Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gad
Gad
  2 května 2012

Do osoby upoważnionej:
tą użytkowniczkę należy zbanować permamentnie. Regularnie nabija w działach, w których nie należy tego robić. To niedopuszczalne i uciążliwe do innych. Tym bardziej, ze naśmiewa się z innych. Ostatnio na dziale randka dała popis a teraz tutaj. Myślę, że na tym nie poprzestanie. Przydało by sie jej trochę dyscypliny. Ktos powinien zrobić z nią porządek.
Pozdrawiam, Gad.

daenerys
daenerys
  2 května 2012

:naśmiewa się: :rotfl:

Oglądam Kobietę w Czerni ale.. pierwszy raz się boję jakiegoś filmu.. :ninja:

Gad
Gad
  2 května 2012

Zielona latarnia - Lubie tgo aktora jakkolwiek się nazywa. Dobry czso pochłaniacz

Konto usunięte
Konto usunięte: :naśmiewa się:

Właśnie o tym mówiłem. Póki jej konto nie będzie zbanowane to będzie się powtarzać. Rozmawiałem już z kilkoma modami nie oficjalnie i zgadzają się ze mną ( :rotfl: ) NAwet Bujaka xD
___
Ps. Skąd +2 na bluzgometrze? :ninja:
daenerys
daenerys
  2 května 2012
Gad
Gad: Lubie tgo aktora jakkolwiek się nazywa.

Ryan Reynolds I. Fajna dupeczka z Amityville. :-D

Gad
Gad: Właśnie o tym mówiłem. Póki jej konto nie będzie zbanowane to będzie się powtarzać. Rozmawiałem już z kilkoma modami nie oficjalnie i zgadzają się ze mną ( ) NAwet Bujaka xD

Bujaj się.. gdzie chcesz. :rotfl:

Gad
Gad: Ps. Skąd +2 na bluzgometrze?

Za próbę chu**w na pw :rotfl:
Gad
Gad
  2 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ryan Reynolds I. Fajna dupeczka z Amityville. :-D

Wieczny student. Pewnie dlatego go lubię. :ninja: Z czego ? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bujaj się.. gdzie chcesz.

A będę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Za próbę chu**w na pw

Czułe słówka. :ninja: Nie podobne do Ciebie.
daenerys
daenerys
  2 května 2012
Gad
Gad: Wieczny student. Pewnie dlatego go lubię. Z czego ?

Taki jak Ty? :-D Taki film, thriller czy horror, fajny. ;-) Ale dla Ciebie pewnie badziew :zonk: :D

Gad
Gad: A będę.

A bądź.

Gad
Gad: Czułe słówka. Nie podobne do Ciebie.

:ninja: Sama do tej pory nie mogę uwierzyć w to co poczyniłam. Hańba.
Gad
Gad
  2 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Taki jak Ty? :-D Taki film, thriller czy horror, fajny. ;-) Ale dla Ciebie pewnie badziew :D

Nic ze mnie nie wyciągniesz !! haha :ninja: Nie wiem czy badziew bo chyba nie widziałem. Może obejrzę jak nie zapomnę.

Konto usunięte
Konto usunięte: A bądź.

Jestem. :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Sama do tej pory nie mogę uwierzyć w to co poczyniłam. Hańba.

Powoli zmieniam zdanie na Twój temat :and:
daenerys
daenerys
  2 května 2012
Gad
Gad: Nic ze mnie nie wyciągniesz !! haha Nie wiem czy badziew bo chyba nie widziałem. Może obejrzę jak nie zapomnę.

Czy Ty uważasz, że każde pytanie skierowane do Ciebie ma na celu wyciągniecie z Ciebie Twe mroczne tajemnice? Proszę Cię :rotfl: Okej, nie zapomnij tu napisać ze specjalnymi pozdrowieniami!

Gad
Gad: Powoli zmieniam zdanie na Twój temat

:x
Ok, koniec nabijania tu. :-)
Gad
Gad
  2 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Ty uważasz, że każde pytanie skierowane do Ciebie ma na celu wyciągniecie z Ciebie Twe mroczne tajemnice? Proszę Cię Okej, nie zapomnij tu napisać ze specjalnymi pozdrowieniami!

