Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 211 z 377
jak Ci sie podobalo to zassij The Inbetweeners serie - sa chyba 2 czy trzy, zakochasz sie

tylko wersje brytyjska, bo teraz wychodzi tez scierwo amerykanskie, brrr.
No bo w tym filmie niby ekipa chce sprawdzić, czy historia z 1 części była prawdziwa. Film przypomina 1 bardzo, ale są silniejsze te ataki tych duchów. Dwie rzeczy mi się nie podobały, mianowicie: SPOJLER [color=white]gościu z jedynki zrobiony na jaskiniowca i oko, które ich wsysało.

The Big Year
ogólnie to komedia , aktorzy dość znani i dobrzy, a historia... przedstawia trójkę bohaterów którzy walczą o tytuł w zawodach polegających na tym kto w ciągu roku zobaczy najwięcej gatunków ptaków w Ameryce. Są zabawne momenty a sa tez momentami refleksyjne
ogólnie film pokazuje pozytywne i negatywne skutki - posiadania hobby :)

Obywatel Milk
tu chyba nie ma co opisywać
oparta na faktach historia Harveya Milka - geja który walczył o prawa homoseksualistów w USA
i jego politycznej karierze

The Tall Men
Hmm.. film zapowiadał się na początku na przynajmniej dobry thriller ale później nagle..

ogólnie mam mieszane uczucia ..ale oglądało się dobrze
a kurde nie dodałem :D
film o tym jak w pewnym zadupiu gdzie psy szczekaja dupami pada ciągle deszcze i gdzie nie spojrzeć las, jest miasteczko z którego co jakiś czas znika małe dziecko i rodzi się legenda Tall Mena kradnącego dzieci, legenda staje się rzeczywistością gdy o to głownej bohaterce Tall Men wykrada dziecko..
Ooo zapamiętuję

Zamiana Ciał Change-Up, The (2011) - niezła komedia idzie się pośmiać.

Duże dzieci Grown Ups (2010) - komedia, spotkanie przyjaciół po 30 latach nad jeziorkiem pełne wygłupów ;]

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Historia Earla "Kozła" Manigaulta
Historia życia jednej z największych gwiazd amerykańskiego streetballa - Earlowi Manigault.
Osiągnąwszy szczyty w potyczkach szkół średnich, Earl stacza się, oddając imprezom, kobietom i narkotykom.
Według Kareem Abdul-Jabbara najlepszy gracz z jakimkolwiek zdarzyło mu się zmierzyć

ogólnie jeden wielki śmiech, chciałam do obejrzeć baaardzo a moja ocena nie wychodzi poza 3/10, to jest jakies dno i trochę mułu

W ogóle - 'Czarnobyl reaktor starchu' = pamiętniki czarnobyla xd
Prometeusz (2012) Prometheus - Oczekiwany z ogromnym zainteresowaniem najnowszy film Ridleya Scotta ("Robin Hood", "Królestwo niebieskie"), jego pierwszy film science fiction od czasu legendarnego "Łowcy androidów", którego akcja nawiązywać będzie do wątków słynnej serii o Obcym. W rolach głównych: niezapomniana Lisbeth Salander z trylogii "Millennium" Noomi Rapace i Michael Fassbender ("Bękarty wojny", "X-Men: Pierwsza klasa").filmweb
Fakt, oczekiwałam go ale prócz zdjęc niczym mnie nie zaskoczył

Tenacious D: Kostka przeznaczenia - dla mnie średni nawet jako komedia czy cośkolwiek takiego.. O zespole Tenacious D, któremu nie wychodzi robienie kariery, a zauważyli na plakatach, że wszystkie znane zespoły rockowe mają jakąś tam kostkę. Oni ruszają na jej poszukiwania, bo mają nadzieję, że dzięki niej będą wielkimi gwiazdami. 4/10