Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 220 z 377
MaqdaIena: O ;D.
Już gdzieś polecałam ten serial. Wtedy wyszedł dopiero pierwszy odcinek 2 sezonu, który zapowiadał się całkiem fajnie, mimo oklepanej scenerii (). Obecnie jestem po epizodzie 3 i kurdę, przestaje z niecierpliwością czekac na więcej. Chociaż ostatnia scena całkiem ;D, więc bedę kontynuować.
Mam jeden sezon.

Wyszedł dopiero jeden odcinek i był nudny. Na początku cholera wie o co chodzi, więc przez jakieś 20 minut się zastanawiałam jak się skonczył poprzedni sezon, a potem jak sie wyjasnia to nie zachwyca.
I tak jak mnie bawił humor z poprzednich sezonów, tak obecnie jakoś dziwnie. No i brakuje mi aktorów z pierwszego ;D. Jest chyba tylko jeden, ten murzyn wysoki.
A ja najbardziej polubiłam tą blondynę, speca od fizyki czy tam czegoś, strasznie mnie bawił jej akcent

The Watch - głupkowata komedia sci-fi, czterech znudzonych życiem facetów musi rozwiązać zagadkę morderstwa w ich małym miasteczku i powstrzymać inwazję kosmitów.
Along Came a Spider - ekranizacja powieści Pattersona o psychologu Alexie Crossie - jako thriller film jest dobry, ale pozmieniali tyle w stosunku do książki, że aż szkoda, bo jest ona o niebo lepsza.
Kiss the Girls - jak wyżej, dobry thriller, ale książka znowu lepsza.
Along Came a Spider - ekranizacja powieści Pattersona o psychologu Alexie Crossie - jako thriller film jest dobry, ale pozmieniali tyle w stosunku do książki, że aż szkoda, bo jest ona o niebo lepsza.
Kiss the Girls - jak wyżej, dobry thriller, ale książka znowu lepsza.
MaqdaIena: Wyszedł dopiero jeden odcinek i był nudny. Na początku cholera wie o co chodzi, więc przez jakieś 20 minut się zastanawiałam jak się skonczył poprzedni sezon, a potem jak sie wyjasnia to nie zachwyca.
I tak jak mnie bawił humor z poprzednich sezonów, tak obecnie jakoś dziwnie. No i brakuje mi aktorów z pierwszego ;D. Jest chyba tylko jeden, ten murzyn wysoki.
A ja najbardziej polubiłam tą blondynę, speca od fizyki czy tam czegoś, strasznie mnie bawił jej akcent.
No ja własnie 'przywiązałam' się do postaci z 1 i też najbardziej lubiłam blondynę - fakin lowja

-"Wycieczka bez powrotu" 6/10 -› Ośmiu młodych ludzi wybiera się w podróż do Jury Szwajcarskiej, gdzie rosną tajemnicze grzyby. Po dotarciu na miejsce, rozstawiają w lesie namioty, a gdy się ściemnia zaczynają imprezę. Wszystko wydaję się być w porządku do momentu gdy.....
-"Ósma plaga" 5/10->(nic ciekawego,za duzo bajki w tym filmie)
Pewna kobieta odkrywa okropną prawdę o nadciągającej mrocznej pladze, która zamierza rozprzestrzenić się i opanować świat.
Deja vu (sf,akcja, romans i naprawdę dobra muzyka) http://www.filmweb.pl/Deja.Vu
Mgła (Na podstawie książki kinga.Zakończenie jest powalające) http://www.filmweb.pl/2007.Mgla