Przecież napisałem HAHA ! :ninja: Zrobię wszystko ! Ok.
Belfegor666
Belfegor666
  3 května 2012

We need talk about Kevin
spoko film o rozpuszczonym chlopcu od małego dziecka i matce ktora nie daje sobie z nim rady.
7/10

LadyDomi
LadyDomi
  3 května 2012
Zdjęcie w godzinę- jak lubię Williamsa tak ten film z nim nie jest mistrzostwem świata...
Ruchomy zamek Hauru - nigdy nie oglądałam anime [poza bajkami z dzieciństwa], a o zdziwo ten film[?] bardzo mi się spodobał. O dziewczynie, na którą jakaś zła czarownica rzuciła zły urok. Ona się zakochała, ale nie mogła pod wpływem uroku powiedzieć, że ona to ona i takie tam różne sytuacje były:)
Armia Boga I i II - uważam, że 1 część o wiele lepsza.
Miasto ślepców - opowiada o tym, jak w pewnym mieście nastała epidemia ślepoty. Dosłownie z każdą chwilą ludzie zaczynali nagle ślepnąć. Zostaje zastosowana kwarantanna i co tam się dzieje...
Coś - 2011. Fajny. Aczkolwiek jak ten potwór tam mutował w tych ludzi to dla mnie to było słabe..
Strasznie głośno, niesamowicie blisko - świetny film. Trochę oklepane już tło historii, jaką był atak na WTC, ale sama historia mega. Więcej na filmwebie, ale naprawdę polecam :D
Sherlock Holmes: Gra cieni - tak jak i 1 część - świetny :)
Mary i Max - podobał mi się. O dziewczynce, która nie ma przyjaciół i piesze list do pierwszego lepszego gościa w stanach. Akurat list trafia do Maxa, który ma problemy ze sobą. Bardzo fajna animacja.
daenerys
daenerys
  3 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miasto ślepców - opowiada o tym, jak w pewnym mieście nastała epidemia ślepoty. Dosłownie z każdą chwilą ludzie zaczynali nagle ślepnąć. Zostaje zastosowana kwarantanna i co tam się dzieje...

O, obejrzę sobie. :-)

Oglądałam:
Godfather. Przypominałam sobie, że coś mi ostatnio przeszkodziło obejrzeć do końca. Klasyk, więc wiadomo. Kurdę, a Al Pacino to już z 70 lat będzie miał. :o

Thor. Hm, 9 królestw, tron, ogień, lód, intrygi, walka - słodko. ;-D Podobał mi się nawet, mimo dość niskiej noty na filmwebie, a do tego za jakiś tydzień wychodzi w PL kontynuacja, więc pewnie skoczę do kina, tylko kurdę, niezly miks ma być, Hulk, Kapitan Ameryka, Iron Man (zagra tam gość od Sherlocka :w00t:). :D
W sumie trzeba uważać, bo po napisach końcowych jest dość istotna scena. :D
Gothiclady
Gothiclady
  3 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oglądam Kobietę w Czerni ale.. pierwszy raz się boję jakiegoś filmu..

świetny klimacik miał ten film. lubię bardzo :)

the Devil Inside (czyli Demony) - nie zgadzam sie z tak niską ocena na yt. Film w stylu paradokumentu, fajnie się oglądało a w ogóle to ciekawie wymyślili, bo w ten sposób jeszcze wszystko się nie odbywało (nie będe zdradzać :P)
daenerys
daenerys
  3 května 2012
Gothiclady
Gothiclady: świetny klimacik miał ten film. lubię bardzo :)

O, a myślałam, że uznasz go za nudny, bo na stronie, na której to oglądalam, pisali, że przez pół filmu to angielskie nudziarstwo (:ooo) a mi się bardzo to podobało. No i Radcliffe bardzo fajnie zagrał. :-) Zaraz dokończę, bo dzisiaj się wyspałam i nie będę spadać z fotela przy każdym krzyku z głośników. :ninja:

No i nastawiam sobie tę Przepowiednię co mi polecałaś. :)
Gothiclady
Gothiclady
  3 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No i nastawiam sobie tę Przepowiednię co mi polecałaś. :)

badaj badaj :D

a dzisiaj na dwójeczce bodajże, po 22:00 lecą Inni :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Grace wraz z dziećmi mieszka w olbrzymim domu mieszczącym się na wyspie u wybrzeży Anglii. Mąż Grace przebywa na wojnie i rodzina z niepokojem oczekuje nie tylko jego powrotu, ale każdej wiadomości od niego. Dzieci Grace cierpią na poważną chorobę, która uniemożliwia im przebywanie na słońcu. W związku z tym ich życie na wyspie reguluje szereg zasad, których łamać nie wolno. Pewnego dnia jednak Grace zostaje zmuszona do przyjęcia na służbę kilku mieszkańców wyspy. Wraz z ich przybyciem w posiadłości zaczynają dziać się dziwne rzeczy.

yy 22:50, tvp2 :)