lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 142 z 377
Death Note: Ostatnie imię kontynuacja , oczywiście nie każdemu się podoba, ale dla mnie całkiem dobry film - seria ( pod względem samej rozgrywki pomiędzy L i Kiry )
...Ignorance is bliss...
Beneath the darkness - sredniak. Pomysl na film zerzniety z Psychozy a zakonczenie z Piatku 13tego 2 ;/
Rec - Mało to horrowate. Straszne momenty na samym końcu dopiero. Nie nazwałbym tego horrorem. Słaby jak dla mnie.
Black Gold - ciekawy dramat.
Body of Lies - bardzo dobry thriller z DiCaprio i Crowem, już kolejny raz go oglądam, a dalej robi wrażenie.
Sunshine - sci-fi połączone z filmem psychologicznym tym razem; film wyróżnia świetna muzyka skomponowana przez Murphego.
Body of Lies - bardzo dobry thriller z DiCaprio i Crowem, już kolejny raz go oglądam, a dalej robi wrażenie.
Sunshine - sci-fi połączone z filmem psychologicznym tym razem; film wyróżnia świetna muzyka skomponowana przez Murphego.
Najczarniejsza godizna - taki sobie
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jak można iść do kina na film, który oglądało się 100000 razy
Titanic 3D
Titanic 3D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Chronicle - drugi seans, film jest po prostu genialny. Długo się rozkręca, ale świetnie ukazano co nadprzyrodzone moce potrafią zrobić z ludźmi i jak wpływają na ich psychikę + końcowe sceny 'wojny' w mieście robią wrażenie. Taka zmodyfikowana wersja Akiry, ale warta obejrzenia.
Połów szczęścia w Jemenie - fajny
Martyrs - 6/10. Film polecony przez kolege, podobno miało być chore gówno, początek obiecujący, młoda typiara rozwala całą rodzinkę, potem przyjezdzają panowie w czarnych garniturach i zabierają ja na experymenty.
Szczerze to liczylem na cos pokroju Grotesque z opowieści kolegi.Ale sie przeliczylem
Szczerze to liczylem na cos pokroju Grotesque z opowieści kolegi.Ale sie przeliczylem

Sherlock Holmes. (2009). i Sherlock Holmes i gra cieni (2011). Oba bardzo fajne, wręcz świetne. Miło się oglądało i obie części podobały mi się tak samo. :-) Bardzo mi się podoba ekscentryzm Sherlocka, świetni są tacy ludzie :) Sam film, przynajmniej druga część fajnie mnie zaskoczył(a) w pewnym momencie. 

Wczoraj po północy na Polsacie leciał Mechanik, ciekawy thriller, facet potrącił dziecko i zwiał z miejsca wypadku a potem cierpiał na bezsenność bo miał poczucie winy. Christian Bale nie do poznania po tym jak schudł 30 kg do tej roli
Hell - fajny :)