Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  3 listopadu 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O ;D. Już gdzieś polecałam ten serial. Wtedy wyszedł dopiero pierwszy odcinek 2 sezonu, który zapowiadał się całkiem fajnie, mimo oklepanej scenerii (). Obecnie jestem po epizodzie 3 i kurdę, przestaje z niecierpliwością czekac na więcej. Chociaż ostatnia scena całkiem ;D, więc bedę kontynuować.

Mam jeden sezon. :ninja:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  3 listopadu 2012
JFC
JFC: Mam jeden sezon.

Drugiego są trzy odcinki :ziober2:.

Misfitsów obejrzałeś ? Czy też czekasz, aż się skończy sezon ?:).
:ziober2:
colourfuldreams
wpis jest ukryty
JuIia
JuIia
  3 listopadu 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Bym tak nie potrafiła ;D. Jak coś mi się podoba, a póki co trzeci sezon nawet bardzo, to bym nie wytrzymała :).

Ja tam wolę poczekac i obejrzeć wszystko razem zwłaszcza że moja pamięć czasem szwankuje i nie pamietam jakichś poszczególnych momentów :ninja:
JuIia
JuIia
  3 listopadu 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Misfitsów obejrzałeś ? Czy też czekasz, aż się skończy sezon ?:).

Że tak się wtrącę :ninja: Podobno ten sezon to jakieś dno i kupa, wielu ludziuf mi tak mówilo :S
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  3 listopadu 2012
JuIia
JuIia: Że tak się wtrącę Podobno ten sezon to jakieś dno i kupa, wielu ludziuf mi tak mówilo :S

Wyszedł dopiero jeden odcinek i był nudny. Na początku cholera wie o co chodzi, więc przez jakieś 20 minut się zastanawiałam jak się skonczył poprzedni sezon, a potem jak sie wyjasnia to nie zachwyca.
I tak jak mnie bawił humor z poprzednich sezonów, tak obecnie jakoś dziwnie. No i brakuje mi aktorów z pierwszego ;D. Jest chyba tylko jeden, ten murzyn wysoki.
A ja najbardziej polubiłam tą blondynę, speca od fizyki czy tam czegoś, strasznie mnie bawił jej akcent:rotfl:.
:ziober2:
TheWitch
TheWitch
  4 listopadu 2012

Zapomniałam o dexterze, jego też oglądam na bieżąco :rotfl:

ichabod
ichabod
  4 listopadu 2012
The Watch - głupkowata komedia sci-fi, czterech znudzonych życiem facetów musi rozwiązać zagadkę morderstwa w ich małym miasteczku i powstrzymać inwazję kosmitów.
Along Came a Spider - ekranizacja powieści Pattersona o psychologu Alexie Crossie - jako thriller film jest dobry, ale pozmieniali tyle w stosunku do książki, że aż szkoda, bo jest ona o niebo lepsza.
Kiss the Girls - jak wyżej, dobry thriller, ale książka znowu lepsza.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  4 listopadu 2012
Transporter 3
Nad życie
Tylko Ciebie chcę
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
JuIia
JuIia
  4 listopadu 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Wyszedł dopiero jeden odcinek i był nudny. Na początku cholera wie o co chodzi, więc przez jakieś 20 minut się zastanawiałam jak się skonczył poprzedni sezon, a potem jak sie wyjasnia to nie zachwyca. I tak jak mnie bawił humor z poprzednich sezonów, tak obecnie jakoś dziwnie. No i brakuje mi aktorów z pierwszego ;D. Jest chyba tylko jeden, ten murzyn wysoki. A ja najbardziej polubiłam tą blondynę, speca od fizyki czy tam czegoś, strasznie mnie bawił jej akcent.

No ja własnie 'przywiązałam' się do postaci z 1 i też najbardziej lubiłam blondynę - fakin lowja :rotfl:
praksyda
praksyda
  4 listopadu 2012

-"Wycieczka bez powrotu" 6/10 -› Ośmiu młodych ludzi wybiera się w podróż do Jury Szwajcarskiej, gdzie rosną tajemnicze grzyby. Po dotarciu na miejsce, rozstawiają w lesie namioty, a gdy się ściemnia zaczynają imprezę. Wszystko wydaję się być w porządku do momentu gdy.....d83dde1c
-"Ósma plaga" 5/10->(nic ciekawego,za duzo bajki w tym filmie)
Pewna kobieta odkrywa okropną prawdę o nadciągającej mrocznej pladze, która zamierza rozprzestrzenić się i opanować świat.

gumowy99
gumowy99
  4 listopadu 2012

Underworld 4 dobry chodz przyznam ze mialem lekki niedosyt ; P

Nefertari79
Nefertari79
  5 listopadu 2012

Deja vu (sf,akcja, romans i naprawdę dobra muzyka) http://www.filmweb.pl/Deja.Vu

Mgła (Na podstawie książki kinga.Zakończenie jest powalające) http://www.filmweb.pl/2007.Mgla

Nefertari79
Nefertari79
  5 listopadu 2012

Polecam jeszcze film ..Nietykalni / Intouchables-biografia ,dramat,komedia ... Zderzenie dwóch skrajnie różnych światów daje początek szeregowi niewiarygodnych przygód i przyjaźni, która czyni ich... nietykalnymi.

styka51
styka51
  5 listopadu 2012

Duchy moich byłych - fajny
Starcie tytanów
Gniew tytanów, oba moga być :D