Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 192 z 377
Sztuka dorastania - film o chłopaku, który nie widzi sensu w edukacji i dziewczynie, wzorowej uczennicy. I tak ich do siebie ciągnie i taakie tam historie :)
Wywiad z wampirem - to pewnie wszyscy znają. Brad Pitt i Tom Cruise jako wampiry XVIII wieku.
O północy w Paryżu - kolejna wędrówka Allena po Europejskich miastach, tez da się obejrzeć ale chyba z serii "europejskich miast" podobał mi się najmniej
;)
Sam Worthington.

Możesz polecić coś w podobnym typie, jak "Człowiek..."? Nie strzelali do siebie w kółko, krew nie bryzgała po całym kadrze, wszędzie nie śmigali napakowani twardziele "2 na 2". Ogólnie to dlatego spodobał mi się film i obejrzałabym coś jeszcze, w podobnym typie.
Znikniecia - thriller. strasznie nudny...akcja sie rozwija powoli niczym mokry papier toaletowy... syn przyjezdza do ojca, dowiaduje sie ze zniknał czy zginał mu gdzies mlodszy brat, on go chce odszukac lazi gdzies pyta ludzi, ten jego brat mu sie jakos pokazuje (jako duch chyba) nagle zaczynają scigac go jakies wyrostki, cholera wie o co chodzi...i na tym skonczylem ogladać bo dalej wole patrzec jak fermentuje sie mleko niz ogladac ten badziew
1/10
Maraton LOTR-a w Multikinie. - Pierwszą część już oglądałam i również obejrzałam na maratonie, była to wersja rozszerzona, reżyserska, nie wiem jakie momenty były dodane, ale oglądało się dobrze, mimo, że długie. Dwie kolejne części niestety jednak w większości przespałam, bo byłam zmęczona minionym dniem, nawet tabletki na naukę i Yerba nie pomogły. :x Niemniej - Aragorn :)
Silent Hill po raz chyba 5, ale nie wiem czy to kwestia "pewnej rzeczy", czy to była też jakaś wersja reżyserska, ale nie kojarzyłam niektórych scen zupełnie.
The Muppets. Broń borze nie oglądać tego z lektorem, dobrze, że dało się przełączyć na napisy. Bardzo sympatyczne. :)
kurde zazdroszczę
ja jedynie w domu takie maraton

====
Dwugłowy rekin atakuje - drugi film z Brook Hogan i drugi badziew o rekinach
zdecydowanie strata czasu i za duże poświęcenie by obejrzeć kilka cycatych laseczek
12 Małp - po raz enty - fajny klimat