Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 142 z 377
Beneath the darkness - sredniak. Pomysl na film zerzniety z Psychozy a zakonczenie z Piatku 13tego 2 ;/
Rec - Mało to horrowate. Straszne momenty na samym końcu dopiero. Nie nazwałbym tego horrorem. Słaby jak dla mnie.
Body of Lies - bardzo dobry thriller z DiCaprio i Crowem, już kolejny raz go oglądam, a dalej robi wrażenie.
Sunshine - sci-fi połączone z filmem psychologicznym tym razem; film wyróżnia świetna muzyka skomponowana przez Murphego.
Najczarniejsza godizna - taki sobie
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jak można iść do kina na film, który oglądało się 100000 razy
Titanic 3D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Połów szczęścia w Jemenie - fajny
Martyrs - 6/10. Film polecony przez kolege, podobno miało być chore gówno, początek obiecujący, młoda typiara rozwala całą rodzinkę, potem przyjezdzają panowie w czarnych garniturach i zabierają ja na experymenty.
Szczerze to liczylem na cos pokroju Grotesque z opowieści kolegi.Ale sie przeliczylem

Wczoraj po północy na Polsacie leciał Mechanik, ciekawy thriller, facet potrącił dziecko i zwiał z miejsca wypadku a potem cierpiał na bezsenność bo miał poczucie winy. Christian Bale nie do poznania po tym jak schudł 30 kg do tej roli
Hell - fajny :)