Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  2 září 2012

"Człowiek na krawędzi" - polecam.

Strobista
Strobista
  2 září 2012
Kiniowska
Kiniowska: "Człowiek na krawędzi" - polecam.

ja również:D
LadyDomi
LadyDomi
  2 září 2012
Jack, jakiego nie znacie - ciekawy film z Alem Pacino, który walczy o prawo do eutanazji. Sam pomógł przy 130 takich przypadkach i postanowił w końcu postawić sprawę wspomagania śmierci przed sądem.
Sztuka dorastania - film o chłopaku, który nie widzi sensu w edukacji i dziewczynie, wzorowej uczennicy. I tak ich do siebie ciągnie i taakie tam historie :)

Wywiad z wampirem - to pewnie wszyscy znają. Brad Pitt i Tom Cruise jako wampiry XVIII wieku.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 září 2012
Toro ! Toro ! Toro ! - dobrze się złożyło że puszczali to akurat w tym samym czasie co Pearl Harbor - można było obejrzeć dwie wersje ataku Japończyków na USA , film ogólnie uznawany za klasyk i nagorodzony Oscarem za efekty ale ogólnie - jakiegoś szału nie robi - ale da się obejrzeć
O północy w Paryżu - kolejna wędrówka Allena po Europejskich miastach, tez da się obejrzeć ale chyba z serii "europejskich miast" podobał mi się najmniej
...Ignorance is bliss...
Kiniowska
Kiniowska
  2 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja również:D

;)

Sam Worthington. :zakochany: (jakoś tutaj bardziej mnie rajcuje niż w "Avatarze"... :P)

Możesz polecić coś w podobnym typie, jak "Człowiek..."? Nie strzelali do siebie w kółko, krew nie bryzgała po całym kadrze, wszędzie nie śmigali napakowani twardziele "2 na 2". Ogólnie to dlatego spodobał mi się film i obejrzałabym coś jeszcze, w podobnym typie.
Strobista
Strobista
  3 září 2012

P2-Poziom 2 - thriller o typiarze która 'toczy walkę' z parkingowcem -spoko film 8/10

RexMundi
RexMundi
  3 září 2012
Kiniowska
Kiniowska: Możesz polecić coś w podobnym typie,

Kontrabanda
Zabójczy numer
Nieznani
Słaby punkt
Teoria Chaosu
Plan Doskonały
Strzelec
Prawnik z Lincolna
...Ignorance is bliss...
Strobista
Strobista
  3 září 2012

Znikniecia - thriller. strasznie nudny...akcja sie rozwija powoli niczym mokry papier toaletowy... syn przyjezdza do ojca, dowiaduje sie ze zniknał czy zginał mu gdzies mlodszy brat, on go chce odszukac lazi gdzies pyta ludzi, ten jego brat mu sie jakos pokazuje (jako duch chyba) nagle zaczynają scigac go jakies wyrostki, cholera wie o co chodzi...i na tym skonczylem ogladać bo dalej wole patrzec jak fermentuje sie mleko niz ogladac ten badziew
1/10

Strobista
Strobista
  3 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Znikniecia - thriller

przepraszam to jest niby horror-przynajmniej tak ma napisane w torrencie:ninja:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  3 září 2012

i że cię nie opuszczę
Q
szczęściarz
krwawy diament

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 září 2012

Faceci w czerni 3

Kiniowska
Kiniowska
  3 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: P2-Poziom 2 - thriller o typiarze która 'toczy walkę' z parkingowcem

Może być ciekawe, trzeba skombinować.

RexMundi
RexMundi: Kontrabanda Zabójczy numer Nieznani Słaby punkt Teoria Chaosu Plan Doskonały Strzelec Prawnik z Lincolna

Dzięki. :)
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  3 září 2012

Genialny - z resztą jak cała reszta :D
Earth
Earth
  4 září 2012

Maraton LOTR-a w Multikinie. - Pierwszą część już oglądałam i również obejrzałam na maratonie, była to wersja rozszerzona, reżyserska, nie wiem jakie momenty były dodane, ale oglądało się dobrze, mimo, że długie. Dwie kolejne części niestety jednak w większości przespałam, bo byłam zmęczona minionym dniem, nawet tabletki na naukę i Yerba nie pomogły. :x Niemniej - Aragorn :zakochany: :)

Silent Hill po raz chyba 5, ale nie wiem czy to kwestia "pewnej rzeczy", czy to była też jakaś wersja reżyserska, ale nie kojarzyłam niektórych scen zupełnie.

The Muppets. Broń borze nie oglądać tego z lektorem, dobrze, że dało się przełączyć na napisy. Bardzo sympatyczne. :)

RexMundi
RexMundi
  4 září 2012
Earth
Earth: Maraton LOTR-a w Multikinie. - Pierwszą część już oglądałam i również obejrzałam na maratonie, była to wersja rozszerzona, reżyserska, nie wiem jakie momenty były dodane, ale oglądało się dobrze, mimo, że długie. Dwie kolejne części niestety jednak w większości przespałam, bo byłam zmęczona minionym dniem, nawet tabletki na naukę i Yerba nie pomogły. :x Niemniej - Aragorn :)

kurde zazdroszczę
ja jedynie w domu takie maraton :and:

====

Dwugłowy rekin atakuje - drugi film z Brook Hogan i drugi badziew o rekinach
zdecydowanie strata czasu i za duże poświęcenie by obejrzeć kilka cycatych laseczek

12 Małp - po raz enty - fajny klimat
...Ignorance is bliss...