero na końcu /SPOJLER, ale i tak mi się ten film bardzo podobał. W ogóle cała ta legenda itd, muszę sobie o tym poczytać. Also urzekła mnie bardzo ta dziewuszka. ;3 Fajny thriller fantasy. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  18 října 2012

Jestes Bogiem - Przez caly film widac mikrofon nad glowami aktorow. Ogolnie malo tej historii Paktofoniki. Film srednio mi sie podobal.

JuIia
JuIia
  18 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty Julka powinnaś rzucić tego Jacka dla mnie ;)

Za daleko :rotfl:
Kameleon
Kameleon
  18 října 2012

piranie oglądałem. Nie polecam.

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  18 října 2012
JuIia
JuIia: Za daleko

A gdybym Ci powiedział, że jutro zamieszkuję 2 ulice od Ciebie? :D
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  18 října 2012
JFC
JFC:

To nic osobistego Jackó ;)
Po prostu Julka zasługuje na samca alfa :lol:
JFC
JFC
  19 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdybym Ci powiedział, że jutro zamieszkuję 2 ulice od Ciebie? :D

To bym ci załatwił przeprowadzkę do Zadupia dolnego na koszt firmy + wpi.:cenzura:.. :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu Julka zasługuje na samca alfa

Ona woli ze mną polować na smoki. :lol:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  19 října 2012
Ona to on - e gdyby nie tematyka piłkarska pewnie bym nie obejrzał.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

JuIia
JuIia
  19 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdybym Ci powiedział, że jutro zamieszkuję 2 ulice od Ciebie? :D

Kondziu by cię zabił w imieniu Jacka to raz a dwa.. Ty chyba kogos masz :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: To nic osobistego Jackó ;) Po prostu Julka zasługuje na samca alfa

Wolę to ja być samica alfa :rotfl:
JFC
JFC: Ona woli ze mną polować na smoki.

Cusz, wolę kurhany niż smoki :(