Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 175 z 377
Pirania 3DD - film z serii pozbawionej logiki , plus cycki , cycki , cycki i David Hasselhoff
...Ignorance is bliss...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
.jpg)
Miami Vice - tak do połowy dobry, później znośny...
Mnie nie porwał. Pochwalić można fajny klimat z Miami w tle.
sztuka rozstania- przewidywalne
Dyktator - fajny
Kaplica czaszek (1970) - Dokument o jakiejś kaplicy zbudowanej z ludzkich kości, zrobiony przez Jana Svankmajera. Fajny.
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012) Śmiechowe. Momentami za bardzo ckliwe, ale i tak fajne. Tylko trochę mnie oczy bolały od 3D.
Odmienne stany świadomości (1980) - Zajebiste SF, już to kiedyś oglądałem, ale i tak rozwaliło mi głowę. :D
Wynalazek (2004) Film jest zajebisty, ale nie dla wszystkich. Większość się w nim pogubi od razu. Incepcja przy tym to gówno, jeśli chodzi o fabułę. Akcji jest jak na lekrastwo i jest w większości przegadany...ale zajebisty.
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012) Śmiechowe. Momentami za bardzo ckliwe, ale i tak fajne. Tylko trochę mnie oczy bolały od 3D.
Odmienne stany świadomości (1980) - Zajebiste SF, już to kiedyś oglądałem, ale i tak rozwaliło mi głowę. :D
Wynalazek (2004) Film jest zajebisty, ale nie dla wszystkich. Większość się w nim pogubi od razu. Incepcja przy tym to gówno, jeśli chodzi o fabułę. Akcji jest jak na lekrastwo i jest w większości przegadany...ale zajebisty.
JFC: Wynalazek (2004) Film jest zajebisty, ale nie dla wszystkich. Większość się w nim pogubi od razu. Incepcja przy tym to gówno, jeśli chodzi o fabułę. Akcji jest jak na lekrastwo i jest w większości przegadany...ale zajebisty.
Film bardziej dla umysłów ścisłych, świetny na pewno.Można się pogubić strasznie, ale Incepcja może i łatwiejsza bardziej mi się podobała.Chociaż wiadomo, budżet większy.Ogółem 7,5/10, może nawet 8/10.
Projekt X - biba fajna, ale film taki średni.
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów - ło uśmiałam się parę razy nawet :D Jednak teksty Sida przebijają wszystko!
The Pact - horror, o tym, że w domu nagle zniknęły dwie kobitki, a trzecia musi się dowiedzieć co się stało. Dla mnie ciut słaby - 5/10
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów - ło uśmiałam się parę razy nawet :D Jednak teksty Sida przebijają wszystko!
The Pact - horror, o tym, że w domu nagle zniknęły dwie kobitki, a trzecia musi się dowiedzieć co się stało. Dla mnie ciut słaby - 5/10