Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

SladKrwi
SladKrwi
  5 října 2012
RexMundi
RexMundi:

czemu masz diabelka?
.
Czestotliwosc - jak nie ma nic lepszego. Takie se.
Dracula - wampiry bez zebow - doktorek wymiata, ale ogolnie to nudnawe.
SladKrwi
SladKrwi
  5 října 2012

bez regul - coz ja moge rzec. Jesli sie nie jest sadomaso albo psychicznie chorym swirem bedzie sie nudzic. Gosciu podlozyl bomby, nie powie gdzie w imie czegos tam, torturuja go i tak praktycznie caly film az do ostatnich 10 min gdzie zaczyna sie "akcja". Ja tam na tortury zbytnio patrzec nie lubie chyba ze maja jakis sens. Fabula jakas. Czy cokolwiek.

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  5 října 2012

"Podziemny krąg" to film opowiadający o trzydziestokilkuletnim Jacku, który cierpi na bezsenność. Z tego właśnie powodu zaczyna chodzić na różnego rodzaju spotkania grup wsparcia. Na jednym z nich spotyka Marlę, która podobnie jak on udaje różne choroby tylko po to by być w centrum uwagi. Główny bohater, który jest jednocześnie narratorem, jest znużony swoim dotychczasowym, jałowym życiem. Pewnego dnia w samolocie spotyka Tylera. Napotkany przypadkiem mężczyzna jest w podobnym wieku co Jack,, lecz jest od niego o wiele przystojniejszy, bardziej odważny, ma wszystko to, czego zdaje się on nie mieć. Jack nawet nie przeczuwa, że to spotkanie zmieni jego życie na zawsze...

8/10
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 října 2012

Czarnobyl. Reaktor Strachu (2012) - podobał mi się klimat, dobry film.

zapowiedź jakby ktoś chciał obejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=QTmu17o3ILQ

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Strobista
Strobista
  5 října 2012

Lovelly Molly - nudny film, ktorego nie zdolalem obejrzec do konca...
koles ze swoją laską -Molly wprowadza sie do domu jej zmarłych starych i typiara coś sobie wkręca na gar:woot: nie wiadomo nawet o co dokladnie tam chodzi...zaczyna sobie wkręcac rózne jazdy,słyszec i widzieć "coś"...niby to horror.
Nie polecam, wyłączyłem po godzinie. 0/10

Strobista
Strobista
  6 října 2012

Zarżnięci zywcem - horror,komedia. Ogólnie nic smiesznego tam nie ma. jakis dwóch gangsterów porywa pewną dziewczyne (swoją drogą bardzo fajną:mrgreen:) wywoza ja na wies, chcą sie dogadac co do okupu, potem pojawia sie jakiś typ-zombie i ich rozwala...
film jak juz warty obejrzenia ze wzgledu na ta fajną cycatą blondynę:tak:
4/10

LadyDomi
LadyDomi
  6 října 2012
Sound of My Voice - film opowiada o parze, która chce zgłębić tajemnicę pewnej sekty, w której wierzą, że pewna dziewczyna przybyła z przyszłości by ich uratować. Potrzebuje codziennych transfuzji krwi, a oni muszą spełniać jej wymagania. Średni, ale zakończenie pozostawia pole do interpretacji dlatego - 6/10

Bleach: Memories of Nobody - anime, w którym spotykają się światy żywych i umarłych i trzeba zapobiec katastrofie. 6/10

Dom w głębi lasu - myślałam, że ten film to będzie naprawdę coś doobrego, jednak to szit! Najlepsza końcówka, bo coś się w końcu dzieje, a nie takie pitu pitu. Ale i tak - 4/10
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 října 2012
Piąty wymiar - grupka znajomych wypływa jachtem na morze - dziwna burza , wywrotka i ratunek - na dziwnym statku i... tu się okazuje ze głowna bohaterka znalazła się w samym środku Dnia Świstaka na krwawo .. do obejrzenia ale szału nie robiło
...Ignorance is bliss...
SladKrwi
SladKrwi
  6 října 2012

Dom chlopcow - nie bardzo.
Zla nauczycielka - niezle chociaz mogli zrobic lepiej

SladKrwi
SladKrwi
  6 října 2012

Remember Me

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu masz diabelka?

sam się pojawił

===
dziś COŚ na C+ 261d
...Ignorance is bliss...
SladKrwi
SladKrwi
  6 října 2012
RexMundi
RexMundi: dziś COŚ na C+

piloty na drugim koncu pokoju, za zimno zeby wyjsc z lozka. No i oczywiscie horror, nie ogladam horrorow sama, poniewaz mam traume :ninja:
.
wlasnie ogladam "odmienne stany moralnosci" - jakos tak nie przemawia do mnie, mimo ze juz ogladam godizne
SladKrwi
SladKrwi
  7 října 2012

niewidzialny - ladne, podobalo mi sie. Zepsul tylko jeden szczegol, ze daaawno temu to juz widzialam i dopiero po jakims czasie sie zorientowalam.

LuznyGosc
LuznyGosc
  7 října 2012

Sekretne Okno - Takie sobie.

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  7 října 2012

In Time - pomysł na film - świetny, wykonanie - średnie.
Do połowy ciekawy, później jakby fabuła się strasznie upraszcza i zmula. A szkoda, bo mogłoby wyjść coś oryginalnego i konkretnego.