Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 dubna 2012
Death Note: Ostatnie imię kontynuacja , oczywiście nie każdemu się podoba, ale dla mnie całkiem dobry film - seria ( pod względem samej rozgrywki pomiędzy L i Kiry )
...Ignorance is bliss...
Lunatyk6
Lunatyk6
  27 dubna 2012

Beneath the darkness - sredniak. Pomysl na film zerzniety z Psychozy a zakonczenie z Piatku 13tego 2 ;/

Gad
Gad
  28 dubna 2012

Rec - Mało to horrowate. Straszne momenty na samym końcu dopiero. Nie nazwałbym tego horrorem. Słaby jak dla mnie.

ichabod
ichabod
  28 dubna 2012
Black Gold - ciekawy dramat.
Body of Lies - bardzo dobry thriller z DiCaprio i Crowem, już kolejny raz go oglądam, a dalej robi wrażenie.
Sunshine - sci-fi połączone z filmem psychologicznym tym razem; film wyróżnia świetna muzyka skomponowana przez Murphego.
Gothiclady
Gothiclady
  28 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Black Gold - ciekawy dramat. Body of Lies - bardzo dobry thriller z DiCaprio i Crowem, już kolejny raz go oglądam, a dalej robi wrażenie.

zapisane do zassanka
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  29 dubna 2012

Najczarniejsza godizna - taki sobie

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 dubna 2012

jak można iść do kina na film, który oglądało się 100000 razy
Titanic 3D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

ichabod
ichabod
  29 dubna 2012
Chronicle - drugi seans, film jest po prostu genialny. Długo się rozkręca, ale świetnie ukazano co nadprzyrodzone moce potrafią zrobić z ludźmi i jak wpływają na ich psychikę + końcowe sceny 'wojny' w mieście robią wrażenie. Taka zmodyfikowana wersja Akiry, ale warta obejrzenia.
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  29 dubna 2012

Połów szczęścia w Jemenie - fajny

Belfegor666
Belfegor666
  29 dubna 2012

Martyrs - 6/10. Film polecony przez kolege, podobno miało być chore gówno, początek obiecujący, młoda typiara rozwala całą rodzinkę, potem przyjezdzają panowie w czarnych garniturach i zabierają ja na experymenty.
Szczerze to liczylem na cos pokroju Grotesque z opowieści kolegi.Ale sie przeliczylem:ninja:

daenerys
daenerys
  30 dubna 2012
Sherlock Holmes. (2009). i Sherlock Holmes i gra cieni (2011). Oba bardzo fajne, wręcz świetne. Miło się oglądało i obie części podobały mi się tak samo. :-) Bardzo mi się podoba ekscentryzm Sherlocka, świetni są tacy ludzie :) Sam film, przynajmniej druga część fajnie mnie zaskoczył(a) w pewnym momencie. :rotfl:
dont0say0anything
dont0say0anything
  30 dubna 2012

Wczoraj po północy na Polsacie leciał Mechanik, ciekawy thriller, facet potrącił dziecko i zwiał z miejsca wypadku a potem cierpiał na bezsenność bo miał poczucie winy. Christian Bale nie do poznania po tym jak schudł 30 kg do tej roli

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  30 dubna 2012

Hell - fajny :)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj po północy na Polsacie leciał Mechanik, ciekawy thriller, facet potrącił dziecko i zwiał z miejsca wypadku a potem cierpiał na bezsenność bo miał poczucie winy. Christian Bale nie do poznania po tym jak schudł 30 kg do tej roli

ehhh
i pewnie na końcu okazuje się ze to on
...Ignorance is bliss...
dont0say0anything
dont0say0anything
  30 dubna 2012
RexMundi
RexMundi: ehhh i pewnie na końcu okazuje się ze to on

Nie czaje o co chodzi :